Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia1984']zdjęcia w miarę aktualne na stronach 68, 73, 76, 79, 81[/QUOTE]

Dzięki Kiniu - dzisiaj ruszę z tymi ogłoszeniami wg wklejonej listy, więc linkami je uruchomisz, tymi, które przyjdą na maila :)

Posted

[CENTER][B]Paluszek - potrącony przez auto, połamany, choroba Perthesa - zajrzyjcie, pomóżcie uzbierać kwotę na operację:[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/208818-Paluszek-potrącony-złamane-paluszki-i-nie-tylko-brak-funduszy-na-leczenie[/URL]!!![/CENTER]

Posted

chłopaki nie dali plamy:) grzeczni się zrobili:) zaczęli się słuchać wiedzą że nie wolno to nie wolno:) Jaruś się zjeżył na kolegę obok w boksie ale powiedzialam tylko głosno "Jaaaarek" i udał że nie wie o co chodzi, Lesiu to wogóle olał sprawę:) obsikiwali na potęgę budę:) wstepnie chłopaki pojadą 26.06 do astaroth o ile psiaki z boksu pojda do domu. Astaroth za chłopaków weźmie 450 zł z karmą więc bez tragedii ale i tak ponad 100 zł będzie co miesiąc brakować. Jarek nie byłby Jarkiem gdyby choć małego pawia nie zostawil w samochodzie w drodze powrotnej. Jedno moge stwierdzić że u Tattoi chłopaki ucywilizowali się:)
Staszkis jeśli psiaki pojada do astaroth to ja ich zawiozę bo to niedaleko. Mam nadziję że nic sie nie zmieni...

Posted

Ja się zamartwiam że te psiaki co mają zwolnić miejsca w tym miesiącu nie pojadą...

Dotarły wpłaty od Andrzeja K. - 20 zł na szczepienia i mojego TZ bardzo dziękuję:)

Posted

bądzcie dobrej myśli, pozytywne myślenie daje pozytywne wyniki, w razie czego szykuje się nowy dt tani i przestronny na Śląsku, dom z ogrodem, prawdopodobnie za 2 tygodnie, z gwarancją że nie będzie tam innych psiaków tylko nasze "blizniaki", ta gwarancja po to aby nie nakręcać ludzi na zysk i nie powtarzać przypadków nam znanych,

Posted

[quote name='Kinia1984']Ja się zamartwiam że te psiaki co mają zwolnić miejsca w tym miesiącu nie pojadą...

Dotarły wpłaty od Andrzeja K. - 20 zł na szczepienia i mojego TZ bardzo dziękuję:)[/QUOTE]

CIIIII, bo mój TZ się dowie, że jego konto w użyciu. Sprawdzić proszę, czy jest tam dopisek, że to od Vasco ;);)

A do Astaroth Kinia, zabierzesz mnie kiedyś w odwiedziny do chłopaków i Soni, prawda ....:modla:

Posted

[quote name='Kinia1984']chłopaki nie dali plamy:) grzeczni się zrobili:) zaczęli się słuchać wiedzą że nie wolno to nie wolno:) Jaruś się zjeżył na kolegę obok w boksie ale powiedzialam tylko głosno "Jaaaarek" i udał że nie wie o co chodzi, Lesiu to wogóle olał sprawę:) obsikiwali na potęgę budę:) wstepnie chłopaki pojadą 26.06 do astaroth o ile psiaki z boksu pojda do domu. Astaroth za chłopaków weźmie 450 zł z karmą więc bez tragedii ale i tak ponad 100 zł będzie co miesiąc brakować. Jarek nie byłby Jarkiem gdyby choć małego pawia nie zostawil w samochodzie w drodze powrotnej. Jedno moge stwierdzić że u Tattoi chłopaki ucywilizowali się:)
Staszkis jeśli psiaki pojada do astaroth to ja ich zawiozę bo to niedaleko. Mam nadziję że nic sie nie zmieni...[/QUOTE]

