Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia1984']czesc moje kochane mordki!:) dostaliscie 20 zł od ciotki KSpasiuk:) podziekujcie ładnie:)[/QUOTE]

Dziękujemy ślicznie i czekamy na odwiedziny

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia1984']przy takiej ilosci deklaracji o kastracji to nawet nie marze...nie wspomne tez o szczepieniu na wirusowki...przydalby sie tez fiprex na wiosne...[/QUOTE]

ile kosztować bedzie szczepienie na wirusy oraz fiprex czy frontline??

Posted

musialabym sie dowiedziec...a obroze to pic na wode...nasluchalam sie ze nie sa skuteczne...
sory za offa ale jak dla mnie tekst bomba [url]http://psiarnia.naszepsy.eu/art.php?art=98[/url]

Posted

obroże to chyba zależy jakie , moja miała zawsze ( zmieniana co 3-4 miesiace ) - 0 pcheł, miała 2 kleszcze w życiu ( akurat wtedy nie miała obroży ), więc ja na obroże nie narzekam ... u mnie w schronisku też po części się sprawdzają ( na zmianę z kropelkami ) ale wiadomo - schronisko to pcheł od zatrzęsienia ...

Posted

[quote name='Awit']Wpłaty wpłaty a chłopaki nadal siedzą i się obijają zamiast pilnować swojego domku.........[/QUOTE]

My to wiemy, chłopaki pewnie też, tylko ten domek jakoś się obudzić nie może....

Posted

[quote name='Yana']czy chłopaki mają dużo ogłoszeń ? jest bazarek ogłoszeniowy, mogłabym im wykupić ogłoszenia[/QUOTE]

z tego co wiem mają ogłoszenia wykupione i już zrobione na 74 stronach w necie. Jednak za jakieś dwa - trzy tyg ogłoszenia pewnie wygasną, więc dobrze byłoby porobic nowe.

Posted

Takie fajne dwa kundle, dużo do życia im nie potzreba, żadnych rarytasów, więc dlaczego nie ma nikogo kto mógłby dać im kawałek ziemi na posesji, skraweczek który oni pokochają a na nim ich człowiek....

Posted

poprzednie ogloszenia robila zuzia911 wykupilysmy u niej na bazarku pakiet 74 ogloszen niedawno, a tekst byl pierwotnie moj potem ulepszyl go gallegro..Aha! Allegro sie skonczylo...Allegro robil ostatnio gallegro. Ale sie zrymowalo:)

Posted

Zapraszam na bazarek dla chłopaków:)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182156-OdA-ywki-do-paznokci-pudry-torba-na-laptopa-Do-1-kwietnia-Na-Jara-i-Leszka?p=14325271#post14325271[/url]