Anula Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Zamiast Lusi można zaproponować inną sunię,niekiedy to działa. Quote
kizimizi Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 lucy ja bo mowilas ze mamy klona Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 ale ludzie nie chca klona. oferowalam go. klon to pies, a lusi to suka. to podstawowa roznica. ludzie chca taka suke. oferowalam inne, ale nie chcieli. chcieli taka suke. wez usun te ogloszenia. edytowalam post o wesolku. Quote
kizimizi Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 napisalam na wrocl. ze szukam na wizyte Quote
kizimizi Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Luska a ty znasz kogos z Biskupina? Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 znam prywatni 1 dziewczyne, ktora ma 3 psy, ma wyzla od Ati, ktora nasza Pume na dt wziela. wiec by sie nadala. wyslalam jej pm na FB, ale nie wiem,czy zdazy zobaczyc, nie wiem, co ile jest na fb. jej tel nie mam. napisalam do jary, dala cynka wroclawankom, ze szukamy. Quote
kizimizi Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 bo dopiero zauwazylam, ze ta pani Ula mi rano meila wyslala, ale juz z nia gadalas po tym, tak? Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 tak, gadalam z nia godzine temu za pol godz mam dzwonic do schronu o wiek wesolka. wyslalam pani G.fotki wesolka, ma mi go zidentyfikowac. a chudzielec ma 4lata, jasny. kremowy Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 mamy klopot biszkopt uciekl z ds, pisalam o tym. marta go na poniatowie 2 dni temu karmila. jechala tamtedy, zatrzymala sie, kupila mu cos w sklepie, nakarmila i poglaskala i zostawila. wczoraj juz go tam nie widziala wyslalam marcie foty biszkopta, to on nie wiem,czy ds go zechce. nie wiem, co to za ds, ze uciekl juz 3 raz i to bez obrozy. on lata kolo gospodarstw, moze z lancucha uciekl ;/ i co teraz??? Quote
Jara Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ciotka Kalthoom ma zapytać kolegi maszera, który mieszka na Grunwaldzie czy by się wybrał na wizytę. Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 super, dzieki :) Biszkopt dzis byl widziany juz na strefie ekonomicznej ;/ tam ani smietnikow, ani ludzi, tylko pola ;/ Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 mam juz nr do ludzi od biszkopta. zaraz zadzwonie i podpytam, co to za dom. Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 napisze na pm. wesolk ma 3lata, niekatrowany, od lipca w schr. isalam pm do poker. na razie ni ama nikogo na wizyte, a ja chyba jade lapac biszkopta. Quote
Poker Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) Mogę zrobić wizytę dziś wieczorem.Podajcie namiary na ludzi. Jestem umówiona na 19. Edited November 15, 2012 by Poker Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Poker']Mogę zrobić wizytę dziś wieczorem.Podajcie namiary na ludzi.[/QUOTE] super :) juz wysylam pm Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 marta mowi,ze wlasnie kolo ds biszkopta dokarmiala i widziala. 2m od ds. to jak ds szuka? skoro pies wciaz kolo domu sie krecil kilka dni? do d.. z takim ds. nie wiem, co robic. Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 mam info od Poker, ze Wesolek bedzie mial fajny domek :))) biszkopt wraca do schronu :( ds to totalna porazka. Quote
Poker Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Jestem po wizycie.Wesołek , który będzie miał raczej na imię Maksio. moze pakować walizki.Państwo po 50. mieli już psy.Ostatni Gucio był bardzo podobny do Wesołka.Podatni na sugestie , odpowiedzialni. będzie miał bardzo dobrze.Mówiłam o okresie adaptacyjnym , prosiłam o szelki obrożę i 2 smycze na początku i o nieużywanie smyczy automatycznej.Będą Wesołka pozbawiać klejnotów rodzinnych. Wybierają sie po niego jutro do południa. Quote
kora78 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Dziekujemy za expresowa gotowosc do wizyty :) nasz niewesoly, Wesolek juz od lipca w schronie. akurat na zime zdazy z domkiem, nie bedzie musial siedziec w budzie na mrozie. samo gumtree wystarczylo. czasem tak jest. los. Quote
kizimizi Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 (edited) super! A skad wiedza gdzie i co i jak? Kora rozmawialas z nimi ze to Wch? Kora daj tylkoz nac czy Ci ludzie wiedza gdzie jest pies. Co do Biszkopta to szkoda gadac, sama widzisz jaki ds byl. Edited November 16, 2012 by kizimizi Quote
Onaa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Na fb jakaś osoba zrobiła ogłoszenia Wesołkowi. I jak szybko, bo już domek na niego czeka. Bardzo się cieszę :). Quote
dexterka Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 trafiłam tutaj z fb,żeby się upewnić,że Wesołek na pewno jedzie do nowego domu!! Widzę,że tak:) Chyba nigdy nie miałam takiego szybkiego odzewu na moje ogłoszenia:) no i w końcu z tym tygodniu jakaś dobra informacja. aha dajcie znać jak już NA PEWNO będzie w domku, to usunę ogłoszenia. Quote
Recommended Posts