Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: No to ja hurtowe gratulacje dla WSZYSTKICH :multi:
i tych bardziej docenionych i tych mniej ;)
Zawsze nastepnym razem będzie lepiej :roll:

w naszym przypadku nie bylo wielkich sukcesow ;-) ale jestem zadowolona!:lol:
-Unkas w champ. II/8
-Norton w weter.II/4,
zasluzenie wygral najstarszy 12 letni malamut ASTER Mamidaj

a teraz dzieci Unkasa:
-TANANAK z Radockiej Gory kl.ml. II/5
-ESKA Cien Alaski kl.ml. III/6
-NALA Zrodlana Dolina kl.posr. I CWC/3

Pozwoliłam sobioe zamiscic na liscie malamuciej foto tu udostepnione:)

Posted

[quote name='Asiaczek']Lekko zmienię wątek i wkleję kilka zdjęć z konkurencji hodowlanych

Najlepsza hodowla basenji - Asiaczek
[U][IMG]http://img115.imageshack.us/img115/5515/pict0005a7pi.jpg[/IMG][/U]

[U]Konkurencja "Najlepszy Reproduktor" - II miejsce[/U]
[U][IMG]http://img164.imageshack.us/img164/6417/pict0013a2ul.jpg[/IMG][/U]

Ale fajowo jestem na dwóch fotkach :) :) :)
Asiaczek czy moge wspomniec na swojej www o tym sukcesiku :) :)

Posted

Pewnie! Chwal się do woli!!!
Jeszcze nigdy nie widziałam tak perfekcyjnie zaprezentowanej Hipki! Chyba muszę wziąć od Ciebie kilka lekcji.:lol:
Jeszcze raz - [SIZE=3][COLOR=red]piękne podziękowania dla Nitor-Nivalis, Savannah, Agabas, Ypsylon, Uli [SIZE=2](nieobecna na[/SIZE] [SIZE=2]DGM)[/SIZE] za pomoc przy zaprezentowanu basków w konkurencjach hodowlanych.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie! Chwal się do woli!!!
Jeszcze nigdy nie widziałam tak perfekcyjnie zaprezentowanej Hipki! Chyba muszę wziąć od Ciebie kilka lekcji.:lol:
Jeszcze raz - [SIZE=3][COLOR=red]piękne podziękowania dla Nitor-Nivalis, Savannah, Agabas, Ypsylon, Uli [SIZE=2](nieobecna na[/SIZE] [SIZE=2]DGM)[/SIZE] za pomoc przy zaprezentowanu basków w konkurencjach hodowlanych.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/quote]

Bardzo sie ciesze ze moglam pomoc swoja droga to zupelnie nowe doswiadczenie rzadko wystawiam psiaki nizsze od wysokosci mojego kolana :) :) a Baski wogole po raz pierwszy - Ale polecam sie na przyszlosc i do zobaczenia w lesznie :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Pewnie! Chwal się do woli!!!
[SIZE=2][COLOR=black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/quote]
Nie ma za co, ja zawsze chętna do wystawienia basko-bobasków:cool3: Wogóle Asiaczku, czy w niedziele bedzie moja wystawowa ulubienica? Bede miała z kim isc:cool1:;)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Asiaczek']

[U]Wszystkie zdjęcia autorstwa naszej młodej koleżanki z DGM PUENTA Imszar.[/U]
[U]Pzdr.[/U]
[/quote]
Pierwszy raz w roli fotografa i nie jest najgorzej, myślałam, że te zdjęcia wyjdą poprostu koszmarnie, ale do perfekscji też mi daleko ;)
Już w ogólnych finałach o BIS to fotek nie robiłam, bo byłam bardzo przejęta tym co stało się chwilę przedtem.
Pozdrawiamy
Natalia i Sońcia

Posted

[B]PUENTA[/B] - nie przesadzaj, nie było tak źle! Fakt, zdjęciawyszły ciemne i b.ciemne. Tak więc trochę je rozjaśniłam (straciły na ostrości) i coś tam widać. A to najważniejsze.

[B]Savannah[/B] - Gusio only!
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]PUENTA[/B] - nie przesadzaj, nie było tak źle! Fakt, zdjęciawyszły ciemne i b.ciemne. Tak więc trochę je rozjaśniłam (straciły na ostrości) i coś tam widać. A to najważniejsze.
Pzdr.[/quote]
Tak, tak najważniejsze, że widać kto i z jakim psem ;)

Posted

Hej!

tu jest link do strony mojego kolegi, który robił zdjęcia na klubówce...znajdziecie tam te, które ja i Kama wstawiłyśmy...;) ale i wiele innych...

[URL="http://foto.meyes.pl/legionowo2006/"]http://foto.meyes.pl/legionowo2006/[/URL]

Miłego oglądania....;)

Buzka :)

Posted

Gdzie jeszcze mogę znaleśc zdjęcie tego cudnego szczeniaka (czy może puppy) Akity amerykańskiej?? Jeśli ktoś ma proszę wstawić. Piesek jest wspaniały :lol:

Posted

Bardzo nam miło,że tak Ci sie podoba nasza mala Gothi....;)

Zdjecia bedzie mozna zobaczyc (juz niedługo) na naszej stronie...teraz jest jeszcze stara szata - yorkowa - ale juz niedługo bedzie nowa, i tam znajdziesz duzo zdjec Gothi ...;)
teraz są trzy w "co nowego" ;) [URL="http://www.dandanilo.pl"]www.dandanilo.pl[/URL]

Rodzicami Gothici są : o. Int.Ch Meledor Catch me if you can - "ZORRO" a mamusia to Ch.Pl Jowa JASMIN

jest w moim awatarku....z Zoi...;)

Posted

Gothi podbiła serca chyba wszystkich obecnych na tej wystawie :loveu: CUDNA sunia, ale po TAKICH rodzicach nie mogłaby być inna :) Podziwiałam Zorra na wystawie w Luxembourgu piękny pies!
Pozdrawiam i życze małej wielu wielu podbojów wystawowych :)