BooBC Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 a można :lol: :evil_lol: :lol: palma napisał(a):Napewno będzie ..... program mam już ..... teraz szukam nauczyciela :cool3: :cool3: :cool3: Tomek piszesz się na to ..... :cool3: :cool3: :cool3: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
BooBC Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='bellatriks'] Moja koffana Bellatriks mogłabym Cię prosić o taką animacje ..... jeszcze jakby się kręciło o 360* to byłby cud miód i orzeszki :loveu: :loveu: :loveu: A animacje bym chciała o tego: Quote
BooBC Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Poprostu chcę wykorzystać zdolności bellatriks :eviltong: :evil_lol: :eviltong: Quote
BooBC Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 :lol: Nareszcie miałam ochote wejść na XP :lol: Lili Lopez Quote
HuSkYdIaNa Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 piękne te kanarki:)ich imiona mi się z radiostacją roscore kojarzą:) Quote
BooBC Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 No to dobrze Ci się kojarzy :) :) :) Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 cuuuudo:loveu: :loveu: :loveu:Moja papuga sobie strasznie piórka wyskubuje:shake:(nierozłączka). Miała "partnera" ale go zadziobała:-o. I zadziobała również swoje lusterko:stupid: :stupid: :stupid: Quote
BooBC Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 ! Wczorajszy spacerek ! Ah ... te oczy ... Ah ... ten uśmiech :loveu: :loveu: :loveu: [SIZE=4]Co się gapisz :eviltong: Widoczek (tam w oddali tez byliśmy ;) ) Już biegnę ... :) ! ! ! POSTAWA ! ! ! Jestem gotowa .... żucaj :) Biegne .... biegne ... prawie już ją mam [SIZE=4]Może jeszcze raz :cool3: :) Tym razem patyk :) [SIZE=4]Nie ma mnie ... :evil_lol: No i Kolizja & ja :p Quote
haska_12 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Ale śliczne konie !! boogie jaka duża.. :)) Quote
samograj Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='palma']...duchem zawsze będzie ze mną odszedł tylko ciałem. W każdej wolnej chwili spaceruje tam gdzie trawa pachnie nim, tam gdzie były jego ulubione miejsca!!! ... bo on zawsze będzie żył w moim sercu, każdy kiedyś ciałem musi odejść, nikt wiecznie nie żyje!!! I napewno się kiedyś z nim spotkam!!! ...To tylko galeria dla żyjących pociech!!! I będę pisała tak jak uważam czyli że jest dalej ze mną!!! Moi prawdziwi przyjaciele z DGM wiedzą o tym że mój pies nie żyje,...bo wiedzą jaki to jest ból stracić przyjaciela.......... PIĘKNIE NAPISAŁAŚ O SWOIM PRZYJACIELU- BARDZO SIĘ WZRUSZYŁAM I POPŁAKAŁAM :placz: :placz: :placz: ( wiesz dlaczego:-( :candle: ). Niefortunnie zaczęła sie Twoja galeria. Trudno, niektórzy bywają nietaktowni (jedni celowo inni nieświadomie;) ). Ja jak zakładam nowy topik, też najpierw zostaje skrytykowana lub potraktowana z nutką ironii ( a czasem chamsko zaatakowana:mad: :mad: :mad: ) ale nie zawsze:loveu: . C'est la vie!!! PIĘKNE PSY, PIĘKNE KRAJOBRAZY ,PIĘKNA KLACZ, PIĘKNE DZIEWCZYNY NO I KANARKI RÓWNIEŻ!!! GALERIA EXTRA!!! Myślę,że gogunia będzie miała o czym pogadać- dziś jedziemy do stadniny-będą zdjęcia w Czadowej galerii!!! ZAPRASZAM W IMIENIU GOGUNI!!! Zapraszm również na: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29533 Quote
nathaniel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 O kurczę, ale pannica wyrosła. Ile już ma w kłębie i miesięcy ? ;) Quote
BooBC Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Samograj koffana jesteś ..... ciekawe czy będziesz z psiunami w Poznaniu :cool3: :) :cool3: ========================================================= Quote
BooBC Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 :multi: FOTKI Z AGILITY - PRZECŁAW 2006 :multi: Quote
BooBC Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Boogie świetnie dawała sobie rade. Na huśtawke weszła pierwszy raz i ... :-o :crazyeye: :-o zdziwienie, bez problemu dała sobie rade. Za drugim razem się troszke bała, ale dostała ciasteczko i mogłam już ją suścić bez smyczy i wbiegała ..... byłam nią zachwycona :loveu: :eviltong: :loveu: Palisada tak samo .... wbiegła mino że była ustawiona dla ON'ków. Pozwoliłam jej tylko troszke powbiegać zewzględu na stawy. Tunel i rękaw to pestka biegała jak szalona. Koło musiałabym z nią poćwiczyć, przeskoczyła raz, a za drugim razem psiak ją za ogon złapał i się speszyła :evil_lol: :lol: :evil_lol: Jak biegały inne psiaki i usłyszała ''tunel'' to już myślałam że tam poleci :lol: :lol: :lol: A jak usłyszała głos Marty (Avalon & Timo & Teya) to już wogóle .... :lol: :lol: :lol: Pieski biegały fantastycznie ..... atmosfera była suuper ..... było gdzie się schować przed słoneczkiem ...... gratuluje organizatorom tak świetnego przygotowania :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam Karolina & Boogie Quote
nathaniel Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='palma']Boogie świetnie dawała sobie rade. Na huśtawke weszła pierwszy raz i ... :-o :crazyeye: :-o zdziwienie, bez problemu dała sobie rade. Za drugim razem się troszke bała, ale dostała ciasteczko i mogłam już ją suścić bez smyczy i wbiegała ..... byłam nią zachwycona :loveu: :eviltong: :loveu: Palisada tak samo .... wbiegła mino że była ustawiona dla ON'ków. Pozwoliłam jej tylko troszke powbiegać zewzględu na stawy. Tunel i rękaw to pestka biegała jak szalona. Koło musiałabym z nią poćwiczyć, przeskoczyła raz, a za drugim razem psiak ją za ogon złapał i się speszyła :evil_lol: :lol: :evil_lol: Jak biegały inne psiaki i usłyszała ''tunel'' to już myślałam że tam poleci :lol: :lol: :lol: A jak usłyszała głos Marty (Avalon & Timo & Teya) to już wogóle .... :lol: :lol: :lol: Pieski biegały fantastycznie ..... atmosfera była suuper ..... było gdzie się schować przed słoneczkiem ...... gratuluje organizatorom tak świetnego przygotowania :multi: :multi: :multi: Pozdrawiam Karolina & Boogie To pogratulować , u mnie w okolicy nigdzie nie ma toru żeby poćwiczyć pod okiem trenera czy cuś, ja żadnych zawodów nie widziałam na żywo, a nie chcę psu krzywdy zrobiź :oops:. Tylko pozazdrościć takiego talentu ;) Quote
Inez Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 I ja widziałam jak Boogi sobie swietnie radziła :cool3: . Naprawde fajnego masz psa, gratuluje i pozdrawiam. :) Quote
PARSONRK Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Boogie jest doskonałym materiałem na agilitowca. Odważna i niesamowicie chętna do pracy.:loveu: Oby tak dalej, a niedługo będziecie śmigać na zawodach :multi: Quote
ewelinabuck Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 fajne fotkie i boogie swietnie skakala;) Quote
Recommended Posts