Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mameczka, kup coś z bardziej nieprzemakalnych materiałów - i grzeje, i jednocześnie przyda się, jak będzie lało. My mamy taką pikowaną narzutkę, trochę ocieplaną i bardzo jestem z niej zadowolona. Jeśli planujesz dłuższy włos na łapach, to rzeczywiście nogawki w śniegu to dobra rzecz :)

Posted

no to moze cos z polarku? polar tez do pewnego momentu nie przepuszcza wody a na bardzo brzydkie warunki to raczej nie potrzebujemy bo nie lubie dlugich spacerow jak leje i wieje z dwojka maluchow upapranych po czobki glowy:evil_lol:

Posted

Mój Igor ma taki kubraczek z góry ortalion a od dołu sztuczne futerko, zrobione ze starej kutrki. Sprawdza się, choć ostatnio w tym nie chodzi, bo unas to raczej jest aby nie zamókł. Ale już będziemy mieć kombinezon z nogawkami :)

Posted

[quote name='Mameczka']no to moze cos z polarku? polar tez do pewnego momentu nie przepuszcza wody a na bardzo brzydkie warunki to raczej nie potrzebujemy bo nie lubie dlugich spacerow jak leje i wieje z dwojka maluchow upapranych po czobki glowy:evil_lol:[/QUOTE]
Polarek może być o tyle lepszy, że szybko wyschnie na kaloryferze w przeciwieństwie do takiej dzianinki. Nie wiem tylko, czy polar nie elektryzuje sierści?

Posted

A my jutro idziemy na drugie szczepienie.Po nim chyba juz tak kolo swiat wyjdziemy na normalny spacer.Mysle ,ze w te mrozy bedzie troche bezpieczniej jesli chodzi o rozne chorobska, troche mroz wybije zarazki.Boje sie ,ze mi w koncu zdziczeje ten Lol.

Posted

No, dobrze byłoby, żeby nie zdziczał :) Zawsze możesz nosić go na ręku. My naszego nosiliśmy w różne miejsca ale kiedyś doszłam do wniosku, że najwyraźniej najczęściej nosiliśmy go do knajpek (to było śliczne, późne lato - końcówka urlopu), bo bardzo ładnie jest z taką okolicznością przyrody zsocjalizowany i lubi jeść te brzegi z pizzy :)

• 3 weeks later...