Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Czy Karmelek juz w nowym domku ?[/QUOTE]

Tak Karmel wczoraj ze swoimi ludźmi pojechał do domu :) Jamor zrobił zdjęcie pamiątkowe ale pewnie nie zdązył go wrzucić .

Posted

[quote name='kaczadupka']ja też czekam na wieści![/QUOTE]

Cioteczko , Karmelek juz wczoraj pojechał do domku , jego Pan jest zalogowwany na dogo to mam nadzieję że wrzuci tu jakies niusy . Jak wczoraj pojechaliśmy po mikruska to wcale nie chciał z nami "gadać " był przerażony , nie wiedział co sie dzieje ale później wtulił sie w swoją Panią . Ja sie bardzo cieszę że małemu sie tak udało , będzie szczęsliwy .

Posted

Ponieważ Karmel odziedziczył po szczeniakach 65 zł , a jemu juz sie nie przydadza , wiec pozwolę sobie przeżucić na Bastera tutaj jest jego wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/175866-Baster-u-Jamora-wciAE-A-potrzebne-pieniAE-dze-na-hotel-i-spA-atAE-dA-ugi-za-odA-owienie[/url]. Pieniądze te podarowane przez Dode z bazarku na szczeniaki które były u mnie .

Posted

anawa napisał(a):
Nowi Państwo Karmelka wyglądają na dobrych ludzi.
Dziecię w tle też fajne :)

Fajne tylko na zdjęciu , na codzień pyskate , agresywne , nie słucha sie , jednym słowem nieadopcyjne i musi zostac u mnie dożywotnio .

Posted

marlenka napisał(a):
Fajne tylko na zdjęciu , na codzień pyskate , agresywne , nie słucha sie , jednym słowem nieadopcyjne i musi zostac u mnie dożywotnio .

Za dużo Cie to będzie kosztować................ Zaczęłaś juz zbierać deklaracje? :evil_lol: