Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
Weżcie w ogłoszeniach jakąs ckliwą historię to szansa większa.
Witaj Beciu widzę,że czasami do nas zaglądasz!Historia Dianki chwyta za serce!Jest gdzieś opisana przeze mnie na pierwszych stronach jej wątku
.

Posted

Ale Dianka wcale nie jest taką chodzącą niewinnością! Nie wiem, czy pisałam, że w ostatnią sobotę jak przechodziłam koło niej z Pongiem ( była w boksie) to rzuciła się do krat i strasznie szczekała! Takiej Dianki chyba nikt nie widział!

Posted

Dianka,rzuciła sie na Ponga no,no!Pewnie zalazł jej za skórę młodzik.Nie pamietam czy kiedys siedzieli razem w boksie?Diego pamiętam ale Ponga nie!

Posted

Dianka nie siedziała z Pongiem, ale nie tylko na niego tak szczeka, to samo na Reksa i Laseczkę, wystarczy, że psy szczekają, a ona rzuca się do krat i pyszczek jej się na zamyka, a potem siada i patrzy oczkami niewiniątka :D

Posted

Dzisiaj Dianeczka najpierw biegała po schronisku, a potem była na spacerku oczywiście z p.Grażynką.
Jak biegała po schronisku to miałam wrażenie, że podbiega do mnie, ale ona nagle skręcała i szła gdzie indziej!