Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gonia']OK,ale jak ktoś na nas napadnie za brak miejsca do siedzenia,to macie nas własnozębnie bronić:diabloti:[/quote]

[B]Ależ nie ma sprawy :razz: .[/B]

Ale ja jeszcze w związku z tym mam jedno małe pytanko do Ciebie GONIU. Czy Samoyedy będą tak jak w rozpisce ringu, sędziowane jako ostatnia rasa? Jest to dla mnie bardzo ważna informacja, bo ówczas mogłabym sobie troszkę dłużej pospać i tym samym później wyjechać z domu, zwłaszcza, że dnia poprzedniego wystawiam w Gdańsku. No a wystawiane przeze mnie szczenięta nie będą mi się za mocno stresowały długim oczekiwaniem ....

mfg

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonia']Czytam relacje z wystaw i żeby nie było że organizator nie zapewnia miejsc do siedzenia,pytam:[B]Czy usunąć trybuny,żeby zrobić więcej miejsca dla psów,a Wy zapewnicie sobie krzesełka,czy je zostawić dla Was do siedzenia?[/B][/quote]

Ja też jestem [B]za. :multi: [/B]Tak było na zimowej wystawie i było OK

Posted

[SIZE=3][COLOR=darkblue]Dla zainteresowanych kupnem książki Pani Gabrysi Łakomik - Kaszuba [/COLOR][COLOR=red]"Chow-chow, kto to taki?": [/COLOR][/SIZE][COLOR=darkblue]
[SIZE=3]jest możliwość zakupu na wystawie tej pozycji u samej Autorki. [/SIZE]
[SIZE=3]Cena: 20 zł.[/SIZE]

[B][SIZE=2][I]O książce więcej na stronie Allegro:[/I][/SIZE][/B][/COLOR]

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86758408"][COLOR=#006699]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86758408[/COLOR][/URL]

Posted

[INDENT][quote name='kadziumia'][B]Ależ nie ma sprawy :razz: .[/B]

Ale ja jeszcze w związku z tym mam jedno małe pytanko do Ciebie GONIU. Czy Samoyedy będą tak jak w rozpisce ringu, sędziowane jako ostatnia rasa? Jest to dla mnie bardzo ważna informacja, bo ówczas mogłabym sobie troszkę dłużej pospać i tym samym później wyjechać z domu, zwłaszcza, że dnia poprzedniego wystawiam w Gdańsku. No a wystawiane przeze mnie szczenięta nie będą mi się za mocno stresowały długim oczekiwaniem ....

mfg[/quote]Tak Samoyedy są na końcu;) Powodzenia dla wszystkich:loveu:
[/INDENT]

Posted

[quote name='Gonia']Trybun już nie ma,więc nie czaruj mnie tym diabelskim uśmiechem:shake:[/quote]
Brawo! To był świetny pomysł :multi:
Już szukam po rodzinie rozkładanych krzeseł... ;)

Posted

Witajcie!
Zgodnie z obietnicą doniesienie z Sympozjum i wyniki Klubowej Wystawy Łódź-2005 będzie do nabycia na sympozjum w NDM i na samej wystawie. Będzie to koloorowe wydanie z mnóstwem zdjęć. Pozdrawiam Dana 1

Posted

Życzę Wam wszystkim jak najlepszych, ale i jak najuczciwszych wyników i ocen. Mam nadzieję, że wszyscy będą mieli dobry humor i radosne psy. Mam także nadzieję, że każdy z Was wygra BIS, ale tego w swoim sercu. Życzę szczęścia. Zobaczymy się na miejscu ;)

Posted

[quote name='dachenoceras']A ja jutro nakleję sobie numer i pójdę na spacer z futerm po mieście - cóż tak bywa.
Powodzenia!!!!!!
Szczególnie młodzieży!!![/quote]
w zeszlym roku mialam jechac na klubowke i wystawiac moje malamucisko
i tez nic nie wyszlo :(
Pozdr.

Posted

[quote name='dachenoceras']Ale przynajmnie j jestem w katalogu i w wynikach napisża mi nieobecny.[/quote]
nie przejmuj sie nie raz bedzie wystawa klubowa wiec bedziesz miec okazje pokazac sie na klubowej ;)

Posted

Też będę bo mam dwa kroki. Niestety nie wystawiam - nie ta grupa. Porobię zdjęcia tylko. Jak zobaczycie osobę strzelającą wszytskim fleszem po oczach - TO JA :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Też będę bo mam dwa kroki. Niestety nie wystawiam - nie ta grupa. Porobię zdjęcia tylko. Jak zobaczycie osobę strzelającą wszytskim fleszem po oczach - TO JA :evil_lol:[/quote]
:lol: skoro bedziesz robic foty to ja proszę dużo malamutow :lol:

Posted

Nie widzę żeby ktoś już wklejał stawkę więc ja to robię?

[URL="http://zkwp-legionowo.pl/index1.php?go=wystawy&sgo=szpice/plan_sedz&dr=06"]http://zkwp-legionowo.pl/index1.php?go=wystawy&sgo=szpice/plan_sedz&dr=06[/URL]