gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Leyla']Goniu, ja się nie orientuję któremu bardziej są potrzebne, zdecydujcie same...[/QUOTE] OK..ja tam tez sie nie wtrącam w dyspozycje0- zapyatlam tylko, bo myslalam, ze moze Ty je masz:D leyla..napisalam PW ale masz chyba skrzynke pełną:) Quote
Leyla Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='gonia66']OK..ja tam tez sie nie wtrącam w dyspozycje0- zapyatlam tylko, bo myslalam, ze moze Ty je masz:D leyla..napisalam PW ale masz chyba skrzynke pełną:) ..zaraz odetkam;) Quote
ata Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 :cunao::cunao::cunao:Simensik już bezpieczny :x-mas::sweetCyb: Przed wyjazdem dostał do pyszczka 1 tabletkę uspokajacza. Tabletka szybko na niego podziałała. Lekko śniętego chłopaczka załadowaliśmy do samochodu i w drogę. Póżniej była jedna przesiadka i dalej już do "swojego" cieplutkiego domku. Simensik był zestresowany całą tą sytuacją, jednak ani razu nie pokazał na nas ząbków. W czasie podróży oczywiście cały się ........ :evil_lol:........ Z tego wszystkiego, z tych emocji nie zrobiłam żadnych zdjęć, :oops: ale obiecuję że będą !!! Schronisko podarowało nam Simensa w prezencie:evil_lol: Paszport i czip to 100zł + 300zł paliwo razem wyjazd chłopaka wyniósł nas 400zł. Okazało się, że Simens ma pełne szczepienie. W boksie niestety został jego kumpel Samsung. Do niego również uśmiechnie się szczęście :cool3: PRAWDA :cool3: Quote
lilk_a Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 ata , przecież Samsung ma miejsce u leny 13 zaklepane ...ile jest pieniędzy .... trzeba zorganizować transport i wyciągnąć go nawet jutro ja z bazarku mam dla niego 185 zł jak wpłynie na moje konto od razu wysyłam szczęśliwej drogi Białasku :loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='lilk_a']ata , przecież Samsung ma miejsce u leny 13 zaklepane ...ile jest pieniędzy .... trzeba zorganizować transport i wyciągnąć go nawet jutro ja z bazarku mam dla niego 185 zł jak wpłynie na moje konto od razu wysyłam[/QUOTE] OCZYWISCIE!!!!!!!!!ZABIERAJCIE GO NAWET JUTRO STAMTĄD..NIE POZWOLCIE MU SIEDZIEC TAM SAMEMU..ZA NIC..JA NAWET NIE UMIEM SIE AZ TAK BARDZO CIESZYC SZCZESCIEM SIEMNSA...DOPOKI SAMSUNG NIE BEDZIE BEZPIECZNY I SZCZESLIWY...:(:(a ja mam ciagle w glowie to, ze teraz to on sie dopiero boi strasznie i mu zimno...i nie ma sie do kogo przytulic..i teraz to dipiero wyję..:(:(:(przepraszam....blagam..zabierajcie go juz do lenki....obiecuje ze wykopiemy deklaracje chocby spod ziemi...ale niech juz jedzie.,..no..... Quote
ata Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='lilk_a']ata , przecież Samsung ma miejsce u leny 13 zaklepane ...ile jest pieniędzy .... trzeba zorganizować transport i wyciągnąć go nawet jutro ja z bazarku mam dla niego 185 zł jak wpłynie na moje konto od razu wysyłam[/QUOTE] Wiem, ale musiał by się ktoś znależć, kto go tam przewiezie. Ja dzisiaj wyszłam o 6 rano z domu a wróciłam o 23 . Zawaliłam pracę ........ Widzę, że kaski troszkę wpłynęło wiec śmiało można chłopaka wyciąć. Oczywiście za bazarek bardzo, bardzo dziękujemy;) Quote
UBOCZE Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Proponuję przeliczyć dokładnie wszystkie fundusze, jakie są i jakie jeszcze wpłyną i czym prędzej wyrywać stamtąd samotnego Rudaska!!! Proszę......... Quote
