kadziumia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Gonia']OK,ale jak ktoś na nas napadnie za brak miejsca do siedzenia,to macie nas własnozębnie bronić:diabloti:[/quote] [B]Ależ nie ma sprawy :razz: .[/B] Ale ja jeszcze w związku z tym mam jedno małe pytanko do Ciebie GONIU. Czy Samoyedy będą tak jak w rozpisce ringu, sędziowane jako ostatnia rasa? Jest to dla mnie bardzo ważna informacja, bo ówczas mogłabym sobie troszkę dłużej pospać i tym samym później wyjechać z domu, zwłaszcza, że dnia poprzedniego wystawiam w Gdańsku. No a wystawiane przeze mnie szczenięta nie będą mi się za mocno stresowały długim oczekiwaniem .... mfg Quote
donya Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Gonia']Czytam relacje z wystaw i żeby nie było że organizator nie zapewnia miejsc do siedzenia,pytam:[B]Czy usunąć trybuny,żeby zrobić więcej miejsca dla psów,a Wy zapewnicie sobie krzesełka,czy je zostawić dla Was do siedzenia?[/B][/quote] Ja też jestem [B]za. :multi: [/B]Tak było na zimowej wystawie i było OK Quote
Gosia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Geishy nie będzie, bo ma cieczkę. Będzie jej córka, ale bez sierści, bo ją właśnie porzuciła. :placz: Quote
AiMiN Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [SIZE=3][COLOR=darkblue]Dla zainteresowanych kupnem książki Pani Gabrysi Łakomik - Kaszuba [/COLOR][COLOR=red]"Chow-chow, kto to taki?": [/COLOR][/SIZE][COLOR=darkblue] [SIZE=3]jest możliwość zakupu na wystawie tej pozycji u samej Autorki. [/SIZE] [SIZE=3]Cena: 20 zł.[/SIZE] [B][SIZE=2][I]O książce więcej na stronie Allegro:[/I][/SIZE][/B][/COLOR] [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86758408"][COLOR=#006699]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86758408[/COLOR][/URL] Quote
małgoooś Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Gosia']Geishy nie będzie, bo ma cieczkę. Będzie jej córka, ale bez sierści, bo ją właśnie porzuciła. :placz:[/quote] To na plakacie też jakieś łysawe :shake: Quote
Gonia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [INDENT][quote name='kadziumia'][B]Ależ nie ma sprawy :razz: .[/B] Ale ja jeszcze w związku z tym mam jedno małe pytanko do Ciebie GONIU. Czy Samoyedy będą tak jak w rozpisce ringu, sędziowane jako ostatnia rasa? Jest to dla mnie bardzo ważna informacja, bo ówczas mogłabym sobie troszkę dłużej pospać i tym samym później wyjechać z domu, zwłaszcza, że dnia poprzedniego wystawiam w Gdańsku. No a wystawiane przeze mnie szczenięta nie będą mi się za mocno stresowały długim oczekiwaniem .... mfg[/quote]Tak Samoyedy są na końcu;) Powodzenia dla wszystkich:loveu: [/INDENT] Quote
Gonia Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Trybun już nie ma,więc nie czaruj mnie tym diabelskim uśmiechem:shake: Leciwa już ze mnie kobitka,więc mogę diabełkowi ogonek podkręcić:evil_lol: Quote
weihaiwej Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 [quote name='Gonia']Trybun już nie ma,więc nie czaruj mnie tym diabelskim uśmiechem:shake:[/quote] Brawo! To był świetny pomysł :multi: Już szukam po rodzinie rozkładanych krzeseł... ;) Quote
dana1 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Witajcie! Zgodnie z obietnicą doniesienie z Sympozjum i wyniki Klubowej Wystawy Łódź-2005 będzie do nabycia na sympozjum w NDM i na samej wystawie. Będzie to koloorowe wydanie z mnóstwem zdjęć. Pozdrawiam Dana 1 Quote
PUENTA imszar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Życzę Wam wszystkim jak najlepszych, ale i jak najuczciwszych wyników i ocen. Mam nadzieję, że wszyscy będą mieli dobry humor i radosne psy. Mam także nadzieję, że każdy z Was wygra BIS, ale tego w swoim sercu. Życzę szczęścia. Zobaczymy się na miejscu ;) Quote
Daisunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 powodzenia wszystkim jutro życzymy ! :lol: :lol: Quote
dachenoceras Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 A ja jutro nakleję sobie numer i pójdę na spacer z futerm po mieście - cóż tak bywa. Powodzenia!!!!!! Szczególnie młodzieży!!! Quote
Daisunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='dachenoceras']A ja jutro nakleję sobie numer i pójdę na spacer z futerm po mieście - cóż tak bywa. Powodzenia!!!!!! Szczególnie młodzieży!!![/quote] w zeszlym roku mialam jechac na klubowke i wystawiac moje malamucisko i tez nic nie wyszlo :( Pozdr. Quote
dachenoceras Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ale przynajmnie j jestem w katalogu i w wynikach napisża mi nieobecny. Quote
Daisunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='dachenoceras']Ale przynajmnie j jestem w katalogu i w wynikach napisża mi nieobecny.[/quote] nie przejmuj sie nie raz bedzie wystawa klubowa wiec bedziesz miec okazje pokazac sie na klubowej ;) Quote
olcha Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Też będę bo mam dwa kroki. Niestety nie wystawiam - nie ta grupa. Porobię zdjęcia tylko. Jak zobaczycie osobę strzelającą wszytskim fleszem po oczach - TO JA :evil_lol: Quote
Daisunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='olcha']Też będę bo mam dwa kroki. Niestety nie wystawiam - nie ta grupa. Porobię zdjęcia tylko. Jak zobaczycie osobę strzelającą wszytskim fleszem po oczach - TO JA :evil_lol:[/quote] :lol: skoro bedziesz robic foty to ja proszę dużo malamutow :lol: Quote
Daisunia Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='olcha']Postaram się być wszędzie :cool1:[/quote] :lol: :lol: Quote
olcha Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 :ylsuper: [IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Photographe01.gif[/IMG]:ylsuper: [IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Photographe01.gif[/IMG]:ylsuper: Quote
olcha Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Nie widzę żeby ktoś już wklejał stawkę więc ja to robię? [URL="http://zkwp-legionowo.pl/index1.php?go=wystawy&sgo=szpice/plan_sedz&dr=06"]http://zkwp-legionowo.pl/index1.php?go=wystawy&sgo=szpice/plan_sedz&dr=06[/URL] Quote
JustynaJK Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 za chwilę pewnie zacznie się wystawa, oczekuję z niecierpliwością wieści i fot:lol: Quote
Daisunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='JustynaJK']za chwilę pewnie zacznie się wystawa, oczekuję z niecierpliwością wieści i fot:lol:[/quote] ja też :lol: Quote
Recommended Posts