Trzeba byc dobrej myśli :) Ja mocno trzymam kciuki !!! A 100 zl to niewiele więc nawet bazarkami czy cegiełkami można nadrobić ;)
Goldenek2 ma racje, więcej ludzi by się przydało i deklaracje się znajdą :)

Posted

[quote name='Kinia1984'][B]Ciotki błagam o pomoc...chłopaki do końca czerwca muszą opuścić hotel. Tattoi jest zmuszona zrezygnować z prowadzenia hotelu...
Jestem załamana bo nie mam pojęcia gdzie ich zabrać...mamy 300 zł deklaracji...Blagam pomóżcie mi...mam żal do siebie że chciałam dobrze i przeniosłam ich bliżej,...nie mam kompletnie pomyslu co z nimi zrobic...[/B][/QUOTE]
tiiaaaa... a ostrzegałam Cię Kinia...
Może hotelik u Murki-osobiście sprawdziłam i polecam gorąco.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']bądzcie dobrej myśli, pozytywne myślenie daje pozytywne wyniki, w razie czego szykuje się nowy dt tani i przestronny na Śląsku, dom z ogrodem, prawdopodobnie za 2 tygodnie, z gwarancją że nie będzie tam innych psiaków tylko nasze "blizniaki", ta gwarancja po to aby nie nakręcać ludzi na zysk i nie powtarzać przypadków nam znanych,[/QUOTE]
bedziemy pamiętać;)

[quote name='Vasco']CIIIII, bo mój TZ się dowie, że jego konto w użyciu. Sprawdzić proszę, czy jest tam dopisek, że to od Vasco ;);)

A do Astaroth Kinia, zabierzesz mnie kiedyś w odwiedziny do chłopaków i Soni, prawda ....:modla:[/QUOTE]
kochana ja nie mam dostepu do konta emili więc nie wiem czy dopisek jest, zawsze pisze mi nick jaki jest, widocznie nie zauważyła:) a do chłopaków zabiorę:D
[quote name='Ania-tygrysiczka']tiiaaaa... a ostrzegałam Cię Kinia...
Może hotelik u Murki-osobiście sprawdziłam i polecam gorąco.[/QUOTE]
Aniu...a znasz powód ? jeśli nie ,to proszę Cię nie osądzaj... Ja widzę u chłopaków dużą porprawę w zachowaniu i za to jestem wdzięczna Tattoi że ich pod względem zachowania ogarnęła...bo bez jej pracy, Astaroth na pewno by ich nie wzięła , bo dochodziłoby do starć z kolega z boksu obok..
Ja o Murce tez wiele dobrego słyszałam ale patrząc po innych wątkach raczej za taką kwotę jaka była czy u Izy czy u Tattoi czy u Astaroth raczej nie dałoby rady...choć mogę się mylić..

Posted

Kinia1984 mała poprawaką i prosze o poprawienie Twojego wpisu bo chłopaki nie byli u mnie tylko u IZY a to różnica!!! Bardzo Cię prosze nie wprowadzaj ludzi w błąd!! ;)

Posted

Ciocia _Lara zrobiła dużo ogłoszeń , najpierw Jarkowi:) właśnie aktywowałam , dziękuję:)

Jak i tym razem nikt nie zadzwoni to ja już nie wiem...czemu nikt ich nie chce???żeby choć jeden z nich znalazł dom, to naprawdę świetne psy...oprocz ogłoszen byli w Gazecie Polskiej, są na stronie akcji Fundacji Viva - Zaginał dom, są na fb...

Yana , dziękuję za wsparcie:)
Jestem Wam wdzięczna że tyle czasu z nimi jesteście i nie opuszczacie chłopaków...Ja często załamuje ręce ale jak tylko ich zobaczę, te uśmiechnięte mordki to wraca mi wiara i siła żeby odmienić ich los...żeby w końcu znaleźli dom...