Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ppw napisał(a):
Tak Tak, to ja:). Od 28 grudnia będę się karmelkował, choć pewnie skrócimy mu lekko imię do Karmek albo Karmi. Pozdrawiam wszystkich, Piotrek

Witamy serdecznie na dogomani , mam nadzieję ze zostaniesz z nami i będziesz czasami " podrzucał " nam inforacje o Kamelku ( imie możesz zmienić bo nawet nie wiem czy on na nie reaguje :)

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak jak dom to juz wszystkie ciotki uciekły ??? Nie uciekajcie zostańcie z Karmelkiem do czasu jak pójdzie do domu a najlepiej cały czas . Mam cicha nadzieję ze Piotr nam bedzie czasmi wrzucał zdjęcia pupila .

Posted

sonikowa napisał(a):
Jesteśmy, jesteśmy ;-) poprostu napięcie trochę opadło. A co Karmelek na to, że będzie miał domek?

Jeszcze o tym nic nie wie:) Wexmiemy go z zaskoczenia i tyle . Jamor nic mu nie mów bedzie miał noworoczna niespodziankę . Wiecie jak sie cieszkę że ten glut będzie miał dom . Chyba bardziej sie ucieszyłm z domu dla Karmela niz miałby iśc Nugat do adopcji .

P.s.
czy Wam przy zmianie strony na dogo tez ta matka daltonów sie buja na fotelu ??? Ech nerwicy dostanę :)

Posted

Piromanka napisał(a):
?? :-o Ktoś tu ma chyba niezłą jazdę... ;)

Co wchodze na watek to mi ise jakas reklama wlącza allegro i siedzi ta "baba" na bujanym fotelu przy kominku i czyta cos i mnie juz tak wkurza . I nic oprócz LM nie paliłam prosze mnie tu nie posadzac , nie piłam bo jestem w pracy .......
Piromanka co Ty kobieto mi tu sugerujesz?

Posted

anawa napisał(a):
No Marlenka, ........... tak z radości to może i coś łyknęłaś.............. ;)

Łykne sobie jak pojedzie :) zapraszam żabia wola niedaleko to wpadaj kupie skrzynkę wiecej

Posted

marlenka napisał(a):
Łykne sobie jak pojedzie :) zapraszam żabia wola niedaleko to wpadaj kupie skrzynkę wiecej

No ładnie..........to Ty skrzynkami pijesz.............niezła z Ciebie zawodniczka................A ja myślałam, że już wszystko przeżyłam............ ;)

Posted

Karmel wybacz :):)
Lila sorry za offa:

Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ, placimy za benzyne i jako bonus nalewka

Posted

Karmel znalazł domek ale na jego miejsce pojawiła się nastepna bida . Dziś byłam świadkiem wyrzucenia psa z samochodu , widziałam to z okna mojej pracy , Niestety tablica rejestracyjna była zasypana śniegiem nie znam numerów . Pies śliczny , zadbany , wielkością do kolana około 10 -12 kg . Czarny podpalany . Wyglada jak mini rottek z szorstką sierścią . Sople lodu wiszą mu koło pyszczka . Ja mam dosyc tych bestialskich ludzi . Nie wiem co zrobić . Mógłby isc na miejsce Karmela ale do tego sa potrzebne stałe deklaracje , a teraz świeta wieć wszystcy bez kasy .

I jeszcze tu zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/175866-Tragedia-onek-skazany-na-A-mierAE?p=13715669#post13715669

Posted

sonikowa napisał(a):
Marlenko, a gdzie ten minirottek teraz jest? Co za koszmar..

W swoim nowym domku :) Akcja eksprsowo sie powiodła coprawda nie tak powinno byc . Na stacje gazu podjechała jakas Pani ja wyszłam na fajka , pani bardzo się pies \spodobał myślała że to mój i zaczełyśmy rozmowę . Pani powiedziała że mieszka sama na wsi koło warki i chciałaby takiego psa do domu . Niestety sie pojawił mój zarząd i nie zdażyłam wziąc od Pani telefonu nawet ale piesek pojechał do domku . Mam nadzieję że będzie miał dobrze.

Posted

Szarotka napisał(a):
Zawsze bylam przeciwna paleniu papierosow, a okazuje sie, ze czasami sie przydaje :):)

Od nowego roku koniec z fajkami . Może tym razem sie uda już tyle razy próbowałam i dupa , ale może teraz.

Posted

:oops:sorki za offa:oops:

Pilnie potrzebuję pomocy Warszawianek w przeprowadzeniu wizyty przed adopcyjnej dla Perły (psa z Szydłowca) na Żoliborzu - piszcie proszę na pw - biedna psina ma szansę być w domu na święta

Posted

marlenka napisał(a):
Od nowego roku koniec z fajkami . Może tym razem sie uda już tyle razy próbowałam i dupa , ale może teraz.

Nigdy nie palilam, to jestem kiepskim doradca, ale moja Mama palila 40 lat i mowila, ze jak sie naprawede zdecydujesz to nie jest trudne, tylko trzeba miec 100 % przekonania.