Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Dzisiaj nic nam nie przybyło w deklaracjach... Nawet jednej marnej złotóweczki na tak bardzo przerażonego psa... Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 NO ale ma juz na pierwszy miesiac, wiec nie uwazasz Bjutko, ze warto go juz zawieźc do lenki????? Quote
Bjuta Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Przy 130 zł stałych deklaracji na Rudego - szczerze mówiąc... nie... Jak pies ląduje w hoteliku trudno jest naskrobać nawet 10 zł deklaracji... Popatrz - wpłynęło 30 zł, Ketunia i Asia dorzucą szybko w razie potrzeby, ale pamiętaj, że 450 jest potrzebne żeby wyeksportować Białego. (Nie umiem się tych ich imion nauczyć) [SIZE=4][COLOR=Purple][B][COLOR=Black]KONTO [/COLOR][/B][COLOR=Black][SIZE=2]Aneta Szeming [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]22 1020 4115 0000 9902 0065 6801 [SIZE=4][COLOR=Purple] Deklaracje stałe[/COLOR][/SIZE] 10 zł ------------------- Cajus_JB 20 zł ------------------- UBOCZE ---------- (01.12 wpływ na rachunek [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]-grudzień, styczeń) 20 zł ------------------- Agata,Sonia 50 zł ------------------- Leyla 10 zł ------------------- Mamuśka 10 zł ------------------- Bjuta -------------- (01.12 wpływ na rachunek[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]-grudzień) 10 zł ------------------- gonia66 --------- 130 zł [COLOR=Purple][SIZE=4]Deklaracje jednorazowe [SIZE=2]500 zł -------- Ketunia i jej siostra 10 zł -------- MAGDOLA -------------------- (26-11 wpływ na rachunek[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/love.gif[/IMG]) 100 zł -------- Leyla ----------- 610 zł[/SIZE][/SIZE][/COLOR] Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Bjuta']Przy 130 zł stałych deklaracji - szczerze mówiąc... nie... Jak pies ląduje w hoteliku trudno jest naskrobać nawet 10 zł deklaracji...[/QUOTE] no ALE W TAKIM STANIE JAKIM JEST OBECNIE..KAZDY DZIEN ZWLOKI TO KOLEJNY KOSZMAR DLA NIEGO..MAMY NA MIESIAC I MAMY CHYBA ZAPAS Z TYCH JEDNORAZOWYCH NA DRUGI MIESIAC..(BO DEKLARACJE STALE JUZ W TYM MIESIACU WPLYWAJA) MAMY TEZ SLICZNY BAZAREK..WIEC W ZASADZIE 2 MIESIACE JUZ PIES ZYLBY W INNYM SWIECIE....JA NIE MYSLE, ZE NIE DAMY RADY UZBIERAC PIENIEDZY-nie wierze w to....prosze....jak pomysle ze mielibysmy 2 miesiace na znalezienie 180 zł...???damy rade na 100%...a SAmsung juz do tego czasuy bylby innym psem..:(..pieniadze leża i czekaja....a kazdy dzien dla niego to...:(:( Quote
lilk_a Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ja mogę zadeklarować się na jeden bazarek miesięcznie dla rudaska ...tylko tyle mogę ....:( a może w ciągu tego miesiąca coś się wydarzy dobrego i wszystko się poukłada .... ile potrzeba na hotel ? Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Bjuta']Przy 130 zł stałych deklaracji - szczerze mówiąc... nie... Jak pies ląduje w hoteliku trudno jest naskrobać nawet 10 zł deklaracji...[/QUOTE] no ALE W TAKIM STANIE JAKIM JEST OBECNIE..KAZDY DZIEN ZWLOKI TO KOLEJNY KOSZMAR DLA NIEGO..MAMY NA MIESIAC I MAMY CHYBA ZAPAS Z TYCH JEDNORAZOWYCH NA DRUGI MIESIAC..