marlenka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 anawa napisał(a):Z Twojego opisu to raczej................... rotweilera ;) Anawa nie przeginaj ..... wiem gdzie jest Żabia Wola ... Quote
anawa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 marlenka napisał(a):Anawa nie przeginaj ..... wiem gdzie jest Żabia Wola ... Zapraszam :) Quote
marlenka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 anawa napisał(a):Zapraszam :) I zabiorę Nugata to Cię zje :) Quote
anawa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 marlenka napisał(a):I zabiorę Nugata to Cię zje :) Nugat, to wspomniane gdzieś wyżej................. 8 kilogramów? U mnie na Ciebie czeka 40 kg, które Nugata napewno zje ale Ciebie.......................... zaliże na smierć ;) Quote
marlenka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 anawa napisał(a):Nugat, to wspomniane gdzieś wyżej................. 8 kilogramów? U mnie na Ciebie czeka 40 kg, które Nugata napewno zje ale Ciebie.......................... zaliże na smierć ;) Te 8 kg ostanio rozszarapło pyszczek moim 30 kg . A tak już całkiem serio to potrzebujemy pilnie kasy na Ciaputke z Boguszyc , mała się coraz bardziej wycofuje i do adopcji raczej ze schroniska nie pójdzie . Mamy hotelik ale jak zwykle brakuje kasy . Ciaputka woła POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anawa Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Ja juz jestem pusta, jak bęben afrykański a na sercu leży mi pies z moich okolic- Baster z lasu (nie ten od jamora). Nie ma na hotel, nie ma na leczenie............ Zwariować można................. Quote
marlenka Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 anawa napisał(a):Ja juz jestem pusta, jak bęben afrykański a na sercu leży mi pies z moich okolic- Baster z lasu (nie ten od jamora). Nie ma na hotel, nie ma na leczenie............ Zwariować można................. Wiem wiem ja i ciaputkę i Nortona promuję , a kasy brak . Quote
Recommended Posts