Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, nie wiem, nie znam się. Niestety nie decyduję w sprawie Bruny... dziś opłaciłam hotelik do 17/01. Ta pani z allegro dzwoniła tylko do mnie, tak mi powiedziała.
Mała podobno bryka, siku zrobione.
Dla p. Joanny sterylka była priorytetem, szkoda, ze nie szukanie Brunie domu. mam nadzieję, że chociaż DT zaakceptuje, bo jak nie, to nie wiem, co zrobię.... Na Brunę się mam obrazić?

Posted

Co dalej... dobre pytanie.
Niestety, nie wiem co powiedzieć....
W dodatku na osiedlu pojawił się kolejny pies, starszy, łaciaty, dość spory. Nie wiem, co robić.

Posted

czasem trzeba niestety odpuscic...wiem ze serce peka w takich momentach ale trzeba mierzyc sily na zamiary...sama mam na osiedlu niezla gromadke...ale niestety musialam nauczyc sie wybierac i pomagac temu ktory wiem ze moze nie dac rady i jest najslabszy...nie da rady pomoc wszystkim...

Posted

Vasco napisał(a):
Krakvet przekazuje kasę czy karmę?

W krakvecie można zrobić zakupy za równowartość kwot - rabatów, z których zrezygnowali klienci.

Posted

AGA35 napisał(a):
to oczywiste że nie NA MAJĘ ale i tak ma tam większość głosów :angryy:

Ale mi właśnie chodziło o to żeby GŁOSOWAĆ na Maję, a na bok odłożyć zastrzeżenie co do P.Joanny.
Mam nadzieję że wszyscy mnie dobrze zrozumieli :(

Ja zawsze całym sercem będę za Mają. Wiem że P.Jonna ma trudny charakter i czasami jej decyzje są niezrozumiałe, ale on robi bardzo dużo dla psiaków. Jest cudowną osobą. Trzeba ją poznać osobiście i z czasem zrozumie się jej zachowanie.

Posted

anouk92 napisał(a):
Ale mi właśnie chodziło o to żeby GŁOSOWAĆ na Maję, a na bok odłożyć zastrzeżenie co do P.Joanny.
Mam nadzieję że wszyscy mnie dobrze zrozumieli :(

Ja zawsze całym sercem będę za Mają. Wiem że P.Jonna ma trudny charakter i czasami jej decyzje są niezrozumiałe, ale on robi bardzo dużo dla psiaków. Jest cudowną osobą. Trzeba ją poznać osobiście i z czasem zrozumie się jej zachowanie.

potwierdzam...

Posted

Chyba wszyscy się zgodzimy, że powinno chodzić głównie o nowe domy dla potrzebujących psów. W tym celu trzeba reagować na każde zainteresowanie z ogłoszeń i kierować się dobrem psa, a nie odległością w km potencjalnego domu np.

Posted

Witam na wątku Bruny.
Na prośbę zrobię psu ogłoszenia.
Tylko...
1. Nowe zdjęcia
2. Tekst do ogłoszeń
3. Do kogo będzie podany numer telefonu?
Jeśli do p. Joanny, to chyba robienie ogłoszeń to strata czasu...

Posted

Piromanka na str 15 w poście 148 Vasco wrzuciła treść ogłoszenia wraz z telefonami do siebie i Joanny.
Ogłoszenia jakie już są znajdziesz w poście 35 -paros i 104 Aga35.

Posted

Piromanka, dzięki za odzew.
Narazie zdjęć nowych nie ma, info o sterylce można wrzucić, na pewno odstraszy debili ;) telefon do mnie jak najbardziej podaj.