Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monday']
Ale jakby co można wymienić buty, jak pisałam wyżej. Mam nadzieję Bafra, że to zapamiętasz i będziesz pamiętać zabrać paragon z pudełka.
[/QUOTE]

Wykułam na pamięć :evil_lol:
Buty suuuuper !

Posted

[quote name='Asior']buciki naprawdę ładne!!!

[IMG]http://img696.imageshack.us/img696/1949/dsc00658l.jpg[/IMG]

[IMG]http://img525.imageshack.us/img525/5158/dsc00659c.jpg[/IMG]

[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/6417/dsc00661ac.jpg[/IMG][/QUOTE]

Bardzo ładne! :) :

Posted

[quote name='Livka']Czy można jeszcze dołożyć się do zakupu węgla ?;) Jeśli tak to my z Nikusiem dokładamy 50 zł.
Poproszę o nr konta na pw :)[/QUOTE]
Powtarzam moje pytanie i prośbę !!!
Wiem, że trudno to wszystko ogarnąć ;)

Posted

[quote name='Livka']Powtarzam moje pytanie i prośbę !!!
Wiem, że trudno to wszystko ogarnąć ;)[/QUOTE]

Livka, myślę,ż e tak.Bo jedna tona ma być od sponsora, ale przeciez potrzeba tego węgla więcej. Prześlę ci konto Biafry na pw :-)

Ok, juz widzę, że Asior ci wysyła. Pisałyśmy jednoczesnie..

Posted

Jesli chodzi o karme, to ta karma Boscha ta najprostrsza kosztuje 74zł za 20 kg czyli bardziej sie ją jednak opłaca. Jakby sie udało zebrać 150zł to moglibyśmy kupić dwa worki czyli 40kg i przesyłka byłaby za free.
[url]http://www.krakvet.pl/bosch-friend-20kg-p-113.html[/url]

Posted

Dzięki , już dostałam :)
Wiadomo, węgiel to taki towar , który może poleżeć jak go za dużo, ale na zimę to chyba trzeba więcej niż dwie tony, niestety.
Mam nadzieję, że dzieciaczki tej zimy nie zmarzną i będą miały niezapomniane świeta ;)

Posted

[quote name='obraczus87']Jesli chodzi o karme, to ta karma Boscha ta najprostrsza kosztuje 74zł za 20 kg czyli bardziej sie ją jednak opłaca. Jakby sie udało zebrać 150zł to moglibyśmy kupić dwa worki czyli 40kg i przesyłka byłaby za free.
[url]http://www.krakvet.pl/bosch-friend-20kg-p-113.html[/url][/QUOTE]

Pisalam, ale powtórze: dajé 400zl na zakupy internetowe dla zwierzát.

Ktos jeszcze chcial siédolozyc, paré stron wczesniej. Zbierz to razem i wtedy zrobisz jedne zakupy, zeby nie kazdy osobno po iles kg tej samej karmy.

Posted

[quote name='emilia2280']Pisalam, ale powtórze: dajé 400zl na zakupy internetowe dla zwierzát.

Ktos jeszcze chcial siédolozyc, paré stron wczesniej. Zbierz to razem i wtedy zrobisz jedne zakupy, zeby nie kazdy osobno po iles kg tej samej karmy.[/QUOTE]

to za to 400 zł można by kupić te dwa wory bosha i jeszcze dokupić konserw.......

Posted

[quote name='emilia2280']Pisalam, ale powtórze: dajé 400zl na zakupy internetowe dla zwierzát.

Ktos jeszcze chcial siédolozyc, paré stron wczesniej. Zbierz to razem i wtedy zrobisz jedne zakupy, zeby nie kazdy osobno po iles kg tej samej karmy.[/QUOTE]

przepraszam, ale myslałam, że te 400zł to dajesz na zakupy dla dzieci a nie dla psów.. sorki..

W takim razie z Twoja deklaracja mamy: 450zł na zakup karmy dla psów :)

Posted

[quote name='obraczus87'][COLOR=Red][B]DEKLARACJE NA ZAKUP KARMY DLA PSÓW:[/B][/COLOR]

MagYa^^ - 30 zł
emilak - nie wiem ile (w grudniu)
obraczus87 - 20 zł

Razem: 50 zł

POTRZEBA: 150 zł[/QUOTE]

Obraczuś, przecież post wyżej Emilia2280 pisze, że daje 400 zł :-)

Posted

[B][COLOR=Red]DEKLARACJE NA ZAKUP KARMY DLA PSÓW:[/COLOR][/B]

MagYa^^ - 30 zł
emilak - nie wiem ile (w grudniu)
obraczus87 - 20 zł
emilia2280 - 400zł

Razem: 450 zł

SUPER!

To ja myslę, że można kupic 3 worki tej karmy Boscha czyli 60 kg oraz zaraz wybiore puszki.

Posted

Emilia2280 wczesniejszy Twój post moim zdaniem dotyczył dzieci dlatego też nie wzięłam Twojej deklaracji pod uwagę.

Czyli 400zł mam traktować jako deklaracje na karmę?? Czy wolisz podzielic ta kasę na psiaki i na dzieci??

Posted

[quote name='sonikowa']Obraczuś, przecież post wyżej Emilia2280 pisze, że daje 400 zł :-)[/QUOTE]

wiem Skarbie, ale wcześniej pisała, że chce nakupic ubrań dla dzieci (chyba) i potem powiedziała, że jednak woli dac kasę, więc sie zagubiłam :)

Posted

Słuchajcie, ale jeśli ta rodzina miałaby do wyboru 400zł na żywność/węgiel a karmę dla psów, to jak myślicie co by wybrali? Nie przesadzacie z tą karmą dla psów? A może ich psy wcale nie znają chrupek bo pani im tylko gotowane daje? Może nie będą jeść kulek? Może lepiej nakupić ryżu?

Posted

[quote name='gameta'] A może ich psy wcale nie znają chrupek bo pani im tylko gotowane daje? Może nie będą jeść kulek? Może lepiej nakupić ryżu?[/QUOTE]

Hm, właściwie to pewne, że one nie jedzą żadnej specjalnej karmy, tylko pewnie to co tam w domu zostanie.. Może Biafra coś doradzi?

Posted

[quote name='obraczus87']wiem Skarbie, ale wcześniej pisała, że chce nakupic ubrań dla dzieci (chyba) i potem powiedziała, że jednak woli dac kasę, więc sie zagubiłam :)[/QUOTE]

Tak bylo, mialam nakupowac majtek, skarpetek i pizamek tutaj tanio, ale latwiej przekazac kasé na zakupy internetowe. Nie wiem, na psy tez wydajá kasé, to czy na psy, czy dla dzieci, ten sam wydatek. Mozecie pol na pol jak tak pasuje.