EVA2406 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Nawet pogoda nie była najgorsza, choć mogło być trochę cieplej. Najważniejsze, że choć trochę kasy się zebrało, ludzie mieli kontakt ze Znajdakmi, a to może zaprocentować w przyszłości. Poza tym była super atmosfera i za to bardzo Wam dziękuję :). Quote
UlaFeta Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 6 minut temu, EVA2406 napisał: Nawet pogoda nie była najgorsza, choć mogło być trochę cieplej. Najważniejsze, że choć trochę kasy się zebrało, ludzie mieli kontakt ze Znajdakmi, a to może zaprocentować w przyszłości. Poza tym była super atmosfera i za to bardzo Wam dziękuję :). No bo widzisz Ewciu Znajdki sa najfajniejsze:) to i pogoda im nie straszna,(chociez ja zmarzlam bardzo:() Quote
UlaFeta Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 Kasiu bardzo,bardzo Ci dziekuje za wstawienie zdjec i polecam sie na przyszlosc:) 1 Quote
EVA2406 Posted April 24, 2016 Posted April 24, 2016 8 minut temu, UlaFeta napisał: No bo widzisz Ewciu Znajdki sa najfajniejsze:) to i pogoda im nie straszna,(chociez ja zmarzlam bardzo:() Ja nie tak bardzo i mogłam jeszcze zostać, ale moja Elcia jest okropnym zmarzluchem i już płakała, że jej bardzo zimno. Quote
Kejciu Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Gdyby nie to że wiem że sunia mojego Dziadka za TM powiedziałabym że Luka to jej sobowtór... Quote
UlaFeta Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 4 godziny temu, Kejciu napisał: Gdyby nie to że wiem że sunia mojego Dziadka za TM powiedziałabym że Luka to jej sobowtór... Kasiu ona na tej wsi to była karmiona kośćmi. Dobrze ze Ani się udało ją jakims cudem zabrac.I dobrze że przeżyła. .To jest stara sunia. Na festynie to tylko ja pluszaki interesowaly.:)Nadrabia dziecinstwo:)Super sunia:) Quote
mimiś Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Fajnie było zobaczyc Was wszystkie :) nawet Malagos przywiało ;) , szkoda,że tak rzadko sie spotykamy... Quote
Kamila Proc Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 przepraszam ze zawracam glowe glupotami, ale moze wiecie, jak teraz sprawdza sie, kto ile razy uczestniczyl w danym watku. wczesniej najezdzalo sie po prostu na ilosc postow obow watku, teraz tak sie jakos ne daje. 1 Quote
malagos Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 O 27.04.2016o14:08, mimiś napisał: Fajnie było zobaczyc Was wszystkie :) nawet Malagos przywiało ;) , szkoda,że tak rzadko sie spotykamy... He, