Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamanabank pozyczę czapeczkę od Twojej Magdaleny jak mamy być klanowo ubrane w sobotę!Oddałam czapeczkę Magdalenie,córci Mamanabank bo moja córka powiedziała,ze wyglądam jak dziecko z zespołem Downa:evil_lol:

Posted

A Punio to BOSKI PUNIO!Przestraszone maleństwo,które nie bardzo wiedziało co 4 kobitki chcą od niego!Grazynce pozwolił sie wziąc na ręce ale zesztywniał i nie chciał pasztetowej!Potem wszedł pod krzesło i przygladał się kiedy go drapałam po grzbiecie a przy dotyku drżał!Ktos musial go bardzo skrzywdzić i Puszek bronił sie w ten sposob,ze unikał kontaktu z ludzmi!Jest grubiutki i strasznie przytulaśny!:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Ale teraz przyznasz Goniu jest wyjatkowy!Maluch grubiutki!

OJ..naparwde:) TAKi, ze az sie go chce miec w domku:) I te oczka...sa wyjatkowe....takie bajeczne...:) CAly jest bajeczny- ot i tyle:)

Posted

A ja dziś po pracy byłam u Punia z kaszanką!:eviltong:Punio polizał mnie po nosie na dzień dobry i na do widzenia a jeszcze po rękach,zjadł 2 kawałki kaszanki!Ale jak drapałam go po grzbiecie to drżał z przejęcia ,jeszcze nie do końca pewny co sie stanie!Oddaliłam się więc!:p

Posted

Dziewczyny PUNIO POJECHAŁ DO DOMU,razem z Grazynką ,Edytą,która trzyma za nas kciuki i młoda dama ,która robiła zdjęcia pożegnalne Punia miałysmy przyjemnosc poznać przyszłych opiekunów Puszka!Puszek to szczęściarz!Psiaczek jakby czuł,że ta pani i ten pan przyjechali po niego,nie był spięty jak zawsze a po zobaczeniu serdelowej i głaskach przyszłej pani machał nawet ogonkiem co jest w wykonaniu Punia wyczynem nie lada!Państwo są małym zachwyceni i on nimi także rozdawał całusy i przytulał się!Pani Puszka dzwoniła do mnie z trasy,Puszek świetnie zniosł podróz ,przytulał się,wszedł na kolana i tak trwał do momentu kiedy zaczął jak ,określiła to pani dyszeć i drapac pazurkami w okno!Okazało się,że Punio w ten sposób dał znać,ze chce mu sie siusiu!Punio zrobił siusiu i bez problemu wsiadł do samochodu,żeby pojechać dalej!
Teraz ciąg dalszy po przyjeżdzie Puszek wysiadł z samochodu szedł nawet obok pani bez problemu ale...bał się wejść do klatki a przed drzwiami domu zaczął uciekać!Pewnie ma złe skojarzenia jesli pamietacie,że błakał sie na Os.Bratkowice.Pani musiała wnieśc go do domu.A tutaj spotkał Emi-suczkę rezydentkę i to mu się podobało!Powitanie wyszło ok.ogonki wachlowały.Emi ,jak to tradycynie w takich przypadkach robią psiaki zrobiła siusiu,wskazując to jest moje miejsce!Ale teraz to Puszek chodzi za Emi,wącha ja ,ogląda mieszkanie i kiedy nowa pani drapie Emi za uszkiem ten podbiega do niej podbija noskiem jej rękę i domaga sie tego samego!Mam zdjęcie z telefonu z ceremonii powitalnej Emi i Punia sa bardzo podobni!PUSZEK BĄDZ SZCZĘŚLIWY!PAŃSTWU TEŻ BARDZO DZIĘKUJEMY!Maluch potrzebował miłości i czułosci,żeby poczuć sie bezpiecznie i przestać bronić sie agresją przed złym światem!

Posted

Zapomniałam dodać,ze opiekunowie Puszka przywieżli ogromna ilość karmy dla psiakow i kotów,kołdry koce i inne rzeczy dla psiaków w schronisku w Łowiczu!DZIEKUJEMY!

Posted

:shiny:Extra wiadomość:lilangel:świetne zakończenie Pusiowego pobytu:bigcool:żeby i innyn się tak trafiło:fadein:Życzymy dużo głaskania i przytulania:laugh2_2:mam nadzieję, że szybko zapomnisz złe chwile:Dno to papa Pusiu:bye: