kadziumia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Joanna, moje najserdeczniejsze GRATULACJE :):):) Oj poszalałaś, poszalałaś na tej Klubóweczce. Ale Twoje Baski-Bobaski prezentują się naprawę cudownie :lol: . mfg Quote
Asiaczek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [B]Kadziumia[/B] - dzięki. Białasek też zaszedł baaardzo wysoko! Gratki! Pzdr. Quote
TANANA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :loveu: No to ja hurtowe gratulacje dla WSZYSTKICH :multi: i tych bardziej docenionych i tych mniej ;) Zawsze nastepnym razem będzie lepiej :roll: w naszym przypadku nie bylo wielkich sukcesow ;-) ale jestem zadowolona!:lol: -Unkas w champ. II/8 -Norton w weter.II/4, zasluzenie wygral najstarszy 12 letni malamut ASTER Mamidaj a teraz dzieci Unkasa: -TANANAK z Radockiej Gory kl.ml. II/5 -ESKA Cien Alaski kl.ml. III/6 -NALA Zrodlana Dolina kl.posr. I CWC/3 Pozwoliłam sobioe zamiscic na liscie malamuciej foto tu udostepnione:) Quote
nidhogg Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 i pde mnei gratulacje dla Blanki i Anki J :> (ps. teraz juz chyba nie bedziesz sie ze mnei zbijac maupo :P) Quote
Nitor-Nivalis Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Asiaczek']Lekko zmienię wątek i wkleję kilka zdjęć z konkurencji hodowlanych Najlepsza hodowla basenji - Asiaczek [U][IMG]http://img115.imageshack.us/img115/5515/pict0005a7pi.jpg[/IMG][/U] [U]Konkurencja "Najlepszy Reproduktor" - II miejsce[/U] [U][IMG]http://img164.imageshack.us/img164/6417/pict0013a2ul.jpg[/IMG][/U] Ale fajowo jestem na dwóch fotkach :) :) :) Asiaczek czy moge wspomniec na swojej www o tym sukcesiku :) :) Quote
Asiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Pewnie! Chwal się do woli!!! Jeszcze nigdy nie widziałam tak perfekcyjnie zaprezentowanej Hipki! Chyba muszę wziąć od Ciebie kilka lekcji.:lol: Jeszcze raz - [SIZE=3][COLOR=red]piękne podziękowania dla Nitor-Nivalis, Savannah, Agabas, Ypsylon, Uli [SIZE=2](nieobecna na[/SIZE] [SIZE=2]DGM)[/SIZE] za pomoc przy zaprezentowanu basków w konkurencjach hodowlanych.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE] Quote
AiMiN Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Jak ktos ma jakies fotki chow-chow z tej wystawy, to uprzejmie prosze o przeslanie mi na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Z gory dziekuje! Joanna Quote
Nitor-Nivalis Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Asiaczek']Pewnie! Chwal się do woli!!! Jeszcze nigdy nie widziałam tak perfekcyjnie zaprezentowanej Hipki! Chyba muszę wziąć od Ciebie kilka lekcji.:lol: Jeszcze raz - [SIZE=3][COLOR=red]piękne podziękowania dla Nitor-Nivalis, Savannah, Agabas, Ypsylon, Uli [SIZE=2](nieobecna na[/SIZE] [SIZE=2]DGM)[/SIZE] za pomoc przy zaprezentowanu basków w konkurencjach hodowlanych.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/quote] Bardzo sie ciesze ze moglam pomoc swoja droga to zupelnie nowe doswiadczenie rzadko wystawiam psiaki nizsze od wysokosci mojego kolana :) :) a Baski wogole po raz pierwszy - Ale polecam sie na przyszlosc i do zobaczenia w lesznie :) Quote
Savannah Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Asiaczek']Pewnie! Chwal się do woli!!! Jeszcze nigdy nie widziałam tak perfekcyjnie zaprezentowanej Hipki! Chyba muszę wziąć od Ciebie kilka lekcji.:lol: Jeszcze raz - [SIZE=3][COLOR=red]piękne podziękowania dla Nitor-Nivalis, Savannah, Agabas, Ypsylon, Uli [SIZE=2](nieobecna na[/SIZE] [SIZE=2]DGM)[/SIZE] za pomoc przy zaprezentowanu basków w konkurencjach hodowlanych.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/quote] Nie ma za co, ja zawsze chętna do wystawienia basko-bobasków:cool3: Wogóle Asiaczku, czy w niedziele bedzie moja wystawowa ulubienica? Bede miała z kim isc:cool1:;) Pozdrawiam Quote
