Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przy 130 zł stałych deklaracji na Rudego - szczerze mówiąc... nie... Jak pies ląduje w hoteliku trudno jest naskrobać nawet 10 zł deklaracji...

Popatrz - wpłynęło 30 zł, Ketunia i Asia dorzucą szybko w razie potrzeby, ale pamiętaj, że 450 jest potrzebne żeby wyeksportować Białego. (Nie umiem się tych ich imion nauczyć)

[SIZE=4][COLOR=Purple][B][COLOR=Black]KONTO
[/COLOR][/B][COLOR=Black][SIZE=2]Aneta Szeming
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]22 1020 4115 0000 9902 0065 6801
[SIZE=4][COLOR=Purple]
Deklaracje stałe[/COLOR][/SIZE]

10 zł ------------------- Cajus_JB
20 zł ------------------- UBOCZE ---------- (01.12 wpływ na rachunek [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]-grudzień, styczeń)
20 zł ------------------- Agata,Sonia
50 zł ------------------- Leyla
10 zł ------------------- Mamuśka
10 zł ------------------- Bjuta -------------- (01.12 wpływ na rachunek[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]-grudzień)
10 zł ------------------- gonia66
---------
130 zł

[COLOR=Purple][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe

[SIZE=2]500 zł -------- Ketunia i jej siostra
10 zł -------- MAGDOLA -------------------- (26-11 wpływ na rachunek[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG])
100 zł -------- Leyla
-----------
610 zł[/SIZE][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Bjuta']Przy 130 zł stałych deklaracji - szczerze mówiąc... nie... Jak pies ląduje w hoteliku trudno jest naskrobać nawet 10 zł deklaracji...[/QUOTE]
no ALE W TAKIM STANIE JAKIM JEST OBECNIE..KAZDY DZIEN ZWLOKI TO KOLEJNY KOSZMAR DLA NIEGO..MAMY NA MIESIAC I MAMY CHYBA ZAPAS Z TYCH JEDNORAZOWYCH NA DRUGI MIESIAC..(BO DEKLARACJE STALE JUZ W TYM MIESIACU WPLYWAJA) MAMY TEZ SLICZNY BAZAREK..WIEC W ZASADZIE 2 MIESIACE JUZ PIES ZYLBY W INNYM SWIECIE....JA NIE MYSLE, ZE NIE DAMY RADY UZBIERAC PIENIEDZY-nie wierze w to....prosze....jak pomysle ze mielibysmy 2 miesiace na znalezienie 180 zł...???damy rade na 100%...a SAmsung juz do tego czasuy bylby innym psem..:(..pieniadze leża i czekaja....a kazdy dzien dla niego to...:(:(

Posted

ja mogę zadeklarować się na jeden bazarek miesięcznie dla rudaska ...tylko tyle mogę ....:(

a może w ciągu tego miesiąca coś się wydarzy dobrego i wszystko się poukłada .... ile potrzeba na hotel ?

Posted

[quote name='Bjuta']Przy 130 zł stałych deklaracji - szczerze mówiąc... nie... Jak pies ląduje w hoteliku trudno jest naskrobać nawet 10 zł deklaracji...[/QUOTE]
no ALE W TAKIM STANIE JAKIM JEST OBECNIE..KAZDY DZIEN ZWLOKI TO KOLEJNY KOSZMAR DLA NIEGO..MAMY NA MIESIAC I MAMY CHYBA ZAPAS Z TYCH JEDNORAZOWYCH NA DRUGI MIESIAC..(BO DEKLARACJE STALE JUZ W TYM MIESIACU WPLYWAJA) MAMY TEZ SLICZNY BAZAREK..WIEC W ZASADZIE 2 MIESIACE JUZ PIES ZYLBY W INNYM SWIECIE....JA NIE MYSLE, ZE NIE DAMY RADY UZBIERAC PIENIEDZY-nie wierze w to....prosze....jak pomysle ze mielibysmy 2 miesiace na znalezienie 180 zł...???damy rade na 100%...a SAmsung juz do tego czasuy bylby innym psem..:(..pieniadze leża i czekaja....a kazdy dzien dla niego to...:(:(:oops:

Posted

no ALE W TAKIM STANIE JAKIM JEST OBECNIE..KAZDY DZIEN ZWLOKI TO KOLEJNY KOSZMAR DLA NIEGO..MAMY NA MIESIAC I MAMY CHYBA ZAPAS Z TYCH JEDNORAZOWYCH NA DRUGI MIESIAC..(BO DEKLARACJE STALE JUZ W TYM MIESIACU WPLYWAJA) MAMY TEZ SLICZNY BAZAREK..WIEC W ZASADZIE 2 MIESIACE JUZ PIES ZYLBY W INNYM SWIECIE....JA NIE MYSLE, ZE NIE DAMY RADY UZBIERAC PIENIEDZY-nie wierze w to....prosze....jak pomysle ze mielibysmy 2 miesiace na znalezienie 180 zł...???damy rade na 100%...a SAmsung juz do tego czasuy bylby innym psem..:(..pieniadze leża i czekaja....a kazdy dzien dla niego to...:(:(:oops:

Posted

ja mogę zadeklarować się na jeden bazarek miesięcznie dla rudaska ...tylko tyle mogę ....:(

a może w ciągu tego miesiąca coś się wydarzy dobrego i wszystko się poukłada .... ile potrzeba na hotel ?

Posted

pamiętajcie o 130 zł z bazarku ...kończy się 5 grudnia

Posted

Posted

oj trzy czy cztery posty :):):) takie same ...ale się napisałyśmy .....:):)
pamiętajcie o [B]130 zł[/B] z bazarku ...kończy się 5 grudnia

z deklaracjami stałymi i jednorazowymi to już [B]870 zł [/B]

Posted

[quote name='lilk_a']oj trzy czy cztery posty :):):) takie same ...ale się napisałyśmy .....:):)
pamiętajcie o [B]130 zł[/B] z bazarku ...kończy się 5 grudnia

z deklaracjami stałymi i jednorazowymi to już [B]870 zł [/B][/QUOTE]No ale te jednorazowe to dzielimy napól chyba..??w kazdym razie wplate ketunii- 500 zł na polowe..wiec nie wiem jak to teraz liczyc....bo gdyby bylo dla Samsunga 870 zł to juz prawie na 3 miesiace by bylo??Jaka jest oplata, bo wylecialo mi a boje sie robic wstecz..bo dogo padnie:/

Posted

no to nawet na pół to dla jednego 435 zł na jednego ....nie wiem ile hotelik u leny na miesiąc jak odliczyć dla białego 450 to i tak zostaje 420 zł dla rudaska

Posted

Dziewczynki,zawsze trzeba myślec pozytywnie. Moze jutro zajrzy jeszcze ktos nowy,i dołoży.:cool3: pojutrze jeszcze ktos ,kto dawno nie był . Trzeba wierzyc. Prawda jest tez taka,że tych sierot przybywa z zawrotną predkoscią. Dobranoc.

Posted

[quote name='Javena']Dziewczynki,zawsze trzeba myślec pozytywnie. Moze jutro zajrzy jeszcze ktos nowy,i dołoży.:cool3: pojutrze jeszcze ktos ,kto dawno nie był . Trzeba wierzyc. Prawda jest tez taka,że tych sierot przybywa z zawrotną predkoscią. Dobranoc.[/QUOTE]
Nie moze , nie moze bo na pewno tak będzie..ja wiezre ze tak się stanie- a ponieaz SAmasung jest w fatalnym stanie- powinien jechac juz do lenki- miejsce czeka...ciepelko tez....pieniazki "leża"....a Samsung sie boi coraz bardziej..:(prosze...przemyslcie to dziewczyny....

Posted

Może też ktoś dołoży spoza dogo? Proszę.......

Mamy deklaracji i zobowiązań od groma. Pamiętam zapisywałem się do dogo niedawno, na fali walki o życie Trevora. I dopiero wtedy otworzył się przede mną ten świat psich nieszczęść. Wcześniej też podczytywałem różne wątki, ale wtedy to nie było jeszcze dla mnie takie realne. Dopiero aktywny udział w dogo mi to uświadomił. I teraz zadaję sobie pytanie: Gdzie my żyjemy? Czy aby na pewno w środku Europy? W niejednym u nas miejscu pies może leżeć, cierpieć, a cała gromada ludzi przyjrzy się z ciekawości i przejdzie? Bo to pies, a nie człowiek? Jakoś dziwnie nie mam złudzeń, że ci sami obojętni w większości zachowaliby się podobnie wobec człowieka, więc ten pokrętny argument mnie nie przekonuje...

Rudasek Samsung cierpi, strach go osacza. Każdy dla niego dzień w tym miejscu to koszmar. Musi siadać jego psychika i to może nie być do odrobienia. On musi jak najszybciej wyjść z budy, której dotąd schronie nie opuszcza.

