Figafiga Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Mamanabank weź na pierwszą łowicką a poza tym świetne zdjęcia do ogłoszeń...takie wesołe, na pierwszej trzeba napisać na której sa nowe zdjęcia i zaraz to zrobię!!!! Quote
mamanabank Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Naprawdę świetne zdjęcia, Diana jeszcze takich nie miała. Już zabieram Quote
Andzike Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zdjęcia przepiękne!!! Cudny uśmiechnięty, czarny pychol :D Quote
Romka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Cudne!Jakie spokojne oczy ma i bez smyczy na spacerku.Psiaki w hoteliku odzywają,Antek tez bez smyczy chodzi i jest bardzo posłuszny. Quote
Becia66 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Śliczna czarnulka, nie do poznania faktycznie jak sie wspomni pierwsze zdjęcia i relacje. A foty śliczne i świetne do ogłoszeń. Quote
sylwiaso Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dziewczyny i ona w budce już wcale nie siedzi!!!!dochodzi do mnie do siatki za każdym razem jak tylko wchodzę.Bardzo się cieszę!!! Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Świetnie!Dookoła pięknie ,więc ona wie,że może byc tylko lepiej .Codziennie mili ludzi dookoła,bez hałasu psiaków schroniskowych.Grazynat przyjeżdża częściej niz do schroniska i Dianka otwiera się...Może będzie nawet za jakiś czas adopcyjna a nie tylko adopcyjna do domu Grażynat.Tak jak w tej chwili. Quote
Romka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oj coś mi się wydaje,ze domek już tuż,tuż... Quote
sylwiaso Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Wspaniała NOWINA dzisiaj DIANKA poszła do DOMKU do GRAŻYNKI!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz:Grażynko dziękujemy za Dianusie jesteś wspaniała:multi::multi::multi: Quote
Figafiga Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Tak myślałam, że będzie!!!super będzie miała Dianka obok ukochanej Pańci ;-) Quote
Paula03 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Extra! :multi: :multi: Ale się cieszę! Dianko będziesz miała wspaniale, lepiej być nie mogło! :multi: Quote
Romka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 sylwiaso napisał(a):Wspaniała NOWINA dzisiaj DIANKA poszła do DOMKU do GRAŻYNKI!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::klacz:Grażynko dziękujemy za Dianusie jesteś wspaniała:multi::multi::multi: Sylwiaso,dlaczego mnie to nie dziwi????!!!Huuura!I to jest to co Diance powinno się trafić!!!Grażynat powinna napisać jak Diankę akceptuje Gapcia i zdjęcia oczywiście!Zdjęcia chcemy! Quote
Andzike Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Hehehehe!!!! A czy ktokolwiek jest zdziwiony ??? :D :D :D Od początku było wiadomo, że między p.Grażynką a Dianą jest "to coś" :D No to otwieramy szampana :):):) Kto zrobił wizytę przedadopcyjną???:cool3::cool3::cool3: gdzie relacja??? ;) (żart, of course...) BARDZO się cieszę !!!! :multi::multi::multi: Quote
mamanabank Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 I niech Twoja piekna mordka zawsze będzie taka spokojna i szczęśliwa! Quote
kajkoowa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bardo sie cieszę, bo u nikogo Dianka nie będzie taka szczęśliwa jak u p. Grażynki! Quote
Natussiaa Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 :multi::multi::multi::multi::multi:super Quote
Becia66 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Wiadomość rewelacja !!! Pani Grażynko, zrobiła Pani wspaniały gest.....Dziękujemy bardzo. Ona była Pani przypisana - chemia, magia czy nie wiem jak to nazwać, widoczna była dla nas z zewnątrz i myslę, że wszystkie po cichu miałyśmy nadzieję, że tak sie właśnie stanie...:loveu: Quote
Recommended Posts