Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisałam, czekałam na rozwój sytuacji. Jutro sunia będzie odebrana z DT. Dziś im prawie uciekła. Pan zdziwiony, że się nie słucha i niczego nie nauczona, ale na moje pytanie, od kogo miała się uczyć, nic nie odpowiedział. W czwartek sterylka i potem 10 dni w hoteliku weterynaryjnym. Potem czarna dziura!!!!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Boziu Bruna przebywa u nieodpowiedzialnych ludzi............

i to jak, dziś okazało się, że nie będzie ich w domu, by przekazać Brunę......cud, że chociaż zadzwonili!!!!

Kinia, Brunę wet oceniła na 7 - 10 miesięcy. Wyznaczyła ten termin sterylki.

Jutro moja córka rozwiesi ogłoszenia w szkole, może z takich tradycyjnych będzie jakiś odzew?

Posted

Kinia, ten DT znalazłam na Spisie DT na Dogo i podrzuciłam Vasco namiary. Nie znam tej osoby, ale chyba to odpowiedzialna osoba, która oferuje sie przyjąc psiaka z problemami zachowania. Mam nadzieje, że Bruna tam bedzie miala dobrze, jesli ten domowy DT wypali ;)

Posted

od 17/01 mamy rezerwację, najpierw sterylka. .... i spotkanie DT z panią z Fundacji.
Z kliniki Bruna będzie zawieziona do tego hoteliku weterynaryjnego, w którym była na początku.
Przed chwilą miałam też pierwszy telefon z allegro w jej sprawie, Pani ma przedyskutować sprawę z mężem.

Posted

Vasco napisał(a):
Bruna już po zabiegu, wg weta, który go przeprowadzał, może mieć nawet niespełna 7 miesięcy.
Moja biedna, maleńka suczeńka...

Dzwoniła do mnie p. Joanna, że Bruna jest po zabiegu :shake: i jedzie do tej kliniki. Nie podoba mi się, że Bruna już miała zabieg:-( Pytałam czy ktoś nie odzywał się do niej w sprawie adopcji - powiedziała, że nikt.