(BO DEKLARACJE STALE JUZ W TYM MIESIACU WPLYWAJA) MAMY TEZ SLICZNY BAZAREK..WIEC W ZASADZIE 2 MIESIACE JUZ PIES ZYLBY W INNYM SWIECIE....JA NIE MYSLE, ZE NIE DAMY RADY UZBIERAC PIENIEDZY-nie wierze w to....prosze....jak pomysle ze mielibysmy 2 miesiace na znalezienie 180 zł...???damy rade na 100%...a SAmsung juz do tego czasuy bylby innym psem..:(..pieniadze leża i czekaja....a kazdy dzien dla niego to...:(:(:oops: Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Bjuta']Przy 130 zł stałych deklaracji - szczerze mówiąc... nie... Jak pies ląduje w hoteliku trudno jest naskrobać nawet 10 zł deklaracji...[/QUOTE] no ALE W TAKIM STANIE JAKIM JEST OBECNIE..KAZDY DZIEN ZWLOKI TO KOLEJNY KOSZMAR DLA NIEGO..MAMY NA MIESIAC I MAMY CHYBA ZAPAS Z TYCH JEDNORAZOWYCH NA DRUGI MIESIAC..(BO DEKLARACJE STALE JUZ W TYM MIESIACU WPLYWAJA) MAMY TEZ SLICZNY BAZAREK..WIEC W ZASADZIE 2 MIESIACE JUZ PIES ZYLBY W INNYM SWIECIE....JA NIE MYSLE, ZE NIE DAMY RADY UZBIERAC PIENIEDZY-nie wierze w to....prosze....jak pomysle ze mielibysmy 2 miesiace na znalezienie 180 zł...???damy rade na 100%...a SAmsung juz do tego czasuy bylby innym psem..:(..pieniadze leża i czekaja....a kazdy dzien dla niego to...:(:(:oops: Quote
lilk_a Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ja mogę zadeklarować się na jeden bazarek miesięcznie dla rudaska ...tylko tyle mogę ....:( a może w ciągu tego miesiąca coś się wydarzy dobrego i wszystko się poukłada .... ile potrzeba na hotel ? Quote
lilk_a Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 ja mogę zadeklarować się na jeden bazarek miesięcznie dla rudaska ...tylko tyle mogę ....:( a może w ciągu tego miesiąca coś się wydarzy dobrego i wszystko się poukłada .... ile potrzeba na hotel ? pamiętajcie o 130 zł z bazarku ...kończy się 5 grudnia Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no ALE W TAKIM STANIE JAKIM JEST OBECNIE..KAZDY DZIEN ZWLOKI TO KOLEJNY KOSZMAR DLA NIEGO..MAMY NA MIESIAC I MAMY CHYBA ZAPAS Z TYCH JEDNORAZOWYCH NA DRUGI MIESIAC..(BO DEKLARACJE STALE JUZ W TYM MIESIACU WPLYWAJA) MAMY TEZ SLICZNY BAZAREK..WIEC W ZASADZIE 2 MIESIACE JUZ PIES ZYLBY W INNYM SWIECIE....JA NIE MYSLE, ZE NIE DAMY RADY UZBIERAC PIENIEDZY-nie wierze w to....prosze....jak pomysle ze mielibysmy 2 miesiace na znalezienie 180 zł...???damy rade na 100%...a SAmsung juz do tego czasuy bylby innym psem..:(..pieniadze leża i czekaja....a kazdy dzien dla niego to...:(:(:oops: Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 pzrepraszam za te psoty..to dogo zwariowalo....niby nie wysylalao...widze ze i Lili tez:/ Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 oj trzy czy cztery posty :):):) takie same ...ale się napisałyśmy .....:):) pamiętajcie o [B]130 zł[/B] z bazarku ...kończy się 5 grudnia z deklaracjami stałymi i jednorazowymi to już [B]870 zł [/B] Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='lilk_a']oj trzy czy cztery posty :):):) takie same ...ale się napisałyśmy .....:):) pamiętajcie o [B]130 zł[/B] z bazarku ...kończy się 5 grudnia z deklaracjami stałymi i jednorazowymi to już [B]870 zł [/B][/QUOTE]No ale te jednorazowe to dzielimy napól chyba..??w kazdym razie wplate ketunii- 500 zł na polowe..wiec nie wiem jak to teraz liczyc....bo gdyby bylo dla Samsunga 870 zł to juz prawie na 3 miesiace by bylo??Jaka jest oplata, bo wylecialo mi a boje sie robic wstecz..bo dogo padnie:/ Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no to nawet na pół to dla jednego 435 zł na jednego ....nie wiem ile hotelik u leny na miesiąc jak odliczyć dla białego 450 to i tak zostaje 420 zł dla rudaska Quote