Leyla Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='gonia66']OCZYWISCIE!!!!!!!!!ZABIERAJCIE GO NAWET JUTRO STAMTĄD..NIE POZWOLCIE MU SIEDZIEC TAM SAMEMU..ZA NIC..JA NAWET NIE UMIEM SIE AZ TAK BARDZO CIESZYC SZCZESCIEM SIEMNSA...DOPOKI SAMSUNG NIE BEDZIE BEZPIECZNY I SZCZESLIWY...:(:(a ja mam ciagle w glowie to, ze teraz to on sie dopiero boi strasznie i mu zimno...i nie ma sie do kogo przytulic..i teraz to dipiero wyję..:(:(:(przepraszam....blagam..zabierajcie go juz do lenki....obiecuje ze wykopiemy deklaracje chocby spod ziemi...ale niech juz jedzie.,..no.....[/QUOTE] no właśnie ,przecież oni są rozdzieleni!!! Podpisuję się pod postem Goni. ZABIERZCIE SAMSUNGA!!!!! Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Naparwde..jak ja sobie wyobrazilam Samiego tam samego...skulonego..zziębniętego..to mi serce pęka..:(:( no chyba jeszcze tak nigdy nie mialam, ze zamiast cieszyc sie ze Siemensik jest juz szcesliwy i bezpieczny, to ja placze..bo się martwie..:(....KTO MOZE POJECHAĆ???KTO ZAWIEZIE CHLOAPAKA W TEMPIE EKPRESOWYM??MIEJSCE CZEKA.....NIE DAJMY MU WIECEJ SIE BAC..... Quote
lilk_a Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 z tego co liczę sobie to jes 610 jednorazowych plus 100 od męża leyli to już 710 plus bazarek biletowy już jest 210 zł plus bazarek z koniem 185 plus deklaracje 135 to w sumie będzie 1240 zł , zanim wszystko wejsdzie na konto to może potrwa dwa trzy dni odliczając 400 zł to jest 840 Agata,Sonia deklarowałą przewóz Samsunga za 250 zł plus hotelik 350 ( chyba bo nie pamiętaam dokładnie) to jest razem 600 zł ......czyli jeszcze zostanie ............. Quote
lilk_a Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to post Agaty,SoniSłuchajcie,Samsung ma szanse wyjechac po nowe zycie na dniach... Potrzbne są pieniążki na transport.Do Prudnika jest dokładnie 267 km z Poznania co daje nam 534km w obie strony(koszt około 250 zł)... Ja niestety nie mogę już pomóc w kwestii finansowej,ale prawdopodobnie zawiozę Rudaska do hotelu nr 291 na tym wątku strona 30 Quote
Leyla Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to pięknie wychodzą rachunki!!!:) czyli kiedyyyyyy?? Quote
ata Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Prawdopodobnie Samsung wyjedzie w czwartek. Jeżeli ktoś może wcześniej, to byłoby super. Jutro przeliczę dokładnie co i jak w sprawie finansów. Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='ata']Prawdopodobnie Samsung wyjedzie w czwartek. Jeżeli ktoś może wcześniej, to byłoby super. Jutro przeliczę dokładnie co i jak w sprawie finansów.O Jezuuu..to cudnie..odliczam godziny i minuty....jeszce wiec dwa straszne dni i dwie samotne noce czekaja naszego Samisia...ale damy radę.....damy rade....Samsung jest silny- wierze w to....Chlopaku..ale mozesz juz snic o Lence i nowym zyciu dla Ciebie..już snij....prosze....:) Quote
UBOCZE Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='ata']Prawdopodobnie Samsung wyjedzie w czwartek. Jeżeli ktoś może wcześniej, to byłoby super. Jutro przeliczę dokładnie co i jak w sprawie finansów. Ata, czy mogłabyś dać jakąś fotkę oddzielną Samsunga na pierwszą stronę, bo myślę, że to on jako śmiertelnie przestraszony i opuszczony współtowarzysz niedoli powinien być przede wszystkim pokazywany. Najlepsze byłoby zbliżenie... Quote
