Selenga Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 wyślij numer konta też na [email protected] zobaczę za ile dni mogę zapłacić, ale z 5 to minimum, może 10 się uda jak go złapiecie i sprawdzicie ze nie ma czipa, to mu mogę zrobić allegro bo coś mi się wydaje, że on za bardzo zadbany jest jak na wyrzuconego Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Selenga']wyślij numer konta też na [email protected] zobaczę za ile dni mogę zapłacić, ale z 5 to minimum, może 10 się uda jak go złapiecie i sprawdzicie ze nie ma czipa, to mu mogę zrobić allegro bo coś mi się wydaje, że on za bardzo zadbany jest jak na wyrzuconego Psiak jest złapany zresztą nie trzeba go łapać bo on sam idzie , więc dziś jedzie do hotelu do Jamora . Narazie mamy na 5 dni , co dale ??? Się okaże , trzeba go szybko ogłaszać moze mu się uda - mam taką nadzieję :) Nie mam gdzie sprawdzić czipa :( i to prawda ze jest zadbany ale nie wiedział w którą stronę ma iśc . Więc sam nie przyszedł chyba , no nie wiem ... Wysyłam Ci numer konta :) Quote
sonikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Szybko ogłaszać gdzie się da, na kolejne dni coś może jeszcze wyżebrzemy. Ja miałam w planie bazarek razem z SBD na kaukazy, to może zrobimy na kaukazy i Rudego... Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Juz doszło 26 zł od Agnieszki2 na hotel dla rudego . Ślicznie dziękuję . Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wysle 50zl przez Western Union jeszcze dzisiaj. Podaj swoj e-mail zebym mogla pozniej napisac nr odbioru pieniazkow. Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wysle 50zl przez Western Unoin jeszcze dziasiaj. Napisz teij e-mail zebym mogla podac ci numer przesylki odbioru pieniazkow. Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zwariuje z dogo,pokazalo ze pierwszy post gdzies znikl a teraz sa dwa. Masakra. Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 [quote name='Ingrid44']Wysle 50zl przez Western Union jeszcze dzisiaj. Podaj swoj e-mail zebym mogla pozniej napisac nr odbioru pieniazkow. [email protected] Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 [quote name='marlenka'][email protected] Pieniazki juz poszly,wszystkie informacje wyslalam na twoj e-mail. Tak mi zal tego pieska,taki sliczy i grzeczny. Az serce sie kraje jak sie cos takiego widzi. Co za bezduszni ludzie. Nigdy nie zrozumiem jak mozna porzucic psa. :( Quote
marlenka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Słuchajcie maluch pojechał do hoteliku , wzięłam go na ręce to on wazy może z 5 kg , nie umie na smyczy chodzić , kładzie się na brzuszku do głaskania . Normalnie siedzę i łzy w oczach :) jak ktos miał serce wyrzucić go na ulicę . Jednak ludzie to bestie . Psiak jest taki maleńki i bezbronny , nawet mniejszy od Nugata , taki pieszczoch . Quote
Havanka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Witam Was serdecznie. Na forum jestem od niedawna i jestem przerażona ogromem okrucieństwa człowieka wobec bezbronnych zwierząt. Wspieram już finansowo Oziego, Marcela a poprzez bazarek, który wystawiła w moim imieniu zuzlikowa - Biszkopcika. Wszystkie nieszczęścia z Szydłowca. Ale obok Rudaska nie mogę pozostać obojętna. Ofiaruję mu chociaż dwa dni w hoteliku, tj 26 zł. Proszę o nr konta na : [email protected] Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 marlenka napisał(a):Słuchajcie maluch pojechał do hoteliku , wzięłam go na ręce to on wazy może z 5 kg , nie umie na smyczy chodzić , kładzie się na brzuszku do głaskania . Normalnie siedzę i łzy w oczach :) jak ktos miał serce wyrzucić go na ulicę . Jednak ludzie to bestie . Psiak jest taki maleńki i bezbronny , nawet mniejszy od Nugata , taki pieszczoch . Serce sie kraje :( Czy on nie zmarznie u Jamora-tam kojce na dworze a on taki malutki z krociutka sierscia. Quote
sonikowa Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ingrid44 napisał(a):Serce sie kraje :( Czy on nie zmarznie u Jamora-tam kojce na dworze a on taki malutki z krociutka sierscia. Jakby go Marlenka nie znalazla, to też byłby na dworze - bez budy i z pustym brzuszkiem... Domowy dt byłby najlepszy, ale gdzie takiego szukać? Poszedł mój przelew na 40 zł - 3 dni dachu nad głowę dla biedneku Rudaska... Quote
