Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

Posted

No i byłam w piątek na spacerze z koleżanką co byla za mną na wizycie PA u Sziry i pytałam co dokładnie z tą sunią. Mówiła, że idealnie się odnalazły ze sobą. Pani i sunia świetnie razem się dogadują, czują, wyglądają i w ogóle swietnie do siebie pasują :)

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jara']No i byłam w piątek na spacerze z koleżanką co byla za mną na wizycie PA u Sziry i pytałam co dokładnie z tą sunią. Mówiła, że idealnie się odnalazły ze sobą. Pani i sunia świetnie razem się dogadują, czują, wyglądają i w ogóle swietnie do siebie pasują :)[/QUOTE]

no to mamy dobre wiesaci ;)

Posted (edited)

Ajax
wydany w gruniu 2012

ten pies kiedys to pierwszy ujadaka. zmienil kojec. zmienil sie nie do poznania....
od lutego 2011. mial wtedy 3lata
kastrat, samiec

http://www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=12c&id_zwierz=284

Uploaded with ImageShack.us

Edited by kora78
Posted (edited)

Bono
w schronie od jesieni 2010
mial wtedy 5lat
samiec, kastrat

pies, jak klucha. starszy juz, w schronie wiele lat. zawsze siedzial tylkiem w budzie i podjsc nie chcial. teraz zaczal podchodzic :)

http://www.schronisko.walbrzych.pl/index.php?x=12c&id_zwierz=63

Edited by kora78
Posted

kizi, jakby co z 1str usun dore, juz jej nie ma dluzszy czas. nie widzialam tez kremowki zabojcy. nie wiem, czy sie chowa, czy juz jej nie ma.

dodaj watek franka, nuki i dobermanki

Posted

przlaam ze Skarpety 50zl na konto sonek666, ktora wiozla kudlata sunie od nas ze schronu, Nuke, na bdt u hop!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232776-Skołtuniona-zapomniana-10-letnia-sunieczka-zbieramy-na-badania-leczenie-i-opłaty

kolo 300km sunia przejechala okazyjnie za 50zl. wiec nawet Was tu nie pytalam o zdanie. bo to dla nas bdt, wiadomo,ze kazdy by sie zgodzil. a akcja trwala od popoludnia do poranka kolejnego dnia. blyskawiczna akcja decyzyjna i transportowa.

wplate potwierdzi maruda666 lub sonek666, to mama i corcia.

Posted

kopiuje z fejsa:

Milena Zimnicka posted in DAM DOM
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Milena Zimnicka[/TD]
[TD="align: right"]28 września 22:15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dom szuka psa - w typie kaukaza/azjaty/leonbergera itp. najlepiej jak najmłodszego. Oferują dom z ogrodem, ciepłą budę i blisko las. Potrzebują przyjaciela i stróża w jednym:)

Przeszukałam fora, kilka schronisk i nic. Może macie jakieś propozycje?

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

[quote name='beataczl']kopiuje z fejsa:

Milena Zimnicka posted in DAM DOM
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD="align: left"][TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]Milena Zimnicka[/TD]
[TD="align: right"]28 września 22:15[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dom szuka psa - w typie kaukaza/azjaty/leonbergera itp. najlepiej jak najmłodszego. Oferują dom z ogrodem, ciepłą budę i blisko las. Potrzebują przyjaciela i stróża w jednym:)

Przeszukałam fora, kilka schronisk i nic. Może macie jakieś propozycje?

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

no mamy! Tego z wybiegu kora co mi kamyki aportowal.
On spory jest

Posted

[quote name='kora78']kizi, uspokoj sie. onek to nie azjata, leonberger, czy kaukaz....[/QUOTE]

no nie, onek nie. Ale ten z postu wyzej.
Mielismy cos duzego puchowego na dolnych boksach

Posted

[quote name='kizimizi']nic nie dodam bo nie moge zdjec dodawac, nie wiem zcemu.[/QUOTE]
Ja też nie mogę wstawiać fotek normalnie tj.klikając na zielone drzewko (pisałam już do moda co się dzieje) ale wklejam fotki przez kopiuj i wklej.

Posted

[quote name='Anula']Ja też nie mogę wstawiać fotek normalnie tj.klikając na zielone drzewko (pisałam już do moda co się dzieje) ale wklejam fotki przez kopiuj i wklej.[/QUOTE]

a ja raz moge raz nie. Nie moge dodac nawet fotki przez kopiuj adres obrazka, ktora juz jest dodana -np. na innym watku.
Masakra jakas !!!