marlenka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 ppw napisał(a):Tak Tak, to ja:). Od 28 grudnia będę się karmelkował, choć pewnie skrócimy mu lekko imię do Karmek albo Karmi. Pozdrawiam wszystkich, Piotrek Witamy serdecznie na dogomani , mam nadzieję ze zostaniesz z nami i będziesz czasami " podrzucał " nam inforacje o Kamelku ( imie możesz zmienić bo nawet nie wiem czy on na nie reaguje :) Quote
marlenka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 No tak jak dom to juz wszystkie ciotki uciekły ??? Nie uciekajcie zostańcie z Karmelkiem do czasu jak pójdzie do domu a najlepiej cały czas . Mam cicha nadzieję ze Piotr nam bedzie czasmi wrzucał zdjęcia pupila . Quote
sonikowa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Jesteśmy, jesteśmy ;-) poprostu napięcie trochę opadło. A co Karmelek na to, że będzie miał domek? Quote
marlenka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 sonikowa napisał(a):Jesteśmy, jesteśmy ;-) poprostu napięcie trochę opadło. A co Karmelek na to, że będzie miał domek? Jeszcze o tym nic nie wie:) Wexmiemy go z zaskoczenia i tyle . Jamor nic mu nie mów bedzie miał noworoczna niespodziankę . Wiecie jak sie cieszkę że ten glut będzie miał dom . Chyba bardziej sie ucieszyłm z domu dla Karmela niz miałby iśc Nugat do adopcji . P.s. czy Wam przy zmianie strony na dogo tez ta matka daltonów sie buja na fotelu ??? Ech nerwicy dostanę :) Quote
Piromanka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 marlenka napisał(a):czy Wam przy zmianie strony na dogo tez ta matka daltonów sie buja na fotelu ??? Ech nerwicy dostanę :) ?? :-o Ktoś tu ma chyba niezłą jazdę... ;) Quote
marlenka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Piromanka napisał(a):?? :-o Ktoś tu ma chyba niezłą jazdę... ;) Co wchodze na watek to mi ise jakas reklama wlącza allegro i siedzi ta "baba" na bujanym fotelu przy kominku i czyta cos i mnie juz tak wkurza . I nic oprócz LM nie paliłam prosze mnie tu nie posadzac , nie piłam bo jestem w pracy ....... Piromanka co Ty kobieto mi tu sugerujesz? Quote
joanna83 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Marlena to super, że Karmelek jedzie do nowego domku!!! Trzymam kciuki,zeby bylo wszystko ok :) Quote
anawa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 No Marlenka, ........... tak z radości to może i coś łyknęłaś.............. ;) Quote
marlenka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 anawa napisał(a):No Marlenka, ........... tak z radości to może i coś łyknęłaś.............. ;) Łykne sobie jak pojedzie :) zapraszam żabia wola niedaleko to wpadaj kupie skrzynkę wiecej Quote
anawa Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 marlenka napisał(a):Łykne sobie jak pojedzie :) zapraszam żabia wola niedaleko to wpadaj kupie skrzynkę wiecej No ładnie..........to Ty skrzynkami pijesz.............niezła z Ciebie zawodniczka................A ja myślałam, że już wszystko przeżyłam............ ;) Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Karemelek tylko Ty sie nie daj na zadne skrzynki zapraszac bo nieletni jestes :):) Quote
Szarotka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Karmel wybacz :):) Lila sorry za offa: Pilnie potrzebujemy transportu dla suni z Ostrowii Mazowieckiej lub Warszawy do Działdowa, Torunia, Brodnicy, Grudziądza, a najlepiej jeszcze dalej na północ, placimy za benzyne i jako bonus nalewka Quote
Ingrid44 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Wspaniale ze Karmelek znalazl domek :multi::multi::multi::multi: Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Karmel znalazł domek ale na jego miejsce pojawiła się nastepna bida . Dziś byłam świadkiem wyrzucenia psa z samochodu , widziałam to z okna mojej pracy , Niestety tablica rejestracyjna była zasypana śniegiem nie znam numerów . Pies śliczny , zadbany , wielkością do kolana około 10 -12 kg . Czarny podpalany . Wyglada jak mini rottek z szorstką sierścią . Sople lodu wiszą mu koło pyszczka . Ja mam dosyc tych bestialskich ludzi . Nie wiem co zrobić . Mógłby isc na miejsce Karmela ale do tego sa potrzebne stałe deklaracje , a teraz świeta wieć wszystcy bez kasy . I jeszcze tu zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/175866-Tragedia-onek-skazany-na-A-mierAE?p=13715669#post13715669 Quote
sonikowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Marlenko, a gdzie ten minirottek teraz jest? Co za koszmar.. Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 sonikowa napisał(a):Marlenko, a gdzie ten minirottek teraz jest? Co za koszmar.. W swoim nowym domku :) Akcja eksprsowo sie powiodła coprawda nie tak powinno byc . Na stacje gazu podjechała jakas Pani ja wyszłam na fajka , pani bardzo się pies \spodobał myślała że to mój i zaczełyśmy rozmowę . Pani powiedziała że mieszka sama na wsi koło warki i chciałaby takiego psa do domu . Niestety sie pojawił mój zarząd i nie zdażyłam wziąc od Pani telefonu nawet ale piesek pojechał do domku . Mam nadzieję że będzie miał dobrze. Quote
sonikowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jasne, wliczmy to w cuda przedświąteczne :-) Oby tylko trafił do domu a nie na podwórko. Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Zapewniała że do domu bo mały to na podwórku zmarznie . Quote
sonikowa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 marlenka napisał(a):Zapewniała że do domu bo mały to na podwórku zmarznie . No to czadowo!! A z Karmelkiem finansowo dasz radę do końca? Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='sonikowa']No to czadowo!! A z Karmelkiem finansowo dasz radę do końca? Tak nawet zostanie u mnie 65 zł to przeznacze na innego psa w potrzebie . Zajrzyjcie jeszcze do tego psa http://www.dogomania.pl/threads/175866-Deklaracje-albo-smierAE-ONek-umiera-na-mrozie Quote
Szarotka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Zawsze bylam przeciwna paleniu papierosow, a okazuje sie, ze czasami sie przydaje :):) Quote
marlenka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Szarotka napisał(a):Zawsze bylam przeciwna paleniu papierosow, a okazuje sie, ze czasami sie przydaje :):) Od nowego roku koniec z fajkami . Może tym razem sie uda już tyle razy próbowałam i dupa , ale może teraz. Quote
Marinka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 :oops:sorki za offa:oops: Pilnie potrzebuję pomocy Warszawianek w przeprowadzeniu wizyty przed adopcyjnej dla Perły (psa z Szydłowca) na Żoliborzu - piszcie proszę na pw - biedna psina ma szansę być w domu na święta Quote
Szarotka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 marlenka napisał(a):Od nowego roku koniec z fajkami . Może tym razem sie uda już tyle razy próbowałam i dupa , ale może teraz. Nigdy nie palilam, to jestem kiepskim doradca, ale moja Mama palila 40 lat i mowila, ze jak sie naprawede zdecydujesz to nie jest trudne, tylko trzeba miec 100 % przekonania. Quote
Recommended Posts