PUENTA imszar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Asiaczek'] [U]Wszystkie zdjęcia autorstwa naszej młodej koleżanki z DGM PUENTA Imszar.[/U] [U]Pzdr.[/U] [/quote] Pierwszy raz w roli fotografa i nie jest najgorzej, myślałam, że te zdjęcia wyjdą poprostu koszmarnie, ale do perfekscji też mi daleko ;) Już w ogólnych finałach o BIS to fotek nie robiłam, bo byłam bardzo przejęta tym co stało się chwilę przedtem. Pozdrawiamy Natalia i Sońcia Quote
Asiaczek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [B]PUENTA[/B] - nie przesadzaj, nie było tak źle! Fakt, zdjęciawyszły ciemne i b.ciemne. Tak więc trochę je rozjaśniłam (straciły na ostrości) i coś tam widać. A to najważniejsze. [B]Savannah[/B] - Gusio only! Pzdr. Quote
PUENTA imszar Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Asiaczek'][B]PUENTA[/B] - nie przesadzaj, nie było tak źle! Fakt, zdjęciawyszły ciemne i b.ciemne. Tak więc trochę je rozjaśniłam (straciły na ostrości) i coś tam widać. A to najważniejsze. Pzdr.[/quote] Tak, tak najważniejsze, że widać kto i z jakim psem ;) Quote
Savannah Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 [quote name='Asiaczek'] [B]Savannah[/B] - Gusio only! Pzdr.[/quote] szkoda że tylko Boguś:-( No ale za To mój ulubieniec:cool1: Quote
flashka-g Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/1337/mg10836bc.jpg[/IMG] o i ja sie znalazłam na fotce;))):razz: :cool1: Quote
Daisunia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 flashka a ja mam twoje foto ze szczecina z Dustinem na PW ci wyśle Quote
---------- Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='flashka-g'][IMG]http://img240.imageshack.us/img240/1337/mg10836bc.jpg[/IMG] o i ja sie znalazłam na fotce;))):razz: :cool1:[/QUOTE] Kawalek mnie i mojego lobuziaka tez :p Quote
JustynaJK Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Właśnie dziś dostałam pięknie wydany biuletyn dotyczący sympozjum i Klubówki w 2005r Wszystkim go polecam!!! Quote
flashka-g Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='ReiMar']Kawalek mnie i mojego lobuziaka tez :p[/quote] No w takiej kompozycji najlepiej prezentuja sie dwie Joanny:)):mad: :lol: Quote
---------- Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dwie Joanny z haszczakami :cool3: ;) Quote
Dan Danilo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Hej! tu jest link do strony mojego kolegi, który robił zdjęcia na klubówce...znajdziecie tam te, które ja i Kama wstawiłyśmy...;) ale i wiele innych... [URL="http://foto.meyes.pl/legionowo2006/"]http://foto.meyes.pl/legionowo2006/[/URL] Miłego oglądania....;) Buzka :) Quote
basia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gdzie jeszcze mogę znaleśc zdjęcie tego cudnego szczeniaka (czy może puppy) Akity amerykańskiej?? Jeśli ktoś ma proszę wstawić. Piesek jest wspaniały :lol: Quote
basia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Aha, i czy ktoś mógłby mi napisac po jakich rodzicach jest ten piesie? Będę bardzo wdzięczna ;) Quote
Dan Danilo Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Bardzo nam miło,że tak Ci sie podoba nasza mala Gothi....;) Zdjecia bedzie mozna zobaczyc (juz niedługo) na naszej stronie...teraz jest jeszcze stara szata - yorkowa - ale juz niedługo bedzie nowa, i tam znajdziesz duzo zdjec Gothi ...;) teraz są trzy w "co nowego" ;) [URL="http://www.dandanilo.pl"]www.dandanilo.pl[/URL] Rodzicami Gothici są : o. Int.Ch Meledor Catch me if you can - "ZORRO" a mamusia to Ch.Pl Jowa JASMIN jest w moim awatarku....z Zoi...;) Quote
Gosia & c.o. Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Gothi podbiła serca chyba wszystkich obecnych na tej wystawie :loveu: CUDNA sunia, ale po TAKICH rodzicach nie mogłaby być inna :) Podziwiałam Zorra na wystawie w Luxembourgu piękny pies! Pozdrawiam i życze małej wielu wielu podbojów wystawowych :) Quote
Recommended Posts