Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
No to jest wszystko prawda, tylko niech nam ktoś pomoże!!!! Kochani, każde 5 zł jest na wagę złota! Dla tej kupki strachu!

jestem "zapsiona finansowo tymczasowiczami", a w pracy straszą cięciami . Mogę na dzisiaj dorzucić tylko jednorazowo 20,-. Z cichą nadzieją, że Nowy Rok będzie lepszy, a przynajmniej nie gorszy . Wedy ta deklaracja mogłaby się stać miesięczną.

Posted

Bjuta policz wszystko jeszcze raz , nawet miesiąc w dobrych warunkach to dla niego dużo ...zastanów się co zostanie z niego po miesiącu w schronisku ..... nic !!
deklaracje się dozbiera

Posted

Kochani - przecież ja nie mam żadnej mocy decyzyjnej... Jeśli decydujemy że trzeba ryzykować, no to trzeba! Ale musimy spiąć się i każdy musi jeszcze kogoś namówić... Ja ostatnio w pracy kwestowałam i 4 osoby się bardzo chętnie zgodziły (Chodzi o Grinę i Dina z Kajtkiem). Mnie się wydaje, że na dogo już nie ma pieniędzy... Jesteśmy po uszy w deklaracjach, ale można "cywilów" namawiać! Ja znajdę w poniedziałek jeszcze jakąś deklarację na Rudego!

Posted

marysia55 napisał(a):
jestem "zapsiona finansowo tymczasowiczami", a w pracy straszą cięciami . Mogę na dzisiaj dorzucić tylko jednorazowo 20,-. Z cichą nadzieją, że Nowy Rok będzie lepszy, a przynajmniej nie gorszy . Wedy ta deklaracja mogłaby się stać miesięczną.

Dziękujemy Marysiu!!!!

Posted

Jestem też za tym, żeby jak najszybciej wyklarować podział pieniążków na Siemensa i Samsunga i zapytać, każdego, kto złożył deklarację jednorazową, czy nie przeznaczyłby na wyprawę dla Białaska...
Ja swoją stałą oczywiście przeznaczam na Samsunga. I może już zrobić wątek samemu Samsungowi z odrębnym banerkiem i samotną już fotką? Czy masz, Ata, fotkę, na której Samsung byłby sam?

Wpłacajmy i deklarujmy, bo trzeba wiedzieć, na czym stoimy - a przecież o Samsunga bardzo się boimy.
I pytajmy: kto jeszcze zrezygnuje z chipsów raz w miesiącu na rzecz śmiertelnie przestraszonego Samsunga? Wczujmy się w jego sytuację! Teraz jeszcze go kompan opuści! Co to za życie w permanentnym strachu???

Posted

a ja ponawiam prośbę o jak najszybsze zabranie rudaska ze schroniska , nawet z niepełnym deklaracjami , ma miejsce u leny13 , napisałą o tym tu na wątku i powinien jak najszybciej tam jechać

Posted

Przeczytała wątek bardzo pobieżnie:oops:(ale tyle ich mam) jednak doczytałam sie , że Simens jedzie do Niemczech. W gorszej sytuacji jest Samsung, który zostaje. Może faktycznie z tych wszystkich deklaracji, które padły na obydwa psy zrobić rozliczenie najpierw wyjazdu Simensa do Niemiec. Wtedy będzie już wiadomo jaką "skarpetką" dysponuje Samsung. Hotelik u leny13 to wymarzone miejsce dla takiego psa jak Samsung. W tej kobiecie jest mnóstwo miłości i serca do psów , które są pod jej opieką. Samsung ma szansę na wyprostowanie u niej swojej psychiki i wyjście na prostą.
I jeszcze pytanie : swoją deklaracje wpłacić od razu na konto podane w pierwszym poście ???

Posted

Nie wiem czy dobrze zrozumiała, że to pytanie jest do mnie. Poprawiłam swój wcześniejszy post bo faktycznie imiona mi trochę się pokiełbasiły.
Pomyślałam, że gdyby rozliczyć wyjazd Simensa do Niemiec, to byłoby już wtedy wiadomo ile brakuje na Samsunga ( mam nadzieje, że teraz już nie mylę ich imion). Nie znaczy to, że nie mam obaw przed wyciąganiem psa ze schroniska bez zabezpieczenia finansowego. Tylko szkoda, żeby domek u leny13 przepadł.

Posted

Domu u leny nie można stracić!!! To jest priorytet... Ata, co myślisz o wyciągnięciu Rudaska bez deklaracji? I czy mogłabyś powiedzieć ile zostanie z jednorazowych kwot na koncie Rudaska, jak Biały pojedzie do Niemiec? 250?

Posted

marysia55 napisał(a):
Nie wiem czy dobrze zrozumiała, że to pytanie jest do mnie. Poprawiłam swój wcześniejszy post bo faktycznie imiona mi trochę się pokiełbasiły.
Pomyślałam, że gdyby rozliczyć wyjazd Simensa do Niemiec, to byłoby już wtedy wiadomo ile brakuje na Samsunga ( mam nadzieje, że teraz już nie mylę ich imion). Nie znaczy to, że nie mam obaw przed wyciąganiem psa ze schroniska bez zabezpieczenia finansowego. Tylko szkoda, żeby domek u leny13 przepadł.

o to , to , dobrze piszesz , wyekspediujmy białego za granicę , niech jedzie po lepsze życie i będziemy wiedzieć ile zostanie
jak kiedyś liczyłam to co było napisane to razem wszystkiego było 870 zł teraz będzie więcej :)

Posted

Nie można wyciagać Samsunga ze schroniska skoro na Siemensa nie ma na wyjazd. Akcja ze stroną niemiecką jest właśnie specjalnie dla niego (a nie przy okazji...)
Ja w dalszym ciągu nie wiem ile pieniędzy mogę na niego przeznaczyć. U weterynarza już jest dług...

Na koncie jest razem 195 zł, z czego 25 zł na wyjazd Siemensa :shake:

Posted

Ketunia pisala zeby Jej wplate 500 zł podzielic na pól....więc conajmniej ma 250 zł..nie wiem jak tam reszta osob deklarujacych jednorazowe kwoty- bo deklaracje stale powiedziane bylo ze sa na Samsunga...

Posted

250zł to Samsung ma od samej Ketuni. Trzeba zapytać na kogo chcą przeznaczyć deklaracje jednorazowe Leyla , Marysia...(już nie zaglądam na pierwszą stronę, bo mi dogo siądzie), a na kogo Lilka pieniążki z bazarku....

Posted

Trzeba wyciągnąc Siemensa jak najszybciej!!!!!
Deklaracje się dozbiera,a jego stan psychiczny po zabraniu Samsunga może się bardzo pogorszyc...,więc bardzo prosimy o wpłaty i z góry dziękujemy:lol:

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Trzeba wyciągnąc Siemensa jak najszybciej!!!!!
Deklaracje się dozbiera,a jego stan psychiczny po zabraniu Samsunga może się bardzo pogorszyc...,więc bardzo prosimy o wpłaty i z góry dziękujemy:lol:
Hihihih...chyba następna cioteczka pomylila imiona....ja zapamietalam, bo samsung mi bliższy(nie tylko ten biedak z budy...ale i telefon:D)

Posted

250zł to Samsung ma od samej Ketuni. Trzeba zapytać na kogo chcą przeznaczyć deklaracje jednorazowe Leyla , Marysia...(już nie zaglądam na pierwszą stronę, bo mi dogo siądzie), a na kogo Lilka pieniążki z bazarku....

no wiesz ...nie moje pieniądze ...zapytamy zwycięzcę ..... dla którego

Posted

[quote name='ata']Nie można wyciagać Samsunga ze schroniska skoro na Siemensa nie ma na wyjazd. Akcja ze stroną niemiecką jest właśnie specjalnie dla niego (a nie przy okazji...)
Ja w dalszym ciągu nie wiem ile pieniędzy mogę na niego przeznaczyć. U weterynarza już jest dług...

Na koncie jest razem 195 zł, z czego 25 zł na wyjazd Siemensa :shake:

A może, Ata zrobić, z Siemensem tak, jak Shanti zrobiła niedawno z jastrzębskim Filipkiem. Zrobiła ona błyskawiczny bazarek, w którym fantem był przygotowany bilet dla Filipka do domu za 5 złotych, wysyłany na priv. Wystarczy w krótkim czasie zaprojektować blankiet biletowy... :lol:
W kilka godzin chłopak zebrał 250 złotych i wkrótce pojechał. Bo 5 złotych jednorazowo to naprawdę niewiele...
Ja tam jeden taki bilet kupiłbym. No powiedzmy dwa, bo również dla żony...;)

Posted

UBOCZE napisał(a):
A może, Ata zrobić, z Siemensem tak, jak Shanti zrobiła niedawno z jastrzębskim Filipkiem. Zrobiła ona błyskawiczny bazarek, w którym fantem był przygotowany bilet dla Filipka do domu za 5 złotych, wysyłany na priv. Wystarczy w krótkim czasie zaprojektować blankiet biletowy... :lol:
W kilka godzin chłopak zebrał 250 złotych i wkrótce pojechał. Bo 5 złotych jednorazowo to naprawdę niewiele...
Ja tam jeden taki bilet kupiłbym. No powiedzmy dwa, bo również dla żony...;)
Super pomysł!!!!!!JA podziwiam kreatywnosć naszych ciotek i wujkow z dogo...tu sie pijawiaja nie raz takie fantastyczne pomysly, ze szok....kto by chcial sie podjąc takiego cudeńka???