Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anawa']No i napisałam. Oceńcie sami. Może mi się jeszcze w nocy coś przyśni, to przerobię.... Może Wy chcecie coś zmienić?
Nie wiem, jaki mam podać kontakt w sprawie adopcji.

[FONT=Arial]Karmel – słodycz na czterech łapkach[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Nie wiemy, co sprawiło, że taki mały, bezbronny, uroczy piesek rozpaczliwie szukał pomocy człowieka. Pozostawiony przy ruchliwej ulicy w Warce, narażony na wiele niebezpieczeństw zaglądał błagalnie w oczy obojętnym na jego los przechodniom. [/FONT]
[FONT=Arial]Jego niemy krzyk usłyszała osoba prawdziwie kochająca zwierzęta i uczyniła wiele starań aby uratować psiaka. [/FONT]
[FONT=Arial]Karmel – takie dostał imię, został umieszczony w hoteliku dla psów i czeka tam na swojego właściciela lub nowego opiekuna. [/FONT]
[FONT=Arial]Poznaliśmy już Karmelka i wiemy, że to młody (ok. 1 roku), zdrowy i zadbany piesek.[/FONT]
[FONT=Arial]Jest malutki – waży ok. 5 kg, przyjaźnie nastawiony do ludzi, bardzo lubi dzieci a szczególną sympatią darzy kobiety. Nie sprawia żadnych kłopotów, dobrze znosi jazdę samochodem, lubi wylegiwać się na kanapie...[/FONT]
[FONT=Arial]Jeśli szukasz małego przyjaciela, pomyśl ciepło o Karmelu. Może właśnie na Ciebie czeka?[/FONT]
[FONT=Arial]Może to Ty sprawisz, że będzie szczęśliwy?[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Arial]Tel:[/FONT]
[FONT=Arial]e-mail: [/FONT]

Dla mnie bomba !!!!!!

Posted

Doszła wpłata od weroniki ... 13 zł na Karmelka która to z Ciotek ??? Bo nie było nicku nie wiem kogo przypisać .:oops:

Reklamuje Karmelka wysłałam jego zdjęcia do gdańska i czekam na info od Pani czy będzie zainteresowana nim chciała Fifi ale ma już sunię jedną po sterylce ( ropomacicze miała :() więc jej zaproponowałam Karmelka młodziutki , malutki . Zobaczymy co z tego będzie .

Acha i wpłata od Ingrid dotarła - dziękuję w imieniu Karmelka :loveu:

Posted

kaczadupka napisał(a):
no tak, moglam od razu napisac, ze od kaczejdupki! zaglądam tu i będe na bieżąco. sorry, ze tylko 13, ale tyle tych psich nieszczęć, ze czlowiek nie wyrabia z datkami..

A widzisz mamy Cie hihi. Dziękuję serdecznie w imieniu Karmelka . Mam nadzieję ze się znajdzie szybko dla niego domek . Któs pomoze w ogłoszeniach czy znowu mam noce zarywać ???

Posted

Szarotka napisał(a):
I co potem ...........na ulice ??

Coś TY ??? Myślisz ze ja bym wywaliła psa na ulice jak go z niej zabrałam ?? To po co było wgóle zabierac go . Najwyżej nie wiem nerke sprzedam hih ( żart) Już mi pomysłów na to wszystko brakuje naprawde , wiem ze nie dam go wywalić na ulicę .