zuzka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177732-PIAE-KNY-RAE-CZNIE-MALOWANY-BAZAREK-trwa-do-20-01-do-godz-24-00?p=13894177#post13894177 Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mamanabank pozyczę czapeczkę od Twojej Magdaleny jak mamy być klanowo ubrane w sobotę!Oddałam czapeczkę Magdalenie,córci Mamanabank bo moja córka powiedziała,ze wyglądam jak dziecko z zespołem Downa:evil_lol: Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 no nie wiem nie wiem, jak wpłacisz do skarpety 5 dych to Ci pożyczę! :evil_lol: a może na bazarek wystawię, czapeczka Romki powinna pójść za niemałe pieniądze... Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A Punio to BOSKI PUNIO!Przestraszone maleństwo,które nie bardzo wiedziało co 4 kobitki chcą od niego!Grazynce pozwolił sie wziąc na ręce ale zesztywniał i nie chciał pasztetowej!Potem wszedł pod krzesło i przygladał się kiedy go drapałam po grzbiecie a przy dotyku drżał!Ktos musial go bardzo skrzywdzić i Puszek bronił sie w ten sposob,ze unikał kontaktu z ludzmi!Jest grubiutki i strasznie przytulaśny!:lol: Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Cudne zdjecia, cudny Punio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeszcze troszke oszolomiony o co kaman..ale jest naparwde śliczny...zreszta zawsze był:) Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Ale teraz przyznasz Goniu jest wyjatkowy!Maluch grubiutki! Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Romka napisał(a):Ale teraz przyznasz Goniu jest wyjatkowy!Maluch grubiutki! OJ..naparwde:) TAKi, ze az sie go chce miec w domku:) I te oczka...sa wyjatkowe....takie bajeczne...:) CAly jest bajeczny- ot i tyle:) Quote
argusiowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Puszek Okruszek :) jak się czuje psiaczek? Quote
Romka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Punio jest słodki,żaden z niego agresor ot przestraszony maluch! Quote
Romka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 A ja dziś po pracy byłam u Punia z kaszanką!:eviltong:Punio polizał mnie po nosie na dzień dobry i na do widzenia a jeszcze po rękach,zjadł 2 kawałki kaszanki!Ale jak drapałam go po grzbiecie to drżał z przejęcia ,jeszcze nie do końca pewny co sie stanie!Oddaliłam się więc!:p Quote
kajkoowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Nie no, Puszek taki przystojniak, że hoho! Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Można zmienić tytuł! Puszek pojechał do domu!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Andzike Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Pojechał ??? Już dzis ??? O matko jak się ciesze !!! :D za jakiś czas nawiedzę nowych Państwa Puszka z aparatem ;) Quote
Romka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Dziewczyny PUNIO POJECHAŁ DO DOMU,razem z Grazynką ,Edytą,która trzyma za nas kciuki i młoda dama ,która robiła zdjęcia pożegnalne Punia miałysmy przyjemnosc poznać przyszłych opiekunów Puszka!Puszek to szczęściarz!Psiaczek jakby czuł,że ta pani i ten pan przyjechali po niego,nie był spięty jak zawsze a po zobaczeniu serdelowej i głaskach przyszłej pani machał nawet ogonkiem co jest w wykonaniu Punia wyczynem nie lada!Państwo są małym zachwyceni i on nimi także rozdawał całusy i przytulał się!Pani Puszka dzwoniła do mnie z trasy,Puszek świetnie zniosł podróz ,przytulał się,wszedł na kolana i tak trwał do momentu kiedy zaczął jak ,określiła to pani dyszeć i drapac pazurkami w okno!Okazało się,że Punio w ten sposób dał znać,ze chce mu sie siusiu!Punio zrobił siusiu i bez problemu wsiadł do samochodu,żeby pojechać dalej! Teraz ciąg dalszy po przyjeżdzie Puszek wysiadł z samochodu szedł nawet obok pani bez problemu ale...bał się wejść do klatki a przed drzwiami domu zaczął uciekać!Pewnie ma złe skojarzenia jesli pamietacie,że błakał sie na Os.Bratkowice.Pani musiała wnieśc go do domu.A tutaj spotkał Emi-suczkę rezydentkę i to mu się podobało!Powitanie wyszło ok.ogonki wachlowały.Emi ,jak to tradycynie w takich przypadkach robią psiaki zrobiła siusiu,wskazując to jest moje miejsce!Ale teraz to Puszek chodzi za Emi,wącha ja ,ogląda mieszkanie i kiedy nowa pani drapie Emi za uszkiem ten podbiega do niej podbija noskiem jej rękę i domaga sie tego samego!Mam zdjęcie z telefonu z ceremonii powitalnej Emi i Punia sa bardzo podobni!PUSZEK BĄDZ SZCZĘŚLIWY!PAŃSTWU TEŻ BARDZO DZIĘKUJEMY!Maluch potrzebował miłości i czułosci,żeby poczuć sie bezpiecznie i przestać bronić sie agresją przed złym światem! Quote
Andzike Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Super wieści :D Sa jakieś szanse na zdjęcia pożegnalne i powitalne na wątku? ;) Quote
mamanabank Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Andzike napisał(a):Pojechał ??? Już dzis ??? O matko jak się ciesze !!! :D za jakiś czas nawiedzę nowych Państwa Puszka z aparatem ;) SUPER pomysł! Quote
Romka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Zapomniałam dodać,ze opiekunowie Puszka przywieżli ogromna ilość karmy dla psiakow i kotów,kołdry koce i inne rzeczy dla psiaków w schronisku w Łowiczu!DZIEKUJEMY! Quote
perdusia Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 :shiny:Extra wiadomość:lilangel:świetne zakończenie Pusiowego pobytu:bigcool:żeby i innyn się tak trafiło:fadein:Życzymy dużo głaskania i przytulania:laugh2_2:mam nadzieję, że szybko zapomnisz złe chwile:Dno to papa Pusiu:bye: Quote
Romka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Nasz Punio próbuje znależć swoje miejsce w nowym domu,jutro napiszę więcej!A jeszcze jedno nasz Punio nie umie chodzić po schodach,od jutra nauka! Quote
Figafiga Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 cudownie...dopiero co siedział biedak w schronie...tęsknił, a nawet nie śmiał marzyć na stare lata....a tu włości i królewna ha ha ha Quote
Recommended Posts