Ingrid44 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Jest miejsce w domowym Hoteliku u AlinyS w Jaktorowie pod Warszawa. Mial jechac Reksio z Warszawy ale znalazl bezplatne DT. Tel do Alinys- 604-877-990. Tyle narazie sie dowiedzialam,czekam na wiecej informacji od innych osob. Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='Havanka']Witam Was serdecznie. Na forum jestem od niedawna i jestem przerażona ogromem okrucieństwa człowieka wobec bezbronnych zwierząt. Wspieram już finansowo Oziego, Marcela a poprzez bazarek, który wystawiła w moim imieniu zuzlikowa - Biszkopcika. Wszystkie nieszczęścia z Szydłowca. Ale obok Rudaska nie mogę pozostać obojętna. Ofiaruję mu chociaż dwa dni w hoteliku, tj 26 zł. Proszę o nr konta na : [email protected] Wysułam numer konta i dziękuję bardzo w imieniu psiaka - ktory jest równiez bezimienny- kto podeśle pomysł na orginalne imie ?? Quote
anawa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 A może Karmel ? Przekazuję 130 zł dla psiaka. Pieniądze są już u Jamora, poproszę go tylko o "przeksięgowanie" z konta adoptowanego Kumpla-Kojota. Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='anawa']A może Karmel ? Przekazuję 130 zł dla psiaka. Pieniądze są już u Jamora, poproszę go tylko o "przeksięgowanie" z konta adoptowanego Kumpla-Kojota. o matko ślicznie dziękuję , zadzwonię do Jamora i poprosze o przeksięgowanie. Ślicznie dziękuję . Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Marlenka, ode mnie poszło wczoraj 40 zl, powinno dziś być u ciebie. dzwoniłaś do AlinyS? coś się uda z tym tymczasem? Jak Karmelek po nocy u Jamora? Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 sonikowa napisał(a):Marlenka, ode mnie poszło wczoraj 40 zl, powinno dziś być u ciebie. dzwoniłaś do AlinyS? coś się uda z tym tymczasem? Jak Karmelek po nocy u Jamora? Bede dzwonić do Jamora później to się dowiem może uda mi się nawet podjechać do niego . Zadzwonę do Aliny S i spytam czy ma wolne miesjce. Co do wpłat to jak będą dochodzić to napisze na wątku narazie doszło 26 zł od agnieszki 2 Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 marlenka napisał(a):Bede dzwonić do Jamora później to się dowiem może uda mi się nawet podjechać do niego . Zadzwonę do Aliny S i spytam czy ma wolne miesjce. Co do wpłat to jak będą dochodzić to napisze na wątku narazie doszło 26 zł od agnieszki 2 Trzymam kciuki! Co do wpłat, to chciałam tylko, żebyś wiedziała :-) mnie potwierdzenie nie potrzebne ;-) Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Nie mogę edytowac 1 posty :( co z tym dogo się dzieje ??? Quote
anawa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 marlenka napisał(a):Nie mogę edytowac 1 posty :( co z tym dogo się dzieje ??? Podobno trzeba podwójnie kliknąć na edycję. Niektórym to działa ale mnie - nie....... Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 anawa napisał(a):Podobno trzeba podwójnie kliknąć na edycję. Niektórym to działa ale mnie - nie....... już go rozgryzłam - mało komp nie ucierpiał na tym :) Quote
anawa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 marlenka napisał(a):już go rozgryzłam - mało komp nie ucierpiał na tym :) Przez podwójne kliknięcie? To dlaczego u mnie to nie działa??? Miło mi, że zdecydowałaś sie na imię Karmel :) Chyba do niego pasuje. A dlaczego myślicie o przeniesieniu pieska do innego hoteliku? Przecież u jamora mają budy wyściełane słomą, w boksach osłoniętych z trzech stron....... nawet krótkie futerko uchroni psa przed zimą....... Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 anawa napisał(a):Przez podwójne kliknięcie? To dlaczego u mnie to nie działa??? Miło mi, że zdecydowałaś sie na imię Karmel :) Chyba do niego pasuje. A dlaczego myślicie o przeniesieniu pieska do innego hoteliku? Przecież u jamora mają budy wyściełane słomą, w boksach osłoniętych z trzech stron....... nawet krótkie futerko uchroni psa przed zimą....... narazie dopóki straczy pieniezy zostanie u Jamora , czytałam wątek AlinyS i tam podobno jest po 5 psów w jednym pomieszczeniu , a on jest maleńki , poza tym za 450 zł za takiego okruszka to sory ale mysle ze to przesada lekka . Zresztą mi ciotki niektóre odradzają AlineS. Quote
Recommended Posts