Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wyślij numer konta też na [email protected]
zobaczę za ile dni mogę zapłacić, ale z 5 to minimum, może 10 się uda
jak go złapiecie i sprawdzicie ze nie ma czipa, to mu mogę zrobić allegro
bo coś mi się wydaje, że on za bardzo zadbany jest jak na wyrzuconego

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selenga']wyślij numer konta też na [email protected]
zobaczę za ile dni mogę zapłacić, ale z 5 to minimum, może 10 się uda
jak go złapiecie i sprawdzicie ze nie ma czipa, to mu mogę zrobić allegro
bo coś mi się wydaje, że on za bardzo zadbany jest jak na wyrzuconego

Psiak jest złapany zresztą nie trzeba go łapać bo on sam idzie , więc dziś jedzie do hotelu do Jamora . Narazie mamy na 5 dni , co dale ??? Się okaże , trzeba go szybko ogłaszać moze mu się uda - mam taką nadzieję :) Nie mam gdzie sprawdzić czipa :( i to prawda ze jest zadbany ale nie wiedział w którą stronę ma iśc . Więc sam nie przyszedł chyba , no nie wiem ... Wysyłam Ci numer konta :)

Posted

Słuchajcie maluch pojechał do hoteliku , wzięłam go na ręce to on wazy może z 5 kg , nie umie na smyczy chodzić , kładzie się na brzuszku do głaskania . Normalnie siedzę i łzy w oczach :) jak ktos miał serce wyrzucić go na ulicę . Jednak ludzie to bestie . Psiak jest taki maleńki i bezbronny , nawet mniejszy od Nugata , taki pieszczoch .

Posted

Witam Was serdecznie. Na forum jestem od niedawna i jestem przerażona ogromem okrucieństwa człowieka wobec bezbronnych zwierząt. Wspieram już finansowo Oziego, Marcela a poprzez bazarek, który wystawiła w moim imieniu zuzlikowa - Biszkopcika. Wszystkie nieszczęścia z Szydłowca. Ale obok Rudaska nie mogę pozostać obojętna. Ofiaruję mu chociaż dwa dni w hoteliku, tj 26 zł. Proszę o nr konta na : [email protected]

Posted

marlenka napisał(a):
Słuchajcie maluch pojechał do hoteliku , wzięłam go na ręce to on wazy może z 5 kg , nie umie na smyczy chodzić , kładzie się na brzuszku do głaskania . Normalnie siedzę i łzy w oczach :) jak ktos miał serce wyrzucić go na ulicę . Jednak ludzie to bestie . Psiak jest taki maleńki i bezbronny , nawet mniejszy od Nugata , taki pieszczoch .

Serce sie kraje :( Czy on nie zmarznie u Jamora-tam kojce na dworze a on taki malutki z krociutka sierscia.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Serce sie kraje :( Czy on nie zmarznie u Jamora-tam kojce na dworze a on taki malutki z krociutka sierscia.

Jakby go Marlenka nie znalazla, to też byłby na dworze - bez budy i z pustym brzuszkiem... Domowy dt byłby najlepszy, ale gdzie takiego szukać?

Poszedł mój przelew na 40 zł - 3 dni dachu nad głowę dla biedneku Rudaska...

Posted

Jest miejsce w domowym Hoteliku u AlinyS w Jaktorowie pod Warszawa. Mial jechac Reksio z Warszawy ale znalazl bezplatne DT. Tel do Alinys- 604-877-990. Tyle narazie sie dowiedzialam,czekam na wiecej informacji od innych osob.

Posted

[quote name='Havanka']Witam Was serdecznie. Na forum jestem od niedawna i jestem przerażona ogromem okrucieństwa człowieka wobec bezbronnych zwierząt. Wspieram już finansowo Oziego, Marcela a poprzez bazarek, który wystawiła w moim imieniu zuzlikowa - Biszkopcika. Wszystkie nieszczęścia z Szydłowca. Ale obok Rudaska nie mogę pozostać obojętna. Ofiaruję mu chociaż dwa dni w hoteliku, tj 26 zł. Proszę o nr konta na : [email protected]

Wysułam numer konta i dziękuję bardzo w imieniu psiaka - ktory jest równiez bezimienny- kto podeśle pomysł na orginalne imie ??

Posted

[quote name='anawa']A może Karmel ?
Przekazuję 130 zł dla psiaka. Pieniądze są już u Jamora, poproszę go tylko o "przeksięgowanie" z konta adoptowanego Kumpla-Kojota.

o matko ślicznie dziękuję , zadzwonię do Jamora i poprosze o przeksięgowanie. Ślicznie dziękuję .

Posted

sonikowa napisał(a):
Marlenka, ode mnie poszło wczoraj 40 zl, powinno dziś być u ciebie.

dzwoniłaś do AlinyS? coś się uda z tym tymczasem?

Jak Karmelek po nocy u Jamora?

Bede dzwonić do Jamora później to się dowiem może uda mi się nawet podjechać do niego . Zadzwonę do Aliny S i spytam czy ma wolne miesjce. Co do wpłat to jak będą dochodzić to napisze na wątku narazie doszło 26 zł od agnieszki 2

Posted

marlenka napisał(a):
Bede dzwonić do Jamora później to się dowiem może uda mi się nawet podjechać do niego . Zadzwonę do Aliny S i spytam czy ma wolne miesjce. Co do wpłat to jak będą dochodzić to napisze na wątku narazie doszło 26 zł od agnieszki 2

Trzymam kciuki!

Co do wpłat, to chciałam tylko, żebyś wiedziała :-) mnie potwierdzenie nie potrzebne ;-)

Posted

marlenka napisał(a):
Nie mogę edytowac 1 posty :( co z tym dogo się dzieje ???

Podobno trzeba podwójnie kliknąć na edycję. Niektórym to działa ale mnie - nie.......

Posted

marlenka napisał(a):
już go rozgryzłam - mało komp nie ucierpiał na tym :)

Przez podwójne kliknięcie? To dlaczego u mnie to nie działa???
Miło mi, że zdecydowałaś sie na imię Karmel :) Chyba do niego pasuje.
A dlaczego myślicie o przeniesieniu pieska do innego hoteliku? Przecież u jamora mają budy wyściełane słomą, w boksach osłoniętych z trzech stron....... nawet krótkie futerko uchroni psa przed zimą.......

Posted

anawa napisał(a):
Przez podwójne kliknięcie? To dlaczego u mnie to nie działa???
Miło mi, że zdecydowałaś sie na imię Karmel :) Chyba do niego pasuje.
A dlaczego myślicie o przeniesieniu pieska do innego hoteliku? Przecież u jamora mają budy wyściełane słomą, w boksach osłoniętych z trzech stron....... nawet krótkie futerko uchroni psa przed zimą.......

narazie dopóki straczy pieniezy zostanie u Jamora , czytałam wątek AlinyS i tam podobno jest po 5 psów w jednym pomieszczeniu , a on jest maleńki , poza tym za 450 zł za takiego okruszka to sory ale mysle ze to przesada lekka . Zresztą mi ciotki niektóre odradzają AlineS.