Paula03 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Jejciu, ale Puszek się zmienił. Nie do poznania! Teraz jest taki zadowolony z życia :loveu: :loveu: Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Puszek jest boski, jak tylko Bozenka głaskala Nele, od razu podchodził i sam się domagał ;) Ja dostalam kilka soczystych buziaków ;) Prawdę mówiąc spodziewałam się czegoś innego, psa, który bedzie się bał gwałtownych ruchów, wyciągniętej ręki itp.. Gdzie tam :D Nie chce się wierzyć, ze w schronisku byl taki wycofany... Czy Puszek z Nelą "znali się" w schronisku? Bo tak się dziś zastanawiałysmy ...:) Puszek generalnie powarkuje na inne psy na spacerach (odgonił Neli pięknego kawalera;) i boi się ludzi ubranych na czarno i w kapturach... Widocznie ma jakieś złe wspomnienia:( oczko nadal łzawi, ale Bożenka aplikuje mu jakiś żel :) Byłam przy tym i Puszek grzecznie daje sobie zakraplać oczko bez żadnych problemów ;) Zaprosiłam Bożenkę na łowicki piknik nad rzeką, jak już bedzie ciepło - chętnie przyjedzie, jeśli nic jej nie stanie na przeszkodzie :D Quote
mamanabank Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ale byłoby fajnie, gdyby jeszcze przyjechał jamnik Pieprz, Psotka, Wilk, Nora, Coco, kto tam jeszcze od nas pojechał w okolice Warszawy? Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Miśka- Tymisia ;) I mam nadzieje, ze Leni ze swoimi kudłaczami też się zjawi :D Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Andzike dzieki za fotorelację!Rozmawiałam z Bożenką wybiera sie do nas do Łowicza,pewnie jeszcze zimą!I będzie z Puniem!A wiosna piknik oczywiście nad rzeką w składzie jak wyżej plus Golden oczywiście!Pozdrowienia dla Bożenki,jej męża,Punia i Emi! Quote
kajkoowa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Emi strasznie podobna do Pusia:loveu: Aż się robi ciepło na serce patrząc, jak te smutne oczy zobaczyły wreszcie inną stronę życia:loveu: Quote
Romka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Bożenka powiedziała,ze odwiedzi nas z Puszkiem! Quote
Andzike Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 U Puszka wszystko ok :) Lizak przesłodki, śpi w łózku, chociaż ostatnio się na Bożenkę obrazil bo nie dawał jej spać ciągle ją liżac po twarzy i powiedziała mu, zeby sobie poszedł ;) obraził się, poszedł do drugiego pokoju i jak kupka nieszczęscia spał na podłodze... na szczęście dał się przeprosić i wrócił do łóżka :D Za to z Emi nie najlepiej :( załatwia się pod siebie, już całkiem "odpłynęła" w swój świat:( śmierdzi jakby gniła od środka:( Bożence serce pęka jak patrzy jak ona się męczy... Myślą o ostateczności :( chociaż Bożenka nie chce się z tym pogodzić :( Quote
gonia66 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Cudny Puszek i Jego Opiekunka:)Cudny wątek i cudne "wątkowe"dziewczyny...naprawde jestem pod wrazeniem tego wątku:):)W porównaniu z niektórymi na dogomanii- ten powinien byc wzorcowy:):)Nie mówię tylko o regularnych odpowiedziach jak Punio byl w schronie, potem o regularnych info, jak znalazł sie chetny domek ale teraz o cudownych wiesciach i fotorelacjach z domku...tu aż miło się wchodzi i czyta:) TU nawet nikt nie zdążył sie jeszcze domagać fotek czy relacji z domku...nie zdazyl- bo podawane są regularnie co cieszy wszystkich- i radośc jest "podwójna"... Gratuluje dziewczyny takiego podejścia do ludzi i zwierzat i bardzo dziekuje za ten watek- wielki szacun:):)Tu wchodzi się z prawdziwą przyjemnoscia i mozna naparwde się odprężyć:):) A Punio???No co tu można napisać????Prawdziwy cud:):):)Piekny i kochany- w kochajacym cudowym domku..no i czego chciec więcej???MMMMMmmmmmmiodzio:):):) Quote
kajkoowa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A ja tak wyjdę poza Puszka, dziewczyny pamiętacie może takiego staruszka, który siedział z Puszkiem w boksie? Dawno go nie widziałam, może ktoś będzie wiedział, co się z nim stało. Quote
Romka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Własnie przed chwila zapytałam o to pana Marka,to był a suczka z bielmem na oczku i dośc wiekowa(siwy pyszczek).Suczka umarła smiercia naturalną,miała nowotwór i została znaleziona rano w boksie.Nowotwór zniekształcił jej cały jeden bok,guz był widoczny na zewnątrz! Quote
Romka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Biedna mała zupełnie o niej zapomniałam i odeszła tak anonimowo.Pamietam jak broniła Puszka kiedy wchodziłysmy do boksu i kiedys ugryzła pracownika schroniska! Quote
kajkoowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ja też pamiętam, własnie się ostatnio zastanawiałam, że jej nie widziałam, biedna mała! Quote
Paula03 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Przykre, że jedne psiaki umierają w schronisku, a o inne biją się ludzie... Quote
Romka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Tak to bardzo przykre!Wczoraj otrzymałam wiadomosc od pani Puszka,ze malutki znów ma trzecia powiekę.Operacje oczka pewnie trzeba bedzie powtórzyć! Quote
Andzike Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Prawdziwy król lew się z niego zrobil ;) I przytył porządnie, ale Bożenka chce go przerzucić na karmę light ;) Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Widzę się z Puszkiem w Święta, więc spodziewajcie się nowych fotek ;) Quote
Recommended Posts