Błagam choć o parę złotych miesięcznie. Również osoby spoza dogo. Zalogujcie się. Pomóżcie.......

Posted

[quote name='Florentynka']Mogę tylko 5 zł miesięcznie zadeklarować - przykro mi, wiem, że to nic. Ale więcej takich nic i coś się uzbiera.[/QUOTE]

Dziękuję Ci, Florentynko!!! Każde killa złotych się liczy. Mamy już na strachulca 135 złotych deklaracji stałych!

Posted

[quote name='Florentynka']Mogę tylko 5 zł miesięcznie zadeklarować - przykro mi, wiem, że to nic. Ale więcej takich nic i coś się uzbiera.[/QUOTE]

To bardzo dużo!!! To kawałek bezpieczeństwa!

Słuchajcie - co do tych deklaracji. Mamy 135 zł i sporo jednorazowych i obietnicę regularnego bazarkowania. Ja jednak się boję... Pierwszy raz mi się zdarza, że pies do którego się dokładam do hoteliku, prawdopodobnie wróci do schroniska - myślę o tym biedaku:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/140817-Baca-i-Fred-kaukazy-z-Boguszyc-ZAPAA-AE-FINANSOWA?p=13633604#post13633604"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/447/fred200.jpg[/IMG][/URL]
Tam były nawet pełne deklaracje, tylko po prostu stopniowo przestawały spływać. Dlatego się potężnie boję... Z drugiej strony ciągle mi stoi przed oczami ta zwinięta kulka rudego futra w kałuży moczu... Nie wiem sama. Mógłby już być u Leny bezpieczny, ale co my zrobimy w lutym, jak się jednorazowe skończą? :-( 135 zł to za mało... :shake: Moim zdaniem można ryzykować jak brakuje kilkadziesiąt złotych a nie ponad 200...

[IMG]http://img42.imageshack.us/img42/1994/26listopad2009067wrzesn.jpg[/IMG]

Posted

Uaktualniłam 1 stronę.

Siemens jest już przygotowany do podróży. Niestety wpływów brak ......
Proszę aby każdy wymienił się kontaktami, za chwilę okaże się że dogo padnie .

[B] Żeby nie było nieporozumień.[/B]

[B][COLOR=Magenta][SIZE=4]Kto i ile środków przekazuje na wyjazd Siemensa!![/SIZE][/COLOR][/B]

[B]Na koncie mamy 25 zł zadeklarowanych konkretnie wpływów.[/B]

Posted

[quote name='Bjuta']To bardzo dużo!!! To kawałek bezpieczeństwa!

Słuchajcie - co do tych deklaracji. Mamy 135 zł i sporo jednorazowych i obietnicę regularnego bazarkowania. Ja jednak się boję... Pierwszy raz mi się zdarza, że pies do którego się dokładam do hoteliku, prawdopodobnie wróci do schroniska - myślę o tym biedaku:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/140817-Baca-i-Fred-kaukazy-z-Boguszyc-ZAPAA-AE-FINANSOWA?p=13633604#post13633604"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/447/fred200.jpg[/IMG][/URL]
Tam były nawet pełne deklaracje, tylko po prostu stopniowo przestawały spływać. Dlatego się potężnie boję... Z drugiej strony ciągle mi stoi przed oczami ta zwinięta kulka rudego futra w kałuży moczu... Nie wiem sama. Mógłby już być u Leny bezpieczny, ale co my zrobimy w lutym, jak się jednorazowe skończą? :-( 135 zł to za mało... :shake: Moim zdaniem można ryzykować jak brakuje kilkadziesiąt złotych a nie ponad 200...

[IMG]http://img42.imageshack.us/img42/1994/26listopad2009067wrzesn.jpg[/IMG][/QUOTE]
Mimo wszystko- w przypadku Samsunga bym ryzykowala....teraz zwlaszcza, gdy Siemens bedzie mu zabrany- nawet nie bedzie mial sie do kogo przytulić...:(:(...nie wierze Bjutko, ze ten biedak o ktorym piszesz wroci do schronu- nie wierze- teraz nie mam czasu wejsc na jego wątek..ale wejde tam....tyle psow perowadze- (z Toba niejednego), nie zdarzylo mi sie.....poza tym to ładny pies jak uda sie go zsocjaliwoac- mysle ze znajdzie domek...ale niech juz tam nie siedzi w tej budzie i zimnie:((:(:(:(