Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ludzie nie chca klona. oferowalam go. klon to pies, a lusi to suka. to podstawowa roznica. ludzie chca taka suke.
oferowalam inne, ale nie chcieli. chcieli taka suke.

wez usun te ogloszenia.

edytowalam post o wesolku.

Posted

znam prywatni 1 dziewczyne, ktora ma 3 psy, ma wyzla od Ati, ktora nasza Pume na dt wziela. wiec by sie nadala. wyslalam jej pm na FB, ale nie wiem,czy zdazy zobaczyc, nie wiem, co ile jest na fb. jej tel nie mam.
napisalam do jary, dala cynka wroclawankom, ze szukamy.

Posted

tak, gadalam z nia godzine temu
za pol godz mam dzwonic do schronu o wiek wesolka. wyslalam pani G.fotki wesolka, ma mi go zidentyfikowac.

a chudzielec ma 4lata, jasny. kremowy

Posted

mamy klopot
biszkopt uciekl z ds, pisalam o tym. marta go na poniatowie 2 dni temu karmila. jechala tamtedy, zatrzymala sie, kupila mu cos w sklepie, nakarmila i poglaskala i zostawila.
wczoraj juz go tam nie widziala
wyslalam marcie foty biszkopta, to on

nie wiem,czy ds go zechce. nie wiem, co to za ds, ze uciekl juz 3 raz i to bez obrozy. on lata kolo gospodarstw, moze z lancucha uciekl ;/
i co teraz???

Posted

marta mowi,ze wlasnie kolo ds biszkopta dokarmiala i widziala. 2m od ds. to jak ds szuka? skoro pies wciaz kolo domu sie krecil kilka dni?
do d.. z takim ds.
nie wiem, co robic.

Posted

Jestem po wizycie.Wesołek , który będzie miał raczej na imię Maksio. moze pakować walizki.Państwo po 50. mieli już psy.Ostatni Gucio był bardzo podobny do Wesołka.Podatni na sugestie , odpowiedzialni. będzie miał bardzo dobrze.Mówiłam o okresie adaptacyjnym , prosiłam o szelki obrożę i 2 smycze na początku i o nieużywanie smyczy automatycznej.Będą Wesołka pozbawiać klejnotów rodzinnych.
Wybierają sie po niego jutro do południa.

Posted

Dziekujemy za expresowa gotowosc do wizyty :)

nasz niewesoly, Wesolek juz od lipca w schronie. akurat na zime zdazy z domkiem, nie bedzie musial siedziec w budzie na mrozie.
samo gumtree wystarczylo. czasem tak jest. los.

Posted (edited)

super! A skad wiedza gdzie i co i jak? Kora rozmawialas z nimi ze to Wch?

Kora daj tylkoz nac czy Ci ludzie wiedza gdzie jest pies.

Co do Biszkopta to szkoda gadac, sama widzisz jaki ds byl.

Edited by kizimizi
Posted

trafiłam tutaj z fb,żeby się upewnić,że Wesołek na pewno jedzie do nowego domu!!

Widzę,że tak:) Chyba nigdy nie miałam takiego szybkiego odzewu na moje ogłoszenia:)

no i w końcu z tym tygodniu jakaś dobra informacja.

aha dajcie znać jak już NA PEWNO będzie w domku, to usunę ogłoszenia.