Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martwiłam się, że masz dużo kłopotów ze Skrzacikiem a z tego co wiem to i biedny Tofik trafił do Ciebie. Tą jego byłą tymczasową opiekunkę to bym.......szkoda słów. Po co się za coś bierze jak wie, ze nie da rady ? Chyba dla popularności na dogo :shake:, no to stała się popularna :shake:
Wymiziaj tego bordożka ode mnie.
Fuksika oczywiście podwójnie bo to jego wątek :loveu:

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ambird
Posted

Biedny Fuksik, tyle już czeka... :-(
Taki śliczny z niego chłopak..
Gdzie te domki? :shake:

Posted

W murowanym, przedwojennym, cudnie odremontowanym (wewnątrz).
Ale podwórka to sama sobie zazdroszczę :)

Grosziwo - faktycznie Tofik jest w Gubinie. Zadzwonił do mnie kolega z fundacji Emir z propozycją - ja zajme sie przez jakiś czas Tofikiem, oni zajmą sie kazirodczym stadem. Uznałam, ze to niezłe rozwiązanie. Nie wiedziałam, ze DT w którym był pies tak go potraktował. Musiałabyś psiaka na zywo zobaczyć i... powąchać.
Na jego utrzymanie dostanę kasę.

Posted

ambird napisał(a):
Biedny Fuksik, tyle już czeka... :-(
Taki śliczny z niego chłopak..
Gdzie te domki? :shake:

No właśnie...:placz:

Posted

tayga napisał(a):
W murowanym, przedwojennym, cudnie odremontowanym (wewnątrz).
Ale podwórka to sama sobie zazdroszczę :)

Grosziwo - faktycznie Tofik jest w Gubinie. Zadzwonił do mnie kolega z fundacji Emir z propozycją - ja zajme sie przez jakiś czas Tofikiem, oni zajmą sie kazirodczym stadem. Uznałam, ze to niezłe rozwiązanie. Nie wiedziałam, ze DT w którym był pies tak go potraktował. Musiałabyś psiaka na zywo zobaczyć i... powąchać.
Na jego utrzymanie dostanę kasę.

Kurde, zazdrość odnośnie Twojej odrestaurowanej nowej rezydencji i terenów zielonych wokół niej nie pozwala mi spać:placz: chyba , w bliżej nieokreślonej przyszłości "nawiedzę" Gubin (marzyć nie wolno ?) :razz:
A Tofik u Ciebie szybko stanie na łapy i będzie czarował urodą i zapachem :loveu:

Guest ambird
Posted

Tayga, Ty to masz serce wielkie jak Pałac Kultury :loveu:

Takich serc nam potrzeba ;)

Guest ambird
Posted

Bo na naszą Agusię nie ma odpowiedniego porównania :diabloti: To istny anioł :loveu:

Posted

ambird napisał(a):
Bo na naszą Agusię nie ma odpowiedniego porównania :diabloti: To istny anioł :loveu:

Wiem ! Szczególnie teraz jak ma odlotową fryzurkę blond:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja ponoć czarownicą , tak stwierdziła Tayga, jestem ze swoją "mroczną" (ciemną) :diabloti:
i na zasadzie przeciwności bardzo lubię tą anielicę :p

Posted

Dziękuję Aniu :)
Ja nadal chcę pomagać labkom...
Fuks mnie "zablokował"
Tofika nie mam u siebie... ale to taki bidulek, ze nie potrafiłam odmówić. Wyrzucony przez właściciela, zagłodzony przez DT.

Posted

Grosziwo napisał(a):
Wiem ! Szczególnie teraz jak ma odlotową fryzurkę blond:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja ponoć czarownicą , tak stwierdziła Tayga, jestem ze swoją "mroczną" (ciemną) :diabloti:
i na zasadzie przeciwności bardzo lubię tą anielicę :p

Blond to ja od urodzenia jestem :)
Teraz to siwiznę maskuję:eviltong:
Przeciwieństwa sie przyciągają... Wiem, ze do szkoły od dawna nie chodzisz, ale to powinnaś wiedzieć :diabloti::eviltong::evil_lol:

Guest ambird
Posted

Fuks mnie "zablokował"

Nie marudź :eviltong:

Blond to ja od urodzenia jestem
Teraz to siwiznę maskuję

Ja jutro do fryzjera na pasemka lecę, odrost na pół metra mam :placz:

Posted

ambird napisał(a):

To jakie Ty musisz mieć kudły dłuuuuugie :)

Posted

ambird napisał(a):

O ! Pół metra odrostów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to musisz mieć warkocze do pasa :evil_lol:

Posted

tayga napisał(a):

Przeciwieństwa sie przyciągają... Wiem, ze do szkoły od dawna nie chodzisz, ale to powinnaś wiedzieć :diabloti::eviltong::evil_lol:

Tak na forum wypominać mi niedouczenie, albo mamutowy wiek :obrazic::eviltong:

Guest ambird
Posted

Pół metra to taka przenośnia, ostatnio byłam w grudniu, więc 5-6cm to jak pół metra :diabloti:

Posted

Grosziwo napisał(a):
Sie nie martw , to tak jak ja :p

To już wszystkie do fryzjera!! Bo jak nie to sama Wam te odrosty, pasemka i co tam jeszcze trzeba zrobię.

Posted

tayga napisał(a):
To już wszystkie do fryzjera!! Bo jak nie to sama Wam te odrosty, pasemka i co tam jeszcze trzeba zrobię.

Fryzjer to może w sobotę dopiero. Teraz chciałam ale MÓJ przyjechał i czasu nie było :p
A teraz idę spać bo o 5:00 pobudka i do kieratu zarabiać na papu dla zwierza :lol:
Dobranoc !