Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apsa, ja to głównie odczuwam przy kociakach. Męczą mnie... psychicznie. Bo im u mnie źle, a póki co nawet ich ogłaszać nie mogę (chore). Siedzą w klatce, bo dzikusy. Nawet na pokój ich już nie puszczam, bo potem masakra je złapać. A samych z psiarnią nie zostawię. Jestem od tabletek, smarowania i sprzątania kuwety :/

Posted

Az mnie w sercu cos ściska,jak czytam Wasze relacje.Bardzo Was za wszystko szanuję ,to co robicie na pewno sie gdzies zapisuje duzymi ,złotymi literami.
A ja własnie popijam yerba-mate i zaraz przygotuje dla Ciebie "działkę";)(ten sklep zielarski to chyba lipa?).Uracze Cię wyjątkowym gatunkiem.:pSaszetki sa tylko w sytuacjach awaryjnych.

Posted

Chyba musze poznać Jacusia osobiście a przy okazji spełnić swoja obietnicę co do Y.Mate.
Ja Cie proszę przestań bawić się w takie "picie".Te smakowe wynalazki są INNE,nieyerbowe(dobrze,że nie próbowałaś innych np.brzoskwiniowego).W przyszłym tygodniu będziesz się delektować,cierpliwości!

Posted

sie myślę nikt nie pogniewa jak Wacek w odwiedziny wpadnie ;)

podczytujemy nieregularnie bo czasu brak ale podczytujemy :)

[IMG]http://img709.imageshack.us/img709/7385/2009121212.jpg[/IMG]

Posted

za Wackiem jak się dobrze przyjrzec to jest i Edward i Stefan daleko daleko za roślinkami
a przed Wacławem obiad w postaci krewetki* i latajjacych farfocli ochotki ;)

* od razu wyjaśniam, chłopaki nie popijają krewetek szampanem i nie zagryzaja kawiorem ;)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='APSA']A ja liczyłam na takiego, co to długo nie pożyje :placz:

;)[/QUOTE]

He, he ... my też :) A tu Lord z dnia na dzień ma się coraz lepiej. Wczoraj przegonił Marcela przez całe mieszkanie, bo Marcel przerwał mu rytuał całowania Maszy ;)

Posted

Mamy podejrzenia, że może nie do końca go wykastrowali (Lord był wnętrem), bo interesuje się Maszą w dość jednoznaczny sposób ;) Wylizuje cały jej pyszczek, czesto trwa to dobre 15 minut, potem ją skubie, a potem ...
Ale niestety dla niego, Masza jest wysterylizowana :)

Posted

No proszę ;)

Bardzo kiedyś się zdziwiłam, że tak naprawdę zabieg wszędzie nazywany sterylizacją - jest kastracją :) Za nic nie mogę się przyzwyczaić, by pisać poprawnie.

Oby zaklęcie podziałało.

Posted

Kryjącego kastrata mam na przykład ja :p

Apsa, ale choć weekend kto inny sprząta po Jacusiu ;) Nabieraj sił na tydzień :evil_lol:
A poważniej, to rzeczywiście Ci nie zazdroszczę, mi się lepszy model trafił.

• 3 weeks later...