monika55 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Schronisko go nie zepsulo. Da chlopak rade. Quote
shanti Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Domek będzie poddany ostrej selekcji, gdyż Pimpuś to skarb nie dla byle kogo :evil_lol: Trzeba będzie sie ustawić w kolejce po Pimpusia. :diabloti: Quote
monika55 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Niech chlopie dojdzie do siebie to zaczniemy oglaszac. Wejdz na skypa. Quote
agrabcia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No piękny jest i tyle ,już zazdroszcze przyszłemu właścicielowi. Quote
shanti Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dla niektórych to obrzydliwe, ale dla mnie to najpiekniejszy widok na świecie.:diabloti: Tak wyglądała dzisiaj koopka Pimpusia:multi: Quote
wilczek007 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 no nie moooooge:D :D :D kup na dogo jeszcze nie widziałam!!!!! Ale dobrze ze nie bieguna:) Quote
wilczek007 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 super foteczki Pimpusia wykorzystam do ogłoszen:) Pimpus mi przypomina moja sunie która od 4 lat za TM była podobna tylko czarno-biała,z dłuższą sierscia i tez z charakterkiem ale kochana... Quote
wilczek007 Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 mam nastepna ratlerkowa sunie...zatłuczenie mnie.... Zdjecia wysle monice, bo ja sie nie mam kiedy naumiec na tym nowym niefajnie zerobionym dogo:( Quote
shanti Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Czemu Ciebie Wilczek mamy zabić. To tych co oddają takie niunie trzeba by było potrzepać. Quote
agrabcia Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wilczek mi też Pimpuś przypomina moją zmarłą Pchełke i tylko gdybym mogła to bym go wzieła. Teraz tez mam ratlerka i mam wielki sentyment do tych psiaków bo ich nie da się nie kochoć. Pimpuś musi mieć najlepszy domek na świecie Quote
shanti Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zapraszam na nowe bazarki na jastrzebiaki. Linki w banerku. Quote
Laima Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Pimpuś charakterny jak widzę, ale jak się patrzy na zdjęcia, to żal straszny. Shanti, świetnie się nim opiekujesz. :) [SIZE=1]Sprawdź jutro stan skarpety. Quote
shanti Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Tonę w bazarkach i troche czasu brakuje. Ale jutro dam już rade. Od dzisiaj zaczęlismy naukę zostawania w pokoju samemu. Na poczatek po kilka minut i doszliśmy do 10. To jest niezbędne, bo maluch ciagle chce być przy człowieku. To jest miłe, ale jego przyszli państwo mogą pracować i bedzie musiał sam zostwac. Dostał apartament na górze z kołderką, budką, wodą do picia. Usunełam wszystko co dla Pimpusia może być jadalne i tam jest karmiony mieskiem, aby pokój mu sie miło kojarzył. Dostaje tam jedzonko i zamykam drzwi na kilka minut. Potem go wypuszczam. Za każdym razem będę wydłużać czas i w końcu sie przyzwyczai. W sobote jedziemu na imprezę, psy zostana na kilka godzin same i Pimpuś poniewaz z Shantim nie lubią się, choć toleruja, zostanie w tym pokoju zamkniety. To także dla jego bezpieczeństwa, bo póki nie stłumimy uczucia głodu, Pimpuś jest sam dla siebie zagrożeniem. Znalazł dzisiaj pod tujami kawałek mydła i zamierzał zjeść. Quote
shanti Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Pimpuś to bardzo inteligentny psiaczek,wszystko w lot łapie. Już wie że wracając ze spacerku trzeba czekać na wytarcie łapek. Nic w domu nie niszczy, sygnalizuje wyjście, jest czyściutki i na razie cichutki. Jeśli postępować z nim konsekwentnie, bedzie aniołkiem. Z niecierpliwościa czekam na czwartek, wizytę u weta i ważenie. Apetyt mu dopisuje, nie wymiotuje, wciąga dwa udka dziennie podzielone na malutkie porcyjki co 2 godziny. Biegunki też już nie ma, ale jest na antybiotyku, co będzie gdy leki przestana działać dowiemy sie pojutrze. Quote
monika55 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 W Twoich rekach to on bedzie super pies. Quote
agrabcia Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mądra psinka. Miejmy nadzieje, że juz będzie tylko lepiej. Quote
monika55 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Bedzie lepiej, a najlepiej jak znajdzie super dom. Quote
shanti Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dzisiaj ma gorsze samopoczucie i wróciła lekka biegunka. Obawiam się, że leki pomału przestają działać. Słabiutki strasznie. Przykro na niego patrzeć a głaskać nie ma po czym, skóra i kości. Może ta karma dla alergików nie bardzo mu pasuje? Dzisiaj dostanie tylko kurczaka, a zobaczymy co powie jutro wet. Są przelewy na Pimpusia od Agrabci i Laimi. Dziekuję Wam bardzo:loveu: Mały ma razem 70 zł. Wydatki to na razie około 107 zł Zobaczymy co bedzie z bazarków. W moim podpisie jest banerek z naszymi bazarkami. Proszę podrzućcie chociaz czasem:-( Na osłodę po tych niezbyt dobrych wieściach mam to Quote
MARCHEWA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Shanti-pieniążki za torebkę z mojego bazarku weź dla niego.Straszna bida,aż serce boli.Dobrze,że jest już w dobrych rękach. Nasza Lusia była w jeszcze gorszym stanie i dostawała do jedzenia budyń Royala(to jest specjalne jedzenie dla zagłodzonych psów)a teraz Karma RC Intestinal,tak zalecili weci w klinice i jej stan sie poprawia,przynajmniej nie ma już biegunek;) Trzymam kciuki za maluszka. Quote
monika55 Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 MARCHEWA pieknie dziekujemy w imieniu biedoty. Quote
shanti Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Ja też dziękuję za kaskę i za pocieszenie. :loveu: Quote
wilczek007 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Widze że super wam idzie z Pimpusiem Shanti:) Ja sie chciałam dorzucic 40 złotkami, moge?? ;) Quote
shanti Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wilczku, każdy może. Dziękuję.:loveu: Jutro wet i aż się boję ile zapłacę za wizytę i karmę, bo na pewno będzie miał dietę weterynaryjną. Jeszcze szczepienia. Kastracja. :shake: Ale damy radę, Pimpuś niewielki jest na szczęście i ma fajne Cioteczki. Po nocach będę ślęczeć nad bazarkami, ale Pimpusia na nogi postawimy :evil_lol: Prośba, abyście kto może podrzucały te bazarki w banerku, bo nie dajemy rady. A tak jak każdy raz dziennie hopsnie, to bazarki będą zawsze widoczne na poczatku. Quote
Recommended Posts