mosii Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Tak tak, Lakuś bardzo potrzebuje miłości:loveu: Najkochańszu jest kiedy szczerzy tą szczerbatą paszczę:loveu: Ale trudno będzie mu znależć dobry dom. Quote
mosii Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Maja jav mam prośbę do Ciebie, daj ogłoszenie do lokalnej prasy, że znaleziono labradora. Ciągle mam wrażenie, że ktoś za nim tęskni... Quote
maja jav Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ok, ale z tego co wiem on byl jakis czas w lecznicy (azylu) w Chrzanowie, oni szukaja wlascicieli zanim wysylaj psy do schronu, zapytam sie co i jak i zrobie co tylko mozliwe Quote
mosii Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 maja jav napisał(a):ok, ale z tego co wiem on byl jakis czas w lecznicy (azylu) w Chrzanowie, oni szukaja wlascicieli zanim wysylaj psy do schronu, zapytam sie co i jak i zrobie co tylko mozliwe Rzeczywiście, pamiętam Po prostu nie mogę uwierzyć w to, że nikt go nie chce, nie szuka.... Quote
mosii Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Lakuś coraz częściej kaszle, to niedobrze:shake: Quote
mosii Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 zarówno benalapril jak i enarenal to lek obniżający ciśnienie tętnicze krwi, z grupy inhibitorów konwertazy angiotensyny II. Po podaniu doustnym, w wątrobie enalapril ulega przemianom do enalaprylatu - aktywnej postaci leku. Lek powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych, zwiększa efektywność pracy serca, hamuje i zapobiega jego przerostowi. Poprawia tolerancję wysiłku oraz zmniejsza kliniczne objawy niewydolności serca. Zwiększa przepływ krwi przez nerki oraz przez naczynia mózgowe i kończyn dolnych. Może powodować skutek uboczny w postaci suchego kaszlu Enarenal to lek polecony przez trzech wetów dla Lakusia Quote
mosii Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dziś Lakus znów świetnie sie czuje!!! Rano biegał z radosci po całym domu, ogon pod siebie i gnał jak szalony:evil_lol: Az bałam sie o jego łapkę. Wył, szczekał, no i znowu mi sie do moich dziewczyn zaleca:cool3: A jutro znowu do weta, na Rtg łapki, coś jednak jest z nia nie tak. Quote
HebaNova Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Mosii, podziwiam, jak ty wytrzymujesz z tą całą menażerią ? :) jaki stan liczebny u ciebie na dziś? :) ile łapek? Quote
Rzenia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Monika, wiem kogo spytać o dom dla Lakusia, może się uda........W poniedziałek będę się widzieć z tą osobą Quote
mosii Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 HebaNova napisał(a):Mosii, podziwiam, jak ty wytrzymujesz z tą całą menażerią ? :) jaki stan liczebny u ciebie na dziś? :) ile łapek? Podaję: łapy w liczbie 20sztuk 8 łap kocich 12 łap psich a teraz u mnie ciszaaaa wszyscy śpią jak przyjemnie..... Quote
mosii Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Lucky dzis ma sie świetnie! Był na długim spacerze w lesie I cały dzień nie kasłał! Wysprzatałam sobie pieknie mieszkanie, wyodkurzałam, a psy sie bawiły. Nie usłyszałam jednak, że wywaliły kwiatka, ziemia sie wysypała, i te 20 łap roznosło mi ziemię po całym domu, wytarzały się w tym, normalnie miały ogród w mieszkaniu, a teraz śpią zadowolone:diabloti: :mad: a kwiatek:shake: Quote
mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Tak wygladał Lakuś kiedy do mnie przyjechał Quote
andzia69 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Sama skórka i kosci:shake::shake::shake: Mosii słoneczko ty nasze, a moze masz kogos na 7 szczeniorków???? Quote
mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzień następny Ogon ledwo żyję... ...ale dałem sie wykąpać Quote
mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 taki jestem szczęśliwy Minęło kilka dni i wszystkim mogę jęzor pokazać! Wywinąłem się! Quote
mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Jak widzę to zdjęcie to mi się serce kraje:shake: Quote
malagos Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Cudna, kochana Mosii..............Ty wiesz, co :cool3: Rewelacja! chciałoby się powiedzieć "renowacja" :lol: Quote
eurydyka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 az milo patrzec jak on u Ciebie sobie zdrowieje i cialka nabiera Quote
mosii Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Dzieki dziewczyny:) Bardzo bałam sie o niego wtedy. Ale chłopak sie nie dał:cool3: Quote
maja jav Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Mosii czy mam dac ogloszenie do gazety , ze poszukiwany jest domek dla Lakusia, czy cos juz w tej sprawie wiadomo? Quote
Milkat Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Bardzo się cieszę że tak zdrowieje Lakuś pod Twoją opieką Mosii:loveu: Na zdjęciach widać jaka z niego bidula, ale też widać jaki jest u Ciebie szczęśliwy... no to jak śpi do góry brzuszkiem...rewelka!!!! Czekam na wieści o tym nowym domku, oby się udało!!!! Quote
Recommended Posts