Javena Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dziewczynki,zawsze trzeba myślec pozytywnie. Moze jutro zajrzy jeszcze ktos nowy,i dołoży.:cool3: pojutrze jeszcze ktos ,kto dawno nie był . Trzeba wierzyc. Prawda jest tez taka,że tych sierot przybywa z zawrotną predkoscią. Dobranoc. Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Javena']Dziewczynki,zawsze trzeba myślec pozytywnie. Moze jutro zajrzy jeszcze ktos nowy,i dołoży.:cool3: pojutrze jeszcze ktos ,kto dawno nie był . Trzeba wierzyc. Prawda jest tez taka,że tych sierot przybywa z zawrotną predkoscią. Dobranoc.[/QUOTE] Nie moze , nie moze bo na pewno tak będzie..ja wiezre ze tak się stanie- a ponieaz SAmasung jest w fatalnym stanie- powinien jechac juz do lenki- miejsce czeka...ciepelko tez....pieniazki "leża"....a Samsung sie boi coraz bardziej..:(prosze...przemyslcie to dziewczyny.... Quote
UBOCZE Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Może też ktoś dołoży spoza dogo? Proszę....... Mamy deklaracji i zobowiązań od groma. Pamiętam zapisywałem się do dogo niedawno, na fali walki o życie Trevora. I dopiero wtedy otworzył się przede mną ten świat psich nieszczęść. Wcześniej też podczytywałem różne wątki, ale wtedy to nie było jeszcze dla mnie takie realne. Dopiero aktywny udział w dogo mi to uświadomił. I teraz zadaję sobie pytanie: Gdzie my żyjemy? Czy aby na pewno w środku Europy? W niejednym u nas miejscu pies może leżeć, cierpieć, a cała gromada ludzi przyjrzy się z ciekawości i przejdzie? Bo to pies, a nie człowiek? Jakoś dziwnie nie mam złudzeń, że ci sami obojętni w większości zachowaliby się podobnie wobec człowieka, więc ten pokrętny argument mnie nie przekonuje... Rudasek Samsung cierpi, strach go osacza. Każdy dla niego dzień w tym miejscu to koszmar. Musi siadać jego psychika i to może nie być do odrobienia. On musi jak najszybciej wyjść z budy, której dotąd schronie nie opuszcza. Błagam choć o parę złotych miesięcznie. Również osoby spoza dogo. Zalogujcie się. Pomóżcie....... Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Lilka , zapisuje i umykam. Wrócę tu jutro!! Quote
Florentynka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mogę tylko 5 zł miesięcznie zadeklarować - przykro mi, wiem, że to nic. Ale więcej takich nic i coś się uzbiera. Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 marysiu dzięki :) florentynko dziękujmy, dla rudaska to dużo , to jeszcze jedna dobra duszyczka , która przejeła się jego losem :) Quote
UBOCZE Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Florentynka']Mogę tylko 5 zł miesięcznie zadeklarować - przykro mi, wiem, że to nic. Ale więcej takich nic i coś się uzbiera.[/QUOTE] Dziękuję Ci, Florentynko!!! Każde killa złotych się liczy. Mamy już na strachulca 135 złotych deklaracji stałych! Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Florentynka']Mogę tylko 5 zł miesięcznie zadeklarować - przykro mi, wiem, że to nic. Ale więcej takich nic i coś się uzbiera.[/QUOTE] To bardzo dużo!!! To kawałek bezpieczeństwa! Słuchajcie - co do tych deklaracji. Mamy 135 zł i sporo jednorazowych i obietnicę regularnego bazarkowania. Ja jednak się boję... Pierwszy raz mi się zdarza, że pies do którego się dokładam do hoteliku, prawdopodobnie wróci do schroniska - myślę o tym biedaku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/140817-Baca-i-Fred-kaukazy-z-Boguszyc-ZAPAA-AE-FINANSOWA?p=13633604#post13633604"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/447/fred200.jpg[/IMG][/URL] Tam były nawet pełne deklaracje, tylko po prostu stopniowo przestawały spływać. Dlatego się potężnie boję... Z drugiej strony ciągle mi stoi przed oczami ta zwinięta kulka rudego futra w kałuży moczu... Nie wiem sama. Mógłby już być u Leny bezpieczny, ale co my zrobimy w lutym, jak się jednorazowe skończą? :-( 135 zł to za mało... :shake: Moim zdaniem można ryzykować jak brakuje kilkadziesiąt złotych a nie ponad 200... [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/1994/26listopad2009067wrzesn.jpg[/IMG] Quote
ata Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Uaktualniłam 1 stronę. Siemens jest już przygotowany do podróży. Niestety wpływów brak ...... Proszę aby każdy wymienił się kontaktami, za chwilę okaże się że dogo padnie . [B] Żeby nie było nieporozumień.[/B] [B][COLOR=Magenta][SIZE=4]Kto i ile środków przekazuje na wyjazd Siemensa!![/SIZE][/COLOR][/B] [B]Na koncie mamy 25 zł zadeklarowanych konkretnie wpływów.[/B] Quote
Bjuta Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ato, wyślij koniecznie do wszystkich deklarujących PW, żeby już wpłacali... Ja przeleję teraz na wyjazd Simensa ale tylko ... 15... Sorry. Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Bjuta']To bardzo dużo!!! To kawałek bezpieczeństwa! Słuchajcie - co do tych deklaracji. Mamy 135 zł i sporo jednorazowych i obietnicę regularnego bazarkowania. Ja jednak się boję... Pierwszy raz mi się zdarza, że pies do którego się dokładam do hoteliku, prawdopodobnie wróci do schroniska - myślę o tym biedaku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/140817-Baca-i-Fred-kaukazy-z-Boguszyc-ZAPAA-AE-FINANSOWA?p=13633604#post13633604"][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/447/fred200.jpg[/IMG][/URL] Tam były nawet pełne deklaracje, tylko po prostu stopniowo przestawały spływać. Dlatego się potężnie boję... Z drugiej strony ciągle mi stoi przed oczami ta zwinięta kulka rudego futra w kałuży moczu... Nie wiem sama. Mógłby już być u Leny bezpieczny, ale co my zrobimy w lutym, jak się jednorazowe skończą? :-( 135 zł to za mało... :shake: Moim zdaniem można ryzykować jak brakuje kilkadziesiąt złotych a nie ponad 200... [IMG]http://img42.imageshack.us/img42/1994/26listopad2009067wrzesn.jpg[/IMG][/QUOTE] Mimo wszystko- w przypadku Samsunga bym ryzykowala....teraz zwlaszcza, gdy Siemens bedzie mu zabrany- nawet nie bedzie mial sie do kogo przytulić...:(:(...nie wierze Bjutko, ze ten biedak o ktorym piszesz wroci do schronu- nie wierze- teraz nie mam czasu wejsc na jego wątek..ale wejde tam....tyle psow perowadze- (z Toba niejednego), nie zdarzylo mi sie.....poza tym to ładny pies jak uda sie go zsocjaliwoac- mysle ze znajdzie domek...ale niech juz tam nie siedzi w tej budzie i zimnie:((:(:(:( Quote
Recommended Posts