ata Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='UBOCZE']Ata, czy mogłabyś dać jakąś fotkę oddzielną Samsunga na pierwszą stronę, bo myślę, że to on jako śmiertelnie przestraszony i opuszczony współtowarzysz niedoli powinien być przede wszystkim pokazywany. Najlepsze byłoby zbliżenie...[/QUOTE] Oj !! z przykroscią muszę stwierdzić, że takich nie posiadam..... Dopiero w czwartek będzieli coś mieli (oczywiscie jeżeli Agata,Sonia nadal podtrzymuje swoją propozycję wyjazdu) Quote
UBOCZE Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='ata']Oj !! z przykroscią muszę stwierdzić, że takich nie posiadam..... Dopiero w czwartek będzieli coś mieli (oczywiscie jeżeli Agata,Sonia nadal podtrzymuje swoją propozycję wyjazdu)[/QUOTE] Mam nadzieję, że podtrzyma!!! Poczekamy. Bardzo cieszę się, że jeden strachulec już poza swoim horrorem, a teraz trzymamy kciuki za drugiego, żeby nie było mu za markotno i żeby do czwartku mu się udało!!! Quote
lilk_a Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 tzn że Simens pojechał już do domku stałego ? Quote
gonia66 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='lilk_a']tzn że Simens pojechał już do domku stałego ?[/QUOTE] NO tak...chyba tak....ja tez w kazdym razie tak zrozumialam...i teraz zaczynam powli sie cieszyc, jak juz widze termin wyjazdu Samsunga:) Quote
lilk_a Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to już tylko dwa dni .......musi wytrzymać ........ Quote
UBOCZE Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='lilk_a']to już tylko dwa dni .......musi wytrzymać ........[/QUOTE]:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Cajus JB Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A Siemens nie maił jechać na tym czas? Oczy mi trochę szwankują. I nie chcę się cofać po stronach. Samsung w czwartek to by było super. Quote
ata Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='lilk_a']tzn że Simens pojechał już do domku stałego ? Nad Siemensem całą opiekę i dalszą adopcje przejął dom tymczasowy w Niemczech. My możemy juz tylko za niego trzymać kciuki. Jak już chłopaczek dojdzie do siebie bo będzie szukany dla niego dom stały, oczywiście Najlepszy :loveu: Halo!!! Agata,Sonia - jak zdrówko? czy nasz czwartkowy wyjazd nadal aktualny? Quote
Bjuta Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 To teraz trzeba energicznie zbierać deklaracje stałe na Rudego Samsunga. - Przypominam potrzebujemy ponad 300 zł. Miejsce u Leny13 w domowym hoteliku, czeka! KONTO [SIZE=2]Aneta Szeming 22 1020 4115 0000 9902 0065 6801 Deklaracje stałe - grudzień 10 zł ------------------- Cajus_JB 20 zł ------------------- UBOCZE ---------- (01.12 wpływ na rachunek -grudzień, styczeń)- SAMSUNG 20 zł ------------------- Agata,Sonia ----- (03.12 wpływ na rachunek - 25zł)- SIMENS 50 zł ------------------- Leyla 10 zł ------------------- Mamuśka 10 zł ------------------- Bjuta -------------- (01.12 wpływ na rachunek ) 10 zł ------------------- gonia66 ----------- (04.12 wpływ na rachunek )- SAMSUNG 10zł -------------------- Florentynka --------- razem 140zł Quote
Bjuta Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Bardzo prosimy o pomoc, bo w czwartek Samsung opuści Simensa i ta ruda przerażona kupka nieszczęścia zostanie całkiem sama... Quote
Recommended Posts