Jump to content
Dogomania

Dolnośl.zapomniane pokopalniane miasto a w nim samotne psy.Szukamy WOLONTARIATU

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nic nowego nie wiem, jeszcze jej nie czesalam. nowe fotki sa na watku walbrzyskich kudlaczy, link na 1str jest.
do mnie milusinska, ale opiekunka mowila, ze hapnac potrafi. jednak pozniej mowila,ze byli u weta na szczepieniu i grzeczniutka byla. sami nie wiedza, jaka ona jest.

• 2 weeks later...
Posted

bardzo potrzebuje, by ktos duzo zdjec przejal ode mnie. zgrajcie sobie gdzies i wrzućcie same na watek, ja sobie wtedy usune z imageschacka, bo juz miejca nie mam. limit jest 500zdjec, a ja mam juz 495. juz nie mam, co usuwac.
keks ma duzo, ale jego sobie zostawie, mirka tez. musze zostawic fotki z ciuchami na bazarki i roslinami.
fruzia ma duzo, niech ktos jej fotki zgra i wrzuci sam.
caly ten watek, czyli te wszystkie rubenowe, foksy, czarnulki, henki, ulki, murzyny, i inne. niech je ktos przejmie, choc z 30-50szt.

Posted

kizi, wstawilam doga na dogi w potrzebie. jest jakas doża fundacja. czekam, az cos odpisza. on 2 lata mial miec? czy ile?

pudlowaty 6lat samiec, tak?

a sznaucerowate niebieskookie suka 2 lata? 2,5?

simon 8 lat.

p.s. bylam dzis z kizi w schronie, mamy fotki i wieści swieze.

Posted

kizi, przegapilas znow. pisalam u franka- zmien tytul! rozliczenia tam popraw.
pisalam wczoraj, ze wazy mniej,niz 10kg i jst wilksoci jamnika, a Ty sie pytasz, jaki on duzy. ojjj nie czytasz wszystkiego. pewnie moje posty omijasz małpo :0

Posted

tytul juz wczoraj zmienilam odczep sie.

Sluchaj ja nie moglam zgrac fot ze schronu bo mi adapter padl. Dalam Karolinie zeby mi przeslala na meila ale z moja siostra to zwykle pare dni trwa

Posted

[quote name='kora78']nie, to ta suka z cyckami wiszacymi. wg mnie.
szukaj dalej na str schronu.

takie foty Wesolka do ogloszen? same kraty widac przeciez.

pudla tylko tyle masz? duzo robilas.

eh Luska sprawdzisz mi tego wesolka. Mysle ze to facet ale jak zrobie ogloszenia na faceta a wyjdzie ze suka?
Tylko to jedno mi pasuje z fot schronu. On z pudlem siedzi.

Wejdz prosze na watek dobki:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/232453-dobka-z-pęcherzycą-liściastą-w-schronie!!!?p=19698677#post19698677
Ty masz jakas jej fotke?

Mam jeszcze 2 pudla ale mniej ladne.

Posted

mam info o owczarku collie, pamietasz go kizi? jechal do fundacji, jak po lize byli ci mlodzi, ktorzy jej nie wzieli, bo ich obszczekala. tam wlasnie Jara wizyte robila.

Kolak od Ciebie okazał się niezłym diabełkiem :smile: Potrafił użyć zębów i to skutecznie. Najpierw adoptowała go rodzinka z Krakowa, ale po tygodniu go oddali, bo pogryzł szwagierkę, która przyszła w odwiedziny. Szukaliśmy inego domu i znaleźliśmy w Cieszynie. Ci ludzie od początku wiedzieli na co sie piszą. Znali jego historię i wiedzieli o jego charakterku :smile:
Zamieszkał w domu z wielkim ogrodem i czterosobowa rodzinką. Mamy informacje na bieżąco.
Aron jest tam szczęśliwy. W dzien pilnuje ogrodu, a w nocy wyleguje się w łóżku z córką państwa :smile:
Myślę, że Aron znalazł swoje miejsce na zimi i jest szczęsliwy !