paros Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Bruna na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=872750829 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Vasco Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Maleńka, oby w tym roku odnalazł Cię TEN człowiek!!!!! Quote
Szarotka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No i co z tym DT co to bez butow chodzi ?????????????????? Quote
Vasco Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Nie pisałam, czekałam na rozwój sytuacji. Jutro sunia będzie odebrana z DT. Dziś im prawie uciekła. Pan zdziwiony, że się nie słucha i niczego nie nauczona, ale na moje pytanie, od kogo miała się uczyć, nic nie odpowiedział. W czwartek sterylka i potem 10 dni w hoteliku weterynaryjnym. Potem czarna dziura!!!!! Quote
mimiś Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ożesz! jaka piekna sucz! tylko dziiiwne,doprawdy, ze szczeniak gryzie buty mój ostatni nabytek Fafik zjadł 2 książki z biblioteki -intelektualista,ot co! Quote
Kinia1984 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 a ile Bruna ma? Nie za wczesnie na sterylke? ona miala juz pierwsza cieczke? Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Boziu Bruna przebywa u nieodpowiedzialnych ludzi............ Quote
Vasco Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 obraczus87 napisał(a):Boziu Bruna przebywa u nieodpowiedzialnych ludzi............ i to jak, dziś okazało się, że nie będzie ich w domu, by przekazać Brunę......cud, że chociaż zadzwonili!!!! Kinia, Brunę wet oceniła na 7 - 10 miesięcy. Wyznaczyła ten termin sterylki. Jutro moja córka rozwiesi ogłoszenia w szkole, może z takich tradycyjnych będzie jakiś odzew? Quote
Vasco Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Trzymajcie kciuki, jest szansa na DT porządny, może Pani Prezes zaakceptuje. Dzięki obraczus87 za namiar! Quote
Kinia1984 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 czyzby obraczus to dt o ktorym mysle? czy nie znam? Quote
obraczus87 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Kinia, ten DT znalazłam na Spisie DT na Dogo i podrzuciłam Vasco namiary. Nie znam tej osoby, ale chyba to odpowiedzialna osoba, która oferuje sie przyjąc psiaka z problemami zachowania. Mam nadzieje, że Bruna tam bedzie miala dobrze, jesli ten domowy DT wypali ;) Quote
Vasco Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 dziś Bruna ma być zabrana do kliniki z dotychczasowego DT. Niech ją tylko bez problemów wydadzą.. Quote
Vasco Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 od 17/01 mamy rezerwację, najpierw sterylka. .... i spotkanie DT z panią z Fundacji. Z kliniki Bruna będzie zawieziona do tego hoteliku weterynaryjnego, w którym była na początku. Przed chwilą miałam też pierwszy telefon z allegro w jej sprawie, Pani ma przedyskutować sprawę z mężem. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czyli cos sie ruszyło... super!!! dobry znak :) Quote
Vasco Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Bruna już po zabiegu, wg weta, który go przeprowadzał, może mieć nawet niespełna 7 miesięcy. Moja biedna, maleńka suczeńka... Quote
paros Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Vasco napisał(a):Bruna już po zabiegu, wg weta, który go przeprowadzał, może mieć nawet niespełna 7 miesięcy. Moja biedna, maleńka suczeńka... Dzwoniła do mnie p. Joanna, że Bruna jest po zabiegu :shake: i jedzie do tej kliniki. Nie podoba mi się, że Bruna już miała zabieg:-( Pytałam czy ktoś nie odzywał się do niej w sprawie adopcji - powiedziała, że nikt. Quote
Recommended Posts