gonia66 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Andzike napisał(a):Ja nie chce sobie wyobrażać - chce to zobaczyć !!! :) Figa, czekamy na zdjęcia :) JA tez ja tez chce!!!:):)ALe sie ciesze:) Pychol mi sie usmiechnął nareszcie po tych wiesciach...weicie...wykapany PUnio to inny zapach- i moze dlatego od razu i Punio inny:):) Quote
Romka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ta jego "agresja" to ze strachu on przez ostatnie lata nie przezył nic dobrego! Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 z gilem do pasa pojadę z nikonkiem i zrobie Puszkowi zdjęcia!!!jak dotrę do domu, odpalę autko i gaz pełny do lecznicy;-) Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Figa, Ty nasza reporterko kochana, z góry Ci dziękuję! Zazdroszczę Ci tego widoku! Wypytaj się przy okazji o wszystko i zobacz jak on się zachowuje w warunkach lecznicy, czy daje sobie zakraplać oczko, czy jest wystraszony czy spokojny i zadowolony. Nie mogę się doczekać... Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ja też się nie mogę doczekać!!!! Quote
gonia66 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Figafiga napisał(a):z gilem do pasa pojadę z nikonkiem i zrobie Puszkowi zdjęcia!!!jak dotrę do domu, odpalę autko i gaz pełny do lecznicy;-) Super!!!!!!!!!!!:):) Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 auto wziął mąż do pracy, więc przeziębiona iść nie będę kawał drogi, ale Romka o 19. przyjedzie po mnie i pojedziemy!!!! Quote
Romka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Bo ja po prostu nie mogę sie doczekać!:lol: Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ja cały czas myślę jak wygląda nasz PUNIO...... Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Mam nadzieję, że uda Ci się wkleić dzisiaj choć jedno zdjęcie, pliiiiiisssss Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 kochana ja już obrabiam wszystkie zdjęcia i wstawię co do joty!!!Puszek jest cudowny!zero agresji, jest przekochany!!!Romka zda relację tak od serca, bo ja jestem z tych twardych ha ha ha żart.... jest też sunia w przeokropnym stanie, ale o tym na wątku łowickim napisze i już dziś założę jej team...dodam, ze już dałam jej imię LENA - dziurę ma ogromną,aż widac kręgosłup....koniec o Lence za jakiś czas wrzucę zdjęcia Puszka Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Puszek wersja kołnierzowa Tu dowód, że wg Punia kotek jest O.K. tara tara taką mam fryzurę!!!ale uważam, że w dłuższych mi do twarzy!!!w nowym domku mi odrosną i Pańcia mi je będzie czesać ;-) Quote
Andzike Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Puszek jest boski !!!! Prawdziwy przystojniak !!! Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ostatnie jeszcze w kołnierzu Romka szaleje z pasztetem ;-) widzicie jego wzrok!! rameczki zdjęć Punia zgodnie z kolorami Romki Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 ostatnie już zdjęcia...specjalnie dla Romki i jej czapeczce rameczka w kolorku...tylko w paseczki (załóż ją Romka w sobotę ja też założę - będę schroniskowe wariatki, może psiaki się rozweselą jak nas zobaczą)tez mam taką czapkę i przeszło mi przez myśl, żeby ją założyć, ale założyłam bluzę z kapturem.... Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Podziwiać kobitki podziwiać!!!!!!!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Puszek kawaler:lol::lol::lol::lol::crazyeye::crazyeye: Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Puszek rewelacja! Dzięki Wam dziewczyny! Romka już nie ma czapeczki, bo z lecznicy przyjechała do mnie i oddała moim dzieciom, ale jeśli ma służyć jako atrybut lokalnej wariatki, to ja też sobie taką dokupię, a Romce oddam jej i zapisuję się do tego zespołu! Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 czapka jest przezajefajna Romki i bardzo mi się podoba naprawdę......... Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mnie się nie tylko czapka podoba ale Romka w tej czapce, tyle, że ona gdy przyszła w tej czapce, powiedziała, że ktoś tam jakoś tam nazwał ją, gdy była w tej czapce i oddała ją chętnie moim dzieciom, a moje dzieci chętnie ją wzięły wprost z głowy Romki, zapytałam, czy te portki które ma na sobie też są do oddania, ale nie chciała mi dać. A Punio jest bosssski! Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Fryzura a la Franz Josef - bardzo nam się podoba! Quote
mamanabank Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 I Figa w czapce też, jak dzidzia, która szykuje się do przedszkola, super! Quote
Figafiga Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 bo ja taka roztrzepana pod czapką ;-) lubie takie pozytywne rzeczy Quote
Recommended Posts