Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlenka, po pierwsze to nie rób mu gratki. Ja zrobię bo mam jeszcze kilka kodów do wyróżniania ogłoszeń (napiszesz tekst do ogłoszeń?)
Po drugie to potrzebuje od Ciebie instrukcji:
- jak edytować post (bo Tobie sie udało)
- jak wklejać zdjęcia (np. z fotosika)
Próbowałam znaleźć instrukcje ale rozpaczliwe wołania dogomaniaków o pomoc do modów pozostają bez odpowiedzi więc musimy jakoś sami do tego dojść.

Posted

anawa napisał(a):
Marlenka, po pierwsze to nie rób mu gratki. Ja zrobię bo mam jeszcze kilka kodów do wyróżniania ogłoszeń (napiszesz tekst do ogłoszeń?)
Po drugie to potrzebuje od Ciebie instrukcji:
- jak edytować post (bo Tobie sie udało)
- jak wklejać zdjęcia (np. z fotosika)
Próbowałam znaleźć instrukcje ale rozpaczliwe wołania dogomaniaków o pomoc do modów pozostają bez odpowiedzi więc musimy jakoś sami do tego dojść.

1) Ja w pisanieu tesktu jestem drętwa jeśli mozesz to napisz , on ma około roku , niekastrowany , łagodny , lubi dzieci ( nie zjadł córki Jamora) mały ( wazy około 4-5 kg)
2) Edytuje szybko 2 ray wciskając "edytuj post "
3) zdjęcia to koło tej kuli ziemskiej klikam na ten obrazek i są dwie zakładki " from komputer" i from url to klikasz na from url i wstawiasz linka do zdjęcia i pod linkiem jest jeszcze coś napisane to musisz tego "ptaszka" odchaczyć i juz gotowe .

Posted

[quote name='marlenka']1) Ja w pisanieu tesktu jestem drętwa jeśli mozesz to napisz , on ma około roku , niekastrowany , łagodny , lubi dzieci ( nie zjadł córki Jamora) mały ( wazy około 4-5 kg)

Spróbuje cos napisać ale ja też nie jestem mistrzem świata w pisaniu ogłoszeń...... Najlepiej mi sie piszę w nocy więc tekst będzie na jutro ;)

2) Edytuje szybko 2 ray wciskając "edytuj post "

Wiem, że tak należy robić ale u mnie to nie działa :(

3) zdjęcia to koło tej kuli ziemskiej klikam na ten obrazek i są dwie zakładki " from komputer" i from url to klikasz na from url i wstawiasz linka do zdjęcia i pod linkiem jest jeszcze coś napisane to musisz tego "ptaszka" odchaczyć i juz gotowe .

Aha, może dlatego nie wyszło, że nie odhaczyłam "ptaszka"

Dzieki za pomoc :)

Posted

marlenka napisał(a):
czy któraś z ciotek robi ogłoszenia Karmelkowi??? Cafeanimal już ma . Ktoś proponował gratkę ??? Zrobię mu allegro ale zwykłe.

Ja zrobię gratke ale, jak wczesniej napisałam, muszę napisać jakiś tekst.

Posted

anawa napisał(a):
Ja zrobię gratke ale, jak wczesniej napisałam, muszę napisać jakiś tekst.

Cóż ja Ci mogę z tekstem pomóc jak ja do tego to jestem hmm - nie napisze jaka .
Kto pomoże nam tekst wymyślec ???? Błagamy jakąs mądrą głowę .

Posted

Patrzac na Karmelka to ma same atuty, mlody, maly, , mily i ladny. Wszystko to trzeba napisac w ogloszeniu i zaraz sie go wyadoptuje :):):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ale sprawnie przeprowadzona akcja, brawo :)

Marlenka - przyciągasz psie nieszczęścia, sama nie wiem, czy życzyć Ci końca tej manny z nieba, czy wręcz przeciwnie, bo historie Twoich znajd dobrze się kończą ;)

Posted

Dada M napisał(a):
Ale sprawnie przeprowadzona akcja, brawo :)

Marlenka - przyciągasz psie nieszczęścia, sama nie wiem, czy życzyć Ci końca tej manny z nieba, czy wręcz przeciwnie, bo historie Twoich znajd dobrze się kończą ;)

Może i tak ale ja juz mam dosyć czasami tych nieszczesć .

Posted

marlenka napisał(a):
A kto spi o tej godzinie ? Ja reklamuje Karmelka .

Ja tez, nadziwic sie nie moge jaki on sliczny i jakis idiota go porzucil. To chodzaca przytulanka do miziania i kochania.

Posted

marlenka napisał(a):
A kto spi o tej godzinie ? Ja reklamuje Karmelka .

Nie śpią, nie śpią............ Muszę jeszcze napisać tekst ogłoszenia, zanim pójdę spać :)

Posted

No i napisałam. Oceńcie sami. Może mi się jeszcze w nocy coś przyśni, to przerobię.... Może Wy chcecie coś zmienić?
Nie wiem, jaki mam podać kontakt w sprawie adopcji.

[FONT=Arial]Karmel – słodycz na czterech łapkach[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Nie wiemy, co sprawiło, że taki mały, bezbronny, uroczy piesek rozpaczliwie szukał pomocy człowieka. Pozostawiony przy ruchliwej ulicy w Warce, narażony na wiele niebezpieczeństw zaglądał błagalnie w oczy obojętnym na jego los przechodniom. [/FONT]
[FONT=Arial]Jego niemy krzyk usłyszała osoba prawdziwie kochająca zwierzęta i uczyniła wiele starań aby uratować psiaka. [/FONT]
[FONT=Arial]Karmel – takie dostał imię, został umieszczony w hoteliku dla psów i czeka tam na swojego właściciela lub nowego opiekuna. [/FONT]
[FONT=Arial]Poznaliśmy już Karmelka i wiemy, że to młody (ok. 1 roku), zdrowy i zadbany piesek.[/FONT]
[FONT=Arial]Jest malutki – waży ok. 5 kg, przyjaźnie nastawiony do ludzi, bardzo lubi dzieci a szczególną sympatią darzy kobiety. Nie sprawia żadnych kłopotów, dobrze znosi jazdę samochodem, lubi wylegiwać się na kanapie...[/FONT]
[FONT=Arial]Jeśli szukasz małego przyjaciela, pomyśl ciepło o Karmelu. Może właśnie na Ciebie czeka?[/FONT]
[FONT=Arial]Może to Ty sprawisz, że będzie szczęśliwy?[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]
[FONT=Arial]Tel:[/FONT]
[FONT=Arial]e-mail: [/FONT]