dexterka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 kizimizi napisał(a):Kora tel. by ci nie dzialal? daj meila to napisze do niej dane poszły na pw Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 moj nr dziala. fakt, mialam 2 polaczenia nieodebrane z obcego numeru... w sobote chyba? ale ja nie oddzwaniam z zasady. jak komus zalezy to sprobuje ponownie. a zalezec mu musi. dzwoniono w sobote, od tej pory cisza. wiec slabe proby, nie wiem, czy to ta pani, jakby co. pamietajcie. Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Kora no dzwonila chyba, 2 razy sama mowisz. Moze pracowala pozniej. Ja wyslalam jej meila, moze jak TZ wroci to dryndniesz do niej? Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 nie wiem, czy ona. nie bede dzwonic. jak ktos chce to sam zadzwoni. od soboty 3 dni minely. mogla zadzwonic. poczekajmy, co odpisze, czy to ta pani dzwonila w ogole. kizi ,zrob porzadki na 1str, poki w dom usiedzisz, bo pozniej juz nigdy nie zrobisz. kilka postow temu pisalam co i jak. dalam linka, do strony, gdzie wstawialam we wrzesniu duzo fot, zwlaszcza simona sa wazne, bez krat, mamy serie ogloszen, wiec poukladaj, by ozna bylo te teksty i foty znalezc. Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 oki ale zadzwon do niej na pm dam ci nr Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 w takim razie w ogloszeniach jest zly nr Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 tak, mozliwe 668 836 964. to jest moj. Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 no to trzeba poprosic dexterke zeby zobaczyla co to oan ma w tych ogloszeniach dodane. Ide na zakupy -bo nie mam co jesc- i dzis zrobie ci te porzadki. Nie marudz Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 hehe, ok :) ja tez ide. wlasnie jemy ogorkowa. Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 ogorkowa .... mniam! Tez bym zjadla ale zachodu duzo z tym. Ide do Chinola na rogu po take away ;) Quote
dexterka Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 sprawdziłam nr , jest dobry ale Wy też rzućcie okiem, bo może ja ślepa jestem:P http://tablica.pl/oferta/mlodziutki-wychudzony-bialasek-czy-przezyje-w-schronisku-ID1Qmwd.html Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 dobry jest, widac tej pani sie cos pomylilo. Ok oto jej odp: Witam! Bardzo poruszył mnie ten psiak-owszem zastanawiam się nad adopcją tego pieska,dlatego zależało mi tak na kontakcie z kimś kto udzieli mi kilka istotnych dla mnie informacji,ponieważ nie jestem z Wrocławia więc nie mogłę inaczej sie dowiedzieć.Chcę wiedzieć dlaczego ten pies jest w takim stanie czy to jest powód jakiejś choroby czy poprostu- ludzkie zaniedbanie(ludzkie to chyba za duże słowo).Jaki psiak ma charakter-tzn czy toleruje koty i małe dzieci to jest dla mnie bardzo ważne ponieważ mam kota i 4 letnie dziecko.Ile ma lat i czy jest małym czy średnim pieskiem ponieważ na zdjęciach nigdy do końca nie widać.Piesek mieszkałby w mieszkaniu czy on to zatoleruje(to też ważne) Za każdą wiadomość będe wdzieczna.Pozdrawiam odpisalam juz standardowo co wiemy a co nie. ide robic porzadek z 1 postem Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 pani sie do mnie dodzwonila juz. dzwonila na dobry numer, ale jej polaczenia odrzucalo. ja nie kumam, ne wnikam, sadze, ze to nie zmojej strony, bo inni do mnie dzwonili i w domu bylam, a nie poza zasiegiem. nic to. pani mieszka z tz i dzieckiem, mieszkanie 50m kw. miala onka, 3lata temu odszedl. sa 2 koty znajdy. pani bywa dt, na wlasna reke, bez zadnej organizacji. pani jest z centrum czestochowy pojutrze jade do schronu wziasc szkieleta na spacer, pojde z ni do kotow i ogolnie popatze. jaki jest i jaki moglby byc do dziecka. poki co jutro zadzwonie, czy on wciaz jest, czy zyje. pani liczy sie z chorobami i kosztami chorob. Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 (edited) MISIEK Ten psiak to chodząca miłość, wierność i oddanie. Chyba żaden ze schroniskowych psiaków nie kocha człowieka tak mocno, jak Misiek. Zawsze okazuje wolontariuszce największą radość ze spotkania, najgoręcej prosi o zainteresowanie i chwile głaskania, strasznie płacze, gdy się go zostawia. Misiek z pewnością miał kiedyś dom i nie było to tak dawno. Tak lojalny, błagający o uwagę pies będzie najlepszym przyjacielem i towarzyszem wspólnie spędzonych wolnych chwil. Piesek ten jest jest bardzo wdzięcznym i milusińskim pieszczochem. Misiek sięga do kolana, a na tylnych łapkach ma śmieszną, lekko kręconą sierść. Misiek ma kolo 6 lat, jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany! Piesek znajduję się w jednym z dolnośląskich schronisk. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej i zgoda na przeprowadzenie wizyty przed i po adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: Uploaded with ImageShack.us Edited November 25, 2012 by kizimizi Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 gdyby nie 2 psy w kojcu wciaz bylby typem- wez mnie, zrobie wszystko. domowy pies, wiec w domu bedzie grzeczny i czysty. to 90proc pewnosci. ladnie chodzi na smyczy, daje sie czesac, pielegnowac. grzeczny, posluszny. wpatrzony w czlowieka z psami nie zadziera, ustepuje im. lagodny. spokojny. teraz ma przerabane w kojcu, albo go zagryza, albo zimą zdechnie. nekany, zalekniony. z mlodymi siedzi i nie radzi sobie. pieszczoch. domowy pies. tyle. Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Kora tak na szybko zebym mogla posty pozamykac: czy sa: 1. slonica 2. szpic 3. murzyn 4.elka 5. fryderyka zostawiam -mam jego tekst wciaz wiec na wypadek jakby sie okazalo ze jest 6. co ze starsza onka? 7. co z psem Aresem? odp. mi to szybko a pozniej bedzie reszta Quote
kizimizi Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 2 pytanie co z tymi psami z tej strony: http://www.dogomania.pl/forum/threads/173705-Dolno%C5%9Bl-zapomniane-pokopalniane-miasto-a-w-nim-samotn******-Szukamy-WOLONTARIATU/page124 simona pomine a cala reszte? Za ktoregos brac sie? Cos wiesz o nich? Moze trzeba by teraz za nie sie troche wziasc? Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 sa wszystkie, oprocz fryderyka ze 124 tez. ten onek to nasz starszy onek, ktorego masz na 1str bez foto. usunelam je kiedys nieopatrznie. teraz mamy lepsze. Quote
kora78 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 powrzucaj je na 1str wszystkie, a ja systematycznie bede nowe, inne fotki dorabiala i wrzucala i pomyslimy cos o tekstach. poki co, mamy kupine 8 pakietow u cat, to trzeba stare psy powrzucac jeszcze raz, bo dawno ogloszen nie mialy. za 40zl jeden dla lakiego caly, za 10zl wiec za 30zl = 6pakietow po 45 ogloszen 1. simon 2. misiek 3. kapielowka 4. elka 5. barney2 6. murzyn tak? Quote
kizimizi Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 szukamy na wizyte w Grodkowie, opolskie. To dla Luckiego Quote
dexterka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 kizimizi napisał(a):szukamy na wizyte w Grodkowie, opolskie. To dla Luckiego to prawie u mnie:) Poszperam w kontaktach:) Quote
kizimizi Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 super dokladnie na Grodków Rynek Quote
kora78 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 jakiego luckiego????? lakiego biszkopta?????????????? Quote
kizimizi Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 taaa, mam juz 2 zapytanie o niego. Huhuhuh Laki wreszcie bedzie lucki ;) ok pierw szukamy kogos do tego Opola Quote
Recommended Posts