Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To mi się przytrafiło... jak przysłowiowej ślepej kurze ziarno...
O 21 zadzwoniła znajoma, że ma w sklepie trochę zamrożonych produktów mięsnych trudnych do identyfikacji (dopiero dwa dni tam pracuje). Nie moze tego sprzedać, szefowa kazała wyrzucić i czy wezmę dla psów. No jak tu nie przystać na taką propozycję?
Przed chwilą przytaszczyłam to "coś" do domu. Ważyło w sumie 12 kg... trochę świńskich ogonów, dużo wątróbki, cała góra serc i coś jakby "gulaszowe" okrawki. Połowę upchnęłam w zamrażarce u sąsiadki, troszkę u siebie, a dwa gary stoją na gazie.

Posted

tayga napisał(a):
To mi się przytrafiło... jak przysłowiowej ślepej kurze ziarno...
O 21 zadzwoniła znajoma, że ma w sklepie trochę zamrożonych produktów mięsnych trudnych do identyfikacji (dopiero dwa dni tam pracuje). Nie moze tego sprzedać, szefowa kazała wyrzucić i czy wezmę dla psów. No jak tu nie przystać na taką propozycję?
Przed chwilą przytaszczyłam to "coś" do domu. Ważyło w sumie 12 kg... trochę świńskich ogonów, dużo wątróbki, cała góra serc i coś jakby "gulaszowe" okrawki. Połowę upchnęłam w zamrażarce u sąsiadki, troszkę u siebie, a dwa gary stoją na gazie.

Fajne te kobity gubinowe, jak nie sąsiadka to Pani z mięsnego psiakom katering zapewniają ! No to Fuksio mięcha się na wcina :lol:

Posted

Lucyna napisał(a):
W takim razie zostawiam jak było i powozenia tym razem Fuksiku ... może jakaś dobra duszyczka wypatrzy cię ...

O niczym innym nie marzę :(

Posted

Fuksik dostał z bazarkowych pieniążków obrożę Kiltix (55 zł). Wet twierdzi, ze to najskuteczniejsze przeciw kleszczom, muszę mu wierzyć :)
Nie chciałam kropelek, bo wiem z doświadczeń przeprowadzanych na Nali, że działają słabo. Poza tym 25-30 zł co miesiąc trzeba wydać, a Kiltix ma działać 7 miesięcy.
Inwazja krwiożerczych bestii jest u nas ogromna :(

Posted

tayga napisał(a):
To już wszystkie do fryzjera!! Bo jak nie to sama Wam te odrosty, pasemka i co tam jeszcze trzeba zrobię.

Ale tu się swojsko zrobiło :) Ja z mamą się ostatnio nawzajem farbowałyśmy ale kolor wyszedł nie taki jak na opakowaniu :roll: Tayga może do Ciebie na poprawkę przyjedziemy :evil_lol:
A Fuksio cudownie wygląda w zielonej trawie :loveu:

Guest ambird
Posted

Ja byłam w poniedziałek, w końcu wyglądam jak człowiek :D

Pozdrawiam Fuksia :loveu:

Posted

A ja u fryzjera nie byłam :-( i odrosty mam jak stąd do Gubina. Fuksio i tak mnie nie widzi bo nasze wzajemne uczucia są, jak to napisała bela51, wirtualne :loveu: a moje potfffory kochają mnie w każdym wydaniu, nawet tym czarownico- podobnym :diabloti:
Fuksio :kiss_2::kiss_2::kiss_2:

Posted

Grosziwo napisał(a):
A ja u fryzjera nie byłam :-(

No to już!!!!
Grosziwo napisał(a):
i odrosty mam jak stąd do Gubina.

A ja się zastanawiałam co za kudły mi się pod nogami pętają :)

Posted

Grosziwo napisał(a):
A ja się zastanawiałam : kto mnie za moje kudły ciągnie ?

Bo jak zapraszam to... wiesz :) Więc przywlokę siłą za kudły :)

Posted

tayga napisał(a):
Bo jak zapraszam to... wiesz :) Więc przywlokę siłą za kudły :)

O mateńko kochana toż Ty drapiżna jesteś jak chorera, aż strach sie bać :evil_lol:

Guest ambird
Posted

Pozdrawiamy Fuksia :)

To jest niemożliwe, że takie problemy są z DSami :(
Najczęściej to tylko sceniacki z dostawą do domu :angryy:

Posted

Aniu... sił już brak do szukania. Fuks ma ogłoszenia chyba na 70 portalach i cisza...
Może Kora jest bardziej adopcyjna? Wykupcie jej taki pakiecik z fajnym tekstem...