Jump to content
Dogomania

Galeria BC - szalona BV zaprasza na codzienną porcje fotek ;D

Recommended Posts

Posted

a można :lol: :evil_lol: :lol:

palma napisał(a):
Napewno będzie ..... program mam już ..... teraz szukam nauczyciela :cool3: :cool3: :cool3: Tomek piszesz się na to ..... :cool3: :cool3: :cool3:

:diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bellatriks']

Moja koffana Bellatriks mogłabym Cię prosić o taką animacje ..... jeszcze jakby się kręciło o 360* to byłby cud miód i orzeszki :loveu: :loveu: :loveu: A animacje bym chciała o tego:

Posted

cuuuudo:loveu: :loveu: :loveu:Moja papuga sobie strasznie piórka wyskubuje:shake:(nierozłączka). Miała "partnera" ale go zadziobała:-o. I zadziobała również swoje lusterko:stupid: :stupid: :stupid:

Posted

! Wczorajszy spacerek !

Ah ... te oczy ... Ah ... ten uśmiech :loveu: :loveu: :loveu:

[SIZE=4]Co się gapisz :eviltong:

Widoczek (tam w oddali tez byliśmy ;) )

Już biegnę ... :)

! ! ! POSTAWA ! ! !

Jestem gotowa .... żucaj :)

Biegne .... biegne ... prawie już ją mam

[SIZE=4]Może jeszcze raz :cool3:

:) Tym razem patyk :)

[SIZE=4]Nie ma mnie ... :evil_lol:

No i Kolizja & ja :p

Posted

[quote name='palma']...duchem zawsze będzie ze mną odszedł tylko ciałem. W każdej wolnej chwili spaceruje tam gdzie trawa pachnie nim, tam gdzie były jego ulubione miejsca!!! ... bo on zawsze będzie żył w moim sercu, każdy kiedyś ciałem musi odejść, nikt wiecznie nie żyje!!! I napewno się kiedyś z nim spotkam!!! ...To tylko galeria dla żyjących pociech!!! I będę pisała tak jak uważam czyli że jest dalej ze mną!!! Moi prawdziwi przyjaciele z DGM wiedzą o tym że mój pies nie żyje,...bo wiedzą jaki to jest ból stracić przyjaciela..........
PIĘKNIE NAPISAŁAŚ O SWOIM PRZYJACIELU- BARDZO SIĘ WZRUSZYŁAM I POPŁAKAŁAM :placz: :placz: :placz: ( wiesz dlaczego:-( :candle: ). Niefortunnie zaczęła sie Twoja galeria. Trudno, niektórzy bywają nietaktowni (jedni celowo inni nieświadomie;) ). Ja jak zakładam nowy topik, też najpierw zostaje skrytykowana lub potraktowana z nutką ironii ( a czasem chamsko zaatakowana:mad: :mad: :mad: ) ale nie zawsze:loveu: . C'est la vie!!!

PIĘKNE PSY, PIĘKNE KRAJOBRAZY ,PIĘKNA KLACZ, PIĘKNE DZIEWCZYNY NO I KANARKI RÓWNIEŻ!!! GALERIA EXTRA!!!
Myślę,że gogunia będzie miała o czym pogadać- dziś jedziemy do stadniny-będą zdjęcia w Czadowej galerii!!! ZAPRASZAM W IMIENIU GOGUNI!!! Zapraszm również na:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29533

Posted

Samograj koffana jesteś ..... ciekawe czy będziesz z psiunami w Poznaniu :cool3: :) :cool3:
=========================================================

Posted

Boogie świetnie dawała sobie rade. Na huśtawke weszła pierwszy raz i ... :-o :crazyeye: :-o zdziwienie, bez problemu dała sobie rade. Za drugim razem się troszke bała, ale dostała ciasteczko i mogłam już ją suścić bez smyczy i wbiegała ..... byłam nią zachwycona :loveu: :eviltong: :loveu: Palisada tak samo .... wbiegła mino że była ustawiona dla ON'ków. Pozwoliłam jej tylko troszke powbiegać zewzględu na stawy. Tunel i rękaw to pestka biegała jak szalona. Koło musiałabym z nią poćwiczyć, przeskoczyła raz, a za drugim razem psiak ją za ogon złapał i się speszyła :evil_lol: :lol: :evil_lol: Jak biegały inne psiaki i usłyszała ''tunel'' to już myślałam że tam poleci :lol: :lol: :lol: A jak usłyszała głos Marty (Avalon & Timo & Teya) to już wogóle .... :lol: :lol: :lol:

Pieski biegały fantastycznie ..... atmosfera była suuper ..... było gdzie się schować przed słoneczkiem ...... gratuluje organizatorom tak świetnego przygotowania :multi: :multi: :multi:

Pozdrawiam Karolina & Boogie

Posted

[quote name='palma']Boogie świetnie dawała sobie rade. Na huśtawke weszła pierwszy raz i ... :-o :crazyeye: :-o zdziwienie, bez problemu dała sobie rade. Za drugim razem się troszke bała, ale dostała ciasteczko i mogłam już ją suścić bez smyczy i wbiegała ..... byłam nią zachwycona :loveu: :eviltong: :loveu: Palisada tak samo .... wbiegła mino że była ustawiona dla ON'ków. Pozwoliłam jej tylko troszke powbiegać zewzględu na stawy. Tunel i rękaw to pestka biegała jak szalona. Koło musiałabym z nią poćwiczyć, przeskoczyła raz, a za drugim razem psiak ją za ogon złapał i się speszyła :evil_lol: :lol: :evil_lol: Jak biegały inne psiaki i usłyszała ''tunel'' to już myślałam że tam poleci :lol: :lol: :lol: A jak usłyszała głos Marty (Avalon & Timo & Teya) to już wogóle .... :lol: :lol: :lol:

Pieski biegały fantastycznie ..... atmosfera była suuper ..... było gdzie się schować przed słoneczkiem ...... gratuluje organizatorom tak świetnego przygotowania :multi: :multi: :multi:

Pozdrawiam Karolina & Boogie

To pogratulować , u mnie w okolicy nigdzie nie ma toru żeby poćwiczyć pod okiem trenera czy cuś, ja żadnych zawodów nie widziałam na żywo, a nie chcę psu krzywdy zrobiź :oops:.
Tylko pozazdrościć takiego talentu ;)