Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oni jak blizniacy wiec imiona takie blizniacze :) rownie dobrze mogliby sie nazywac Marcin i Rafal (od mroczkow hehe)
Goldenka wielkie dzieki:)

a teraz patrze ze Leszek ma piekną kitę jak lis:) tylko trzebaby ja wyczesac porzadnie:)

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo, Kinia :lol:

Zupelnie inne psiaki, zadowolone mordki i takie radosne :multi: Jesli tylko bazarek dla Lorci dojdzie do skutku i znajda sie szlachetni kupujacy / zapraszamy wkrotce/, to blizniaki dostana tez pare zlociszy, zgodnie z moim przyrzeczeniem ;)

Trzymajcie sie chlopaki, trafiliscie do wspanialego miejsca i do dobrych ludzi :loveu:

Kiniu, i jak Twoje wrazenia ze spotkania z Owieczka i z somsiadkom pania Iza? Czy juz uspokoilas swoje obawy?

Posted

Strasznie się cieszę, że chłopaki w takim fajnym miejscu:-)
A zdjęcia są świetne, kundle są takie ładne, a te ich uśmiechy, nooo widać szczęście wypisane na mordeczkach i w ogóle całymi ofutrzonymi ciałkami pokazują swoje szczęście:-)

Posted

[quote name='Kinia1984']cioteczki...do kogo mam napisac o przydzielenie mi drugiego postu?:oops:[/QUOTE]

Kochana, napisz do Maupa4 :)

Zdjęcia sa boskie. :) Psiaki wygladaja ok, a jak sie ich wykapie i poczesze to już w ogóle znajdą domek. Z takimi fotkami to inna zupełnie bajka jest :)

Posted

Dzisiaj Cioteczka Tora&Faro dostarczyla mi wspanialy dar od Cioteczki ELLIG 12 kg karmy dla chlopakow :) BARDZO DZIEKUJEMY!!!!!!

Jutro rano karma zostanie dostarczona do Owieczki :) a Ona przekaze ja Izie :)

Posted

Elig jestes aniołem:loveu::loveu::loveu:to bardzo duza pomoc:) Martus dziekuje w transporcie i pośrednictwie:loveu:

Magda_K do chlopakow mam tyle samo ponad 100 km...

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Bardzo się cieszę, że wszystko się udało! :)

[COLOR=Blue][B]Ważne[/B][/COLOR] - jeżeli macie problem z pisaniem i edytowaniem postów na dogo - skorzystajcie z przeglądarki [B]Mozilla Firefox.[/B][/QUOTE]

Ja używam mozilli, polecam, tylko w mozilli nie wklejają mi się banerki.
Więc by coś zmienić wskakuję na spowolnione dogo w explorerze, tam banerki bez problemu zmieniam.

Tak mi się optymistycznie pomyślało, że jak chłopaki nasze tak w oczach pięknieją, jak takiego farta mają, to moźe domek jakiś fajny ich dostrzeże....:-)

Posted

ale super! rewelacja! chlopaki na schwał, a takiego uchodźcy, jak siostra to chyba nie jeden kierowca by sobie życzył!

[quote name='_Goldenek2']Brawa dla siostry. Zdjęcie cudne :evil_lol:.

Kinia, 100 zł za czerwiec/lipiec wysłałam internetowo.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Awit'][B]Ja używam mozilli, polecam, tylko w mozilli nie wklejają mi się banerki.
Więc by coś zmienić wskakuję na spowolnione dogo w explorerze, tam banerki bez problemu zmieniam.[/B]

Tak mi się optymistycznie pomyślało, że jak chłopaki nasze tak w oczach pięknieją, jak takiego farta mają, to moźe domek jakiś fajny ich dostrzeże....:-)[/QUOTE]

ja używam Opery i żadnych problemów z dogo nie mam :D

podniosę chłopców :D
Kiniu - można liczyć na jakieś fajne wspólne fotki chłopaków ?
albo oddzielne ale "pozowane" ;p
zrobię małą niespodziankę ;)