anawa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Właśnie - ja też troszkę się boję o małego pieska w otoczeniu innych, różnej wielkości i temperamentu. U jamora psy mieszkaja oddzielnie i są odpowiednio dobierane na wybieg. To chyba dla niego bezpieczniejsze, moim skromnym zdaniem........ Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 anawa napisał(a):Właśnie - ja też troszkę się boję o małego pieska w otoczeniu innych, różnej wielkości i temperamentu. U jamora psy mieszkaja oddzielnie i są odpowiednio dobierane na wybieg. To chyba dla niego bezpieczniejsze, moim skromnym zdaniem........ Ja swoim skromnym tez poprę , jak będą wielkie mrozy to Jamor mu zamarznąc przeciez nie pozwoli. A i mam go blisko siebie zawsze mogę go na spacer zabrać jak mi rąk i czasu starczy :) Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 O, ja tak w pierwszej chwili myślałam,że u AlinyS to bezpłatny tymczas dogomaniacki.. To tym bardziej nie ma co kombinować, Jamor nie da zginąć małemu, a poza tym myślę, że on szybciutki znajdzie domek :-) Karmelek - doopelek :-) Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 sonikowa napisał(a):O, ja tak w pierwszej chwili myślałam,że u AlinyS to bezpłatny tymczas dogomaniacki.. To tym bardziej nie ma co kombinować, Jamor nie da zginąć małemu, a poza tym myślę, że on szybciutki znajdzie domek :-) Karmelek - doopelek :-) Ciotka jaki doopelek??? przeginasz kochana :) Nie Jamor napewno nie da mu zginąć , mam nadzieję ze nie pozwoli Tuptusiowi zjesc Karmelka :) Quote
anawa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 marlenka napisał(a):Gdzie są ciotki ??? Zbierają kasę na karmelka.... Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 anawa napisał(a):Zbierają kasę na karmelka.... Oj to niech zbieraja :) Quote
jamor Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 malucha posadziłem z przodu w samochodzie, od razu przeskoczył na tył i poszedł w kime( widac ze czesto jezdził samochodem i czuje sie w nim bezpiecznie) , choc od marelenki miałem tylko 3 km drogi. pierwszą noc mieszkał w boksie tuptusia, czyli z dala od pozostałych boksów, miał cicho i spokojnie. buda mu sie spodobała. apetyt ok, cichy, spokojny, bez zadnej agresji. porobie mu dzis zdjecia, swiatło dzis słabe, ale moze cos sie da zrobic. Quote
sonikowa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jamor, dzięki za wieści! Tak sonbie cały czas wyobrażam tę kruszynę u ciebie - obok Boczka i innych drabów :evil_lol:. A jak Tuptuś wróci.. i zobaczy, że ktoś mu w boksie spał... Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 sonikowa napisał(a):Jamor, dzięki za wieści! Tak sonbie cały czas wyobrażam tę kruszynę u ciebie - obok Boczka i innych drabów :evil_lol:. A jak Tuptuś wróci.. i zobaczy, że ktoś mu w boksie spał... Oj się zdenerwuje . tuptuś go zje normalnie go chapnie i po karmelku bedzie . Jamor jak bedziesz miał chwilkę to spróbuj go wziac na smycz bo widziałes co on wczoraj wyprawiał na smyczy jak osioł sie zaparł . Może bym go spróbowała nauczyć chodzic na smyczy ??? Quote
kaczadupka Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 tez dam na jeden dzień. poproszę nr. konta. sonikowa napisał(a):To maluch ma już 4 bezpieczne dni!! KTO JESZCZE WSPOMOŻE MAŁEGO LISKA? CHOĆ JEDEN DZIEŃ! TO TYLKO 13 ZŁ! Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 kaczadupka napisał(a):tez dam na jeden dzień. poproszę nr. konta. podaj adres mailowy to Ci wyslę numer konta Quote
marlenka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='kaczadupka'][email protected] Numer konta poszedł - dziekuję w imieniu karmelka Quote
Szarotka Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 To ile uzbieraliscie ? na ile dni ?? Quote
jamor Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 tam jest jego album http://jamor.fotosik.pl/alb Quote
sonikowa Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Cudny Karmelek! Z kanapą mu do twarzy ;-) I jak sie ta mordka smieje zadowolona :-) Quote
joanna83 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 To ewidentnie domowy piesek i taki rozmiar kieszonkowy Trzeba go ogłaszać, powinien szybko znaesc domek :) Dziewczyny jesteście super,ze tak szybko zorganizowałyście Karmelkowi bezpieczne miejsce:loveu: Quote
marlenka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Wczoraj rozmawiałam z Jamorem i maluch ma około roku - tak jak sądziłam bardzo młodziutki , nie zdażyło mu się nasiusiać w domu , aczkolwiek nie jest tam cały czas żeby stwierdzić czy zachowuje całkowita czystość . Zaraz się wezmę za ogłaszanie Karmelka . Quote
marlenka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Szarotka napisał(a):To ile uzbieraliscie ? na ile dni ?? Wszystko jest w 1 poście . Narazie doszły 3 wpłaty . A na reszte czekam No i jeszcze z Kojaota w spadku zostało 130 zł :loveu: Quote
Recommended Posts