anawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 marlenka napisał(a):no miejmy nadzieję . pamiętajcie że próba bedzie u mnie wiec nie chiałabym zastać domu zdemolowanego Pozostaje trzymać kciuki ale Karmelek wyglada na grzecznego i spokojnego chłopca :) Quote
marlenka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Rozmawiałam z Jamorem , on przeprowadzi ta probę . Rozmawiałam też z Panem który chce adoptowac Karmelka wydaje sie w porządku , jak wszystko pójdzie dobrze Karmelek po świętach jedzie do nowego domku . Mocno trzymam kciuki za maluszka. Quote
sonikowa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja też trzymam, maluszek na pewno sobie poradzi :-) Quote
anawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Marlenka, zapytaj, proszę, pana gdzie przeczytał o Karmelku. To ważne - warto wiedzieć, gdzie dawać ogłoszenia... Quote
Ingrid44 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 anawa napisał(a):Marlenka, zapytaj, proszę, pana gdzie przeczytał o Karmelku. To ważne - warto wiedzieć, gdzie dawać ogłoszenia... Tak to dobre pytanie, tez jestem ciekawa gdzie znalazl Karmelka. Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 anawa napisał(a):Marlenka, zapytaj, proszę, pana gdzie przeczytał o Karmelku. To ważne - warto wiedzieć, gdzie dawać ogłoszenia... Pytałam z guumtri lub allegratki nie pamiętał . Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Karmelku dziś sie wszystko wyjasni. Jeszcze troszkę maluszku i będziesz miał domek , czuje to . Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ano kciuki zaciśnięte. Obyś spędził już Święta ze swoim Panem. Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Piromanka napisał(a):Ano kciuki zaciśnięte. Obyś spędził już Święta ze swoim Panem. Chyba nie pojedzie wczesniej niz po świętach , ale narazie kciuki. Quote
sonikowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No to trzymamy za Nowy Rok z Panem :-) Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Napewno dam znać jak tylko cos bede wiedziała . Zofia Sasza ma iśc koło 17.15 to myslę że o 18 juz będzie wszystko wiadomo . Ćzuję że się uda ..... Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [QUOTE=marlenka;13703884Ćzuję że się uda ..... I tego się trzymajmy. Przed Świętami czy po Świętach - nieważne. Ważne żeby w ogóle. Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Piromanka napisał(a):I tego się trzymajmy. Przed Świętami czy po Świętach - nieważne. Ważne żeby w ogóle. I o to chodzi :) Słuchajcie a teraz z innej beczki - jak myslicie czy moge dac moim duzym psom w sylwestra sedalin żeby mi na zawał nie zeszły ??? Może chociaz połowe dawki żeby je walneło na kilka godzin , no nie wiem . A może jest jakiś środek żeby między 22 a 5 rano były lekko "ścięte". Quote
sonikowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ja w zeszłym roku dałam sedalin swojemu niufowi - on wpada w taką panikę, że bałam się dosłownie, że się zabije albo okaleczy uderzając o meble. Wiedziałam jak działa sedalin, ale uznałam, ze nie mam wyjścia. Było to koszmarne doświadczenie i w tym roku spróbujemy czegoś innego -- Burinowi rozjeżdzały się łapy, nie mógł wstać, ale był w pełni przytomny i przerażony. Czyli jak w takim klasycznym koszmarnym śnie - chcę uciekać, ale nogi mnie nie słuchają. Mąż przeleżał z nim całą noc pod biurkiem, ale i tak widać było potworny strach u psa - większy chyba niż wtedy kiedy lata jak głupi po domu. Pamiętaj, że sedalin nie usypia psa, a jedynie unieruchamia. Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dlatego pytam czy wiecie co mozna podac psom , ro w rok boje się o te sierściuchy . Quote
sonikowa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Moja znajoma z SGGW daje zwykłe calmsy...Ja też w tym roku spróbuję chyba coś ziołowego. Quote
marlenka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Była wizyta ....i.....jest .....wszystko w PORZĄDKU!!!!!! Karmel po świętach jedziesz do domu - pakuj sie maleńki . Quote
obraczus87 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Zajefajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anawa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Baaaaaaardzo się cieszę :Cool!::Cool!::Cool!: Nie zapomnij, Karmelku, o cioteczkach :hand: Quote
marlenka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 sonikowa napisał(a):Cudownie!!! Udało się !! Rozmawiałam wczoraj z Panem Piotrem i w poniedziałek po świetach przyjedzie po Karmelka. Quote
ppw Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Tak Tak, to ja:). Od 28 grudnia będę się karmelkował, choć pewnie skrócimy mu lekko imię do Karmek albo Karmi. Pozdrawiam wszystkich, Piotrek Quote
Recommended Posts