Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Puszek jest boski, jak tylko Bozenka głaskala Nele, od razu podchodził i sam się domagał ;) Ja dostalam kilka soczystych buziaków ;) Prawdę mówiąc spodziewałam się czegoś innego, psa, który bedzie się bał gwałtownych ruchów, wyciągniętej ręki itp.. Gdzie tam :D Nie chce się wierzyć, ze w schronisku byl taki wycofany...
Czy Puszek z Nelą "znali się" w schronisku? Bo tak się dziś zastanawiałysmy ...:)
Puszek generalnie powarkuje na inne psy na spacerach (odgonił Neli pięknego kawalera;) i boi się ludzi ubranych na czarno i w kapturach... Widocznie ma jakieś złe wspomnienia:( oczko nadal łzawi, ale Bożenka aplikuje mu jakiś żel :) Byłam przy tym i Puszek grzecznie daje sobie zakraplać oczko bez żadnych problemów ;) Zaprosiłam Bożenkę na łowicki piknik nad rzeką, jak już bedzie ciepło - chętnie przyjedzie, jeśli nic jej nie stanie na przeszkodzie :D

Posted

Andzike dzieki za fotorelację!Rozmawiałam z Bożenką wybiera sie do nas do Łowicza,pewnie jeszcze zimą!I będzie z Puniem!A wiosna piknik oczywiście nad rzeką w składzie jak wyżej plus Golden oczywiście!Pozdrowienia dla Bożenki,jej męża,Punia i Emi!

• 2 weeks later...
Posted

U Puszka wszystko ok :) Lizak przesłodki, śpi w łózku, chociaż ostatnio się na Bożenkę obrazil bo nie dawał jej spać ciągle ją liżac po twarzy i powiedziała mu, zeby sobie poszedł ;) obraził się, poszedł do drugiego pokoju i jak kupka nieszczęscia spał na podłodze... na szczęście dał się przeprosić i wrócił do łóżka :D

Za to z Emi nie najlepiej :( załatwia się pod siebie, już całkiem "odpłynęła" w swój świat:( śmierdzi jakby gniła od środka:( Bożence serce pęka jak patrzy jak ona się męczy... Myślą o ostateczności :( chociaż Bożenka nie chce się z tym pogodzić :(

Posted

Cudny Puszek i Jego Opiekunka:)Cudny wątek i cudne "wątkowe"dziewczyny...naprawde jestem pod wrazeniem tego wątku:):)W porównaniu z niektórymi na dogomanii- ten powinien byc wzorcowy:):)Nie mówię tylko o regularnych odpowiedziach jak Punio byl w schronie, potem o regularnych info, jak znalazł sie chetny domek ale teraz o cudownych wiesciach i fotorelacjach z domku...tu aż miło się wchodzi i czyta:) TU nawet nikt nie zdążył sie jeszcze domagać fotek czy relacji z domku...nie zdazyl- bo podawane są regularnie co cieszy wszystkich- i radośc jest "podwójna"...
Gratuluje dziewczyny takiego podejścia do ludzi i zwierzat i bardzo dziekuje za ten watek- wielki szacun:):)Tu wchodzi się z prawdziwą przyjemnoscia i mozna naparwde się odprężyć:):)
A Punio???No co tu można napisać????Prawdziwy cud:):):)Piekny i kochany- w kochajacym cudowym domku..no i czego chciec więcej???MMMMMmmmmmmiodzio:):):)

Posted

A ja tak wyjdę poza Puszka, dziewczyny pamiętacie może takiego staruszka, który siedział z Puszkiem w boksie? Dawno go nie widziałam, może ktoś będzie wiedział, co się z nim stało.

Posted

Własnie przed chwila zapytałam o to pana Marka,to był a suczka z bielmem na oczku i dośc wiekowa(siwy pyszczek).Suczka umarła smiercia naturalną,miała nowotwór i została znaleziona rano w boksie.Nowotwór zniekształcił jej cały jeden bok,guz był widoczny na zewnątrz!

Posted

Biedna mała zupełnie o niej zapomniałam i odeszła tak anonimowo.Pamietam jak broniła Puszka kiedy wchodziłysmy do boksu i kiedys ugryzła pracownika schroniska!

• 1 month later...