Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlenka napisał(a):
no miejmy nadzieję . pamiętajcie że próba bedzie u mnie wiec nie chiałabym zastać domu zdemolowanego

Pozostaje trzymać kciuki ale Karmelek wyglada na grzecznego i spokojnego chłopca :)

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Jamorem , on przeprowadzi ta probę . Rozmawiałam też z Panem który chce adoptowac Karmelka wydaje sie w porządku , jak wszystko pójdzie dobrze Karmelek po świętach jedzie do nowego domku . Mocno trzymam kciuki za maluszka.

Posted

anawa napisał(a):
Marlenka, zapytaj, proszę, pana gdzie przeczytał o Karmelku. To ważne - warto wiedzieć, gdzie dawać ogłoszenia...

Tak to dobre pytanie, tez jestem ciekawa gdzie znalazl Karmelka.

Posted

anawa napisał(a):
Marlenka, zapytaj, proszę, pana gdzie przeczytał o Karmelku. To ważne - warto wiedzieć, gdzie dawać ogłoszenia...

Pytałam z guumtri lub allegratki nie pamiętał .

Posted

Piromanka napisał(a):
I tego się trzymajmy. Przed Świętami czy po Świętach - nieważne. Ważne żeby w ogóle.

I o to chodzi :)

Słuchajcie a teraz z innej beczki - jak myslicie czy moge dac moim duzym psom w sylwestra sedalin żeby mi na zawał nie zeszły ??? Może chociaz połowe dawki żeby je walneło na kilka godzin , no nie wiem . A może jest jakiś środek żeby między 22 a 5 rano były lekko "ścięte".

Posted

Ja w zeszłym roku dałam sedalin swojemu niufowi - on wpada w taką panikę, że bałam się dosłownie, że się zabije albo okaleczy uderzając o meble. Wiedziałam jak działa sedalin, ale uznałam, ze nie mam wyjścia. Było to koszmarne doświadczenie i w tym roku spróbujemy czegoś innego -- Burinowi rozjeżdzały się łapy, nie mógł wstać, ale był w pełni przytomny i przerażony. Czyli jak w takim klasycznym koszmarnym śnie - chcę uciekać, ale nogi mnie nie słuchają.
Mąż przeleżał z nim całą noc pod biurkiem, ale i tak widać było potworny strach u psa - większy chyba niż wtedy kiedy lata jak głupi po domu. Pamiętaj, że sedalin nie usypia psa, a jedynie unieruchamia.

Posted

Tak Tak, to ja:). Od 28 grudnia będę się karmelkował, choć pewnie skrócimy mu lekko imię do Karmek albo Karmi. Pozdrawiam wszystkich, Piotrek