Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Leyla']To daleko.. bo Jamor blisko Wawy;/[/QUOTE]

Fakt to bardzo daleko, ale zdarza się czasami, że ktoś jedzie na trasie Poznań-Warszawa, może wówczas udałoby się znaleźć kogoś z Warszawy, kto mógłby zawieźć je do Warki.

Kurcze w Wielkopolsce ciężko o hotele dla psów, jak już są to z kosmicznymi cenami i to np. przy klinikach.

Posted

Jestem i ja....ze mną to jest tak:"trafiony- zatopiony"....najbardziej łapią mnie za serce wątki nieodwiedzane oraz psiaki zastraszone...(mam jednego w domku- już "prawie normalny:D"), nie moge przejsc obojętnie....moge 10 zł zadeklarować..(niestety tylko tyle)...zaproponuje jeszcze hotelik u ZuziM (niedaleko mnie) cudne miejsce w ktorym psiaki tez sa socjalizowane...od polowy grudnia ma miec nowych 12 miejsc(ma teraz chyba 6)...mam tam "zaklepane" jedno miejsce(zwolnilo sie bo Muki znalazł cudny, darmowy tymczas)....JAkby co mogę zadzwonic i zapytac...choc to tez daleko(dolnoslaskie)tylko nie wiem czy to dobre, zeby jednak byly razem w jednym kojcu...ktos pisal, ze wyglada na to, ze źle na siebie wpływaja.....a tak w ogole to są cudne psy...

Posted

[quote name='gonia66']najbardziej łapią mnie za serce wątki nieodwiedzane oraz psiaki zastraszone...[/QUOTE]

Wspaniale, Goniu, że tu zajrzałaś!! Chyba w sprawie psiaków mamy bardzo podobne gusta..........

Posted

[quote name='UBOCZE']Wspaniale, Goniu, że tu zajrzałaś!! Chyba w sprawie psiaków mamy bardzo podobne gusta..........[/QUOTE]
Myśle, że jest nas więcej takich..:D...kurcze..bo takie wlasnie psy sa całkowicie skazane na łaske i niełaskę człowieka....jak pomy slę, jak bardzo sie boja....(strach to przecież okropne uczucie nawet dla człowieka- ale człowiek potrafi to nazawc, potrafi sobie jakos wytłumaczyc i zrozumiec strach)....a te cudne psy??Kompletnie nie rozumieją co sie dzieje..i nas po prostu boli za nich wszystko...wiec ratujmy je czym predzej aznim sie utrwala te lęki./...:(:(:(

Posted

Wybaczcie, nie czytałam całego wątku...zobaczyłam tylko i pierwszą stronę i zdrętwiałam. Odkąd jestem na dogo widzę ile jest psich nieszczęść, ile krzywd wyrządzonych przez "człowieka". Czasem już nie mam sił, by poznawać kolejne, smutne historie. Jutro przeczytam ten wątek. Nie wiem ile, ale w grudniu na pewno wspomogę jakąś sumką te psiaki. Nie chcę deklarować co miesiąc, bo moje zarobki nie są na miarę europejską, ale będę tu zaglądać i w miarę możliwości pomogę

Posted

Jutro będę w schronisku. Oczywiście zobaczę co u chłopaków.

Dla ich dobra, trzeba bedzie ich rozdzielić. Ale to już jak znajdą się poza schroniskiem :cool3:
Dobrze, że jest w miarę ładna pogoda.

Leyla :loveu:
Gonia66 :loveu:

Posted

[quote name='Javena']Chłopaki w góre!!:multi::multi::multi:[/QUOTE]

Tak,tak na pierwszą...

Wczoraj wrzuciłam link na wątek Mukiego,może coś pomoże...

Jak znajdzie się hotel w okolicy Poznania to mogę je przetransportować...
Jak będzie taka potrzeba to do Warszawy też pojadę:razz:

Posted

[quote name='Agata,Sonia']Tak,tak na pierwszą...

Wczoraj wrzuciłam link na wątek Mukiego,może coś pomoże...

Jak znajdzie się hotel w okolicy Poznania to mogę je przetransportować...
Jak będzie taka potrzeba to do Warszawy też pojadę:razz:[/QUOTE]

:multi::multi::multi:

Posted

cOS TU DALEJ CICHO..W TAKIM TEMPIE NIE DAMY RADY ZEBRAC NA PISEKI....trzeba zapraszać Kochanych dogomaniakow na wątek....mnie jeszcze nigdy nie zawiedli- teraz tez tak bedzie..chlopaki powinny uciekac do hotelu czym predzej....czym dluzej, tym gorzej bedzie im sie wyzwolic z lęku, ktory sie w nich utrwali....:(

Posted

[quote name='lilk_a']a dlaczego piszecie że trzeba je rozdzielić ?[/QUOTE]

Oby dwa psiaki są bojące i dlatego ich trauma się powiększa. Jeden fiksuje się na drugiego....
Może mógłby ktoś to ładniej ubrać w słowa ??

Musimy mieć ok 900 zł stałych deklaracji.... Chyba, że najpierw wyciągniemy jednego psiaka, tylko którego :-(

Posted

:mdleje: O matko, no to brakuje jeszcze 800 zł :mdleje: Może warto byłoby jakoś rozreklamować tę aukcję cegiełkową, bo póki co jeszcze ani jedna cegiełka nie została sprzedana :(

Posted

Ten biały - Simens w schronisku przebywa jakieś 4-5 miesięcy .... Samsunga muszę sprawdzić.

Lilmo - koszt pobytu 1go psiaka będzie się wahał 15 - 20 zł za dobę ([SIZE=1]oby nie więcej) [/SIZE]

Właśnie przeglądałam allegro, u nas zupełna cisza :shake:.

[B]Biorę się za rozreklamowanie chłopaków[/B] :diabloti:

Posted

Ata, a może warto pomyśleć o hoteliku u Wiosny? Podaję link:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/111378-Hotelik-Dom-Tymczasowy-u-Wiosny[/URL]

Jeżeli dobrze widzę to wychodzi 10-12 zł za dobę za psa średniej wielkości, więc to znacznie mniej. Widzę, że adres to Byczyna, sprawdziłam na mapie i jeżeli wyskoczyło mi właściwe miato to jest ono 175km od Wrześni, więc prawie o połowę mniej niż do Warszawy. Tylko nie wiem jak tam z miejscami :(

Posted

Właśnie zgłosiłam nasze psiaki do hoteliku u Wiosny.
Niestety kolejka jest bardzo długa. Jesteśmy gdzieś na 25 miejscu:-o
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/111378-Hotelik-Dom-Tymczasowy-u-Wiosny"]Hotelik - Dom Tymczasowy u Wiosny[/URL][/B]