Agata,Sonia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 gonia66 napisał(a):Hihihih...chyba następna cioteczka pomylila imiona....ja zapamietalam, bo samsung mi bliższy(nie tylko ten biedak z budy...ale i telefon:D) Kurka,faktycznie pomyliłam... Quote
ata Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Czy lena13 i AlinaS z dogo to ta sama osoba ? Quote
Agata,Sonia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Mam pytanko,czy ktoś zna hotel u Leny(AlinyS)? Quote
UBOCZE Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='UBOCZE']A może, Ata zrobić, z Siemensem tak, jak Shanti zrobiła niedawno z jastrzębskim Filipkiem. Zrobiła ona błyskawiczny bazarek, w którym fantem był przygotowany bilet dla Filipka do domu za 5 złotych, wysyłany na priv. Wystarczy w krótkim czasie zaprojektować blankiet biletowy... :lol: W kilka godzin chłopak zebrał 250 złotych i wkrótce pojechał. Bo 5 złotych jednorazowo to naprawdę niewiele... Ja tam jeden taki bilet kupiłbym. No powiedzmy dwa, bo również dla żony...;) To było na tamtym wątku i sprawy potoczyły się błyskawicznie: http://www.dogomania.pl/threads/173731-FILIPEK-juz-w-domu-i-swoim-koszyczku/page4 Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 dobry pomysł z bazarkiem biletowym ...to kto zaprojektuje bilet ? Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 i czy jest już termin wyjazdu do niemiec białaska ? Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Agata,Sonia napisał(a):Mam pytanko,czy ktoś zna hotel u Leny(AlinyS)? Nie!!!!!!!!!!!!Lena13 i AlinaS to zupelnie inne miejsca i hoteliki:D Quote
ata Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 lilk_a napisał(a):i czy jest już termin wyjazdu do niemiec białaska ? Jest w przyszłym tygodniu, ale nie będę zapeszać :) Quote
ata Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 gonia66 napisał(a):Nie!!!!!!!!!!!!Lena13 i AlinaS to zupelnie inne miejsca i hoteliki:D A gdzie jest ten hotelik u Leny13 ? Quote
gonia66 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ata napisał(a):A gdzie jest ten hotelik u Leny13 ?WEjdź moze na wątek Dżiny...ja dokladnie nie wiem gdzie ten hotelik jest..ale znam miejsce z opowieści i wywiadów:) Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 gonia66 napisał(a):Nie!!!!!!!!!!!!Lena13 i AlinaS to zupelnie inne miejsca i hoteliki:D Gonia ma rację to dwa różne hoteliki, ale wejdź na wątek Dżiny założony przez Asia_Klero i zobacz jak może rozpaczać kobieta po odejściu za TM psa, który został oddany pod jej opiekę. Do dzisiaj nie potrafię tego zrozumieć. Tak rozpacza się po własnym psie.Dla mnie to 8 cud świata. Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ata napisał(a):A gdzie jest ten hotelik u Leny13 ? w Prudniku, niedaleko Opola. Quote
ata Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dogo coś nie chodzi, nie mogę odszukać wątku... lilk_a - próbuj, próbuj :) Quote
marysia55 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ata, tu masz linka do wątku Dżiny. Wkleiłam od ostatniej strony bo tam są wypowiedzi leny13. Czytaj go od końca ponieważ w ostatnich postach tkwi meritum sprawy tzn. jak człowiek prowadzący hotelik może przezywać odejście "niby" jednego z wielu jego psów. To jest niesamowite. Oby więcej takich domków na Dogo http://www.dogomania.pl/threads/138828-Poczciwa-Onkowata-staruszka-DA-ina-biega-szczAE-A-liwie-za-TAE-czowym-Mostem/page129 Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS]koniec bazarku po burzliwej licytacji obraz wylicytowała Agata,Sonia[/FONT][FONT=Comic Sans MS] za 185 zł napiszcie pw do lena13 pisałam dzisiaj ale na razie nie odpowiedziała prosiłam żeby nas odwiedziła na wątku , wcześniej pisała że zarezerwuje miejsce dla rudaska , pisała tu na wątku , trzeba poszukać :) [/FONT] Quote
lena13 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Koszt pobytu u mnie to 350 zł(zobaczymy jak mu pójdzie zbieranie ale kwotę wyjściową muszę napisać) miesięcznie, przyglądam się tej dyskusji i serce mi krzyczy że psiaka wyciągać trzeba już natychmiast jak tylko biały pojedzie a najlepiej w tym samym dniu a rozum niestety i realia zupełnie co innego. Mam siedem prywatnych psów jak to się mówi z odzysku, nie będzie mnie stać na 8 jeżeli jesteście w stanie obiecać mi że nie zostanę sama z problemem, mały może przyjechać już, opcja że on przyjedzie do mnie a po miesiącu wróci do schronu nie wchodzi w grę, to nie moje ideały ja nie pozwolę sobie na coś takiego, możemy sprężyć się tak, że jak tylko mały wróci do formy przestanie się bać zaczniemy go ogłaszać może uda się załatwić mu jakiś artykuł w gazecie albo znaleźć bezpłatny tym czas, jeżeli się sprężymy może nam się udać. Musicie mi obiecać parę rzeczy, że on do schronu już nie wróci, finansowo jakoś musimy sobie dać radę. Do tej pory współpracowałam z fundacjami i tam zasady są jasne, z dogo mam psy, od wolontariuszek z Zabrza, które są bardzo uczulone na pełne deklaracje, solidne i nie ma opcji takiej, że psy nie mają na pobyt chylę przed nimi czoła, to wspaniale osoby. Tutaj jest sytuacja na cito, nie ma funduszy, a rudy nie ma też szans bez białego, zarówno ja jak i pewnie i wy nie wybaczymy sobie jak coś mu się stanie. Dlatego faktycznie może musimy zaryzykować. Quote
lilk_a Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 podliczajcie szybko finanse , odliczcie dla bałego tyle ile mu potrzeba i zostanie na pewno tyle że starczy dla rudaska może ktoś jeszcze raz to policzyć ..... stałe były chyba 135 ale jeszcze coś doszło 610 jest jednorazowych i 185 z bazarku to już jest 930.... myślę że wystarczy , zrobimy biletowy bazarek to też się uzbiera jeszcze przez ten tydzień .... myślę że trzeba działać ...:):):) Quote
ata Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Poczytałam i jestem za;) Powyższy wpis leny 13 również mi się bardzo podoba :cool3:. Proszę trzymać miejce dla Rudego Samsunga. Lena proszę o adres na pw. Nareszcie poszło parę cegiełek na allegro:multi: Quote
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ata napisał(a):Poczytałam i jestem za;)Powyższy wpis leny 13 również mi się bardzo podoba :cool3:. Proszę trzymać miejce dla Rudego Samsunga.Lena proszę o adres na pw.Nareszcie poszło parę cegiełek na allegro:multi: a mówiłam ( właściwie pisałam ):p:p:p Quote
lilk_a Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 dobra .... wymodziłam coś takiego ..... wogóle to nie mogłam dostać się na ten bazarek z biletami o którym pisaliście bo link na podanym wątku nie działa i to co zrobiłam to moja inwencja własna tu takie coś ...ostatecznie nie wiem czy się przyda i sam bilet :) a tu trochę większe mieszczący się na A5 ten który byłby wysyłany ......usnęłam , wyślę na pw jutro , tzn dzisiaj osobie która będzie robić bazarek :) a tutaj jeszcze z imieniem Białaska (chyba nie pomyliłam imion :) ) proszę o uwagi i sugestie :) Quote
gonia66 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ale cudo...normalnie wielki podziw.....nigdy tak nie naumiem sie:(:(...czyli co teraz???bazarek czas zacząć????Ale chyba od rana lepiej wystartować:) Lilka....naprawde bardzo mi sie podoba...jestem w szoku nad Waszymi zdolnosciami i umiejętnościami tu na dogo....:):):) Quote
lilk_a Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 ale bazarek to już ktoś mądrzejszy ode mnie tam trzeba wszystko opisać poopowiadać , myślę że najlepiej zrobi to ktoś kto się na tym zna , ja to umiem tylko obrazki wystawiać :):):) Quote
gonia66 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jeju...wiec widzę, że chyba sie uda....damy radę dziewczyny- zobaczycie....Ani Samsung, ani Lena ani Wy nie zostaniecie same z problemem...jestem przekonana, ze SAmsung to jak znajdzie domek to mu jeszcze posag zostanie:D...no to juz etraz odliczamy dni...a Ty Samsungu zaczynaj snic o nowym, lepszym życiu i o nowych deklaracjach:D Na nowym miejscu sny sie prawdopodobnie spelniaja, wiec jak zaczniesz snic teraz, to wysnisz wszystko w swoim czasie:D:D:D Quote
gonia66 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 lilk_a napisał(a):ale bazarek to już ktoś mądrzejszy ode mnie tam trzeba wszystko opisać poopowiadać , myślę że najlepiej zrobi to ktoś kto się na tym zna , ja to umiem tylko obrazki wystawiać :):):) JA to nawet bazarku nie umiem robic...ale kurcze...moze z Nowym Rokiem musze sobie jakieś postanowienie zrobic....nie moge ciagla "nie umieć"...:/ Quote
Recommended Posts