Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dianka była dziś wyczesywana przez Grazynkę i dostała tabletki na robale.A potem jak zawsze poszła na spacer z Grazynka w towarzystwie Karola.Tu na rękach bo wszystko jest takie straszne i najlepiej jest u Grazynki na rękach.
[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/26c77ccb002d7dc22afcd1c1ef449ca0,10,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Andzike napisał(a):
Super wieści :D Ten anonimowy sponsor to musi być naprawdę niesamowita osoba... :D

Jest super!Kocha Diankę i zrobi dla niej wszystko!

Posted

mamanabank napisał(a):
UMilki kończy prace ogrodzeniowe, wtedy zjedzie się do niej pół łowickiego schronu :-)

Hehehe ;) i bardzo dobrze :)
mamanabank - spać nie możesz??? ;)

Posted

mamanabank napisał(a):
Oglądałam film z Nicolsonem ;-) w roli głównej :-D skończył się przed chwilą :-) a Ty???

A ja czytam zaległe wątki, bo nagromadziło mi się tego sporo...
Super, że Dianka jedzie do uMilki, anonimowemu darczyńcy należą się wieeeelkie brawa i zamaszyste machnięcia Diankowym ogonem :D

Posted

Grażynka była wczoraj i dzisiaj u Dianusi.Czarnulka zwiedziła cały teren mam nadzieję,że jej się podoba dostała nowiutką budę Grażynka przywiozła kocyk,a wieczorem była na herbatce u nas w domu była bardzo grzeczna!jutro będą zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Grażynka była wczoraj i dzisiaj u Dianusi.Czarnulka zwiedziła cały teren mam nadzieję,że jej się podoba dostała nowiutką budę Grażynka przywiozła kocyk,a wieczorem była na herbatce u nas w domu była bardzo grzeczna!jutro będą zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!

Super!!!

Czekamy na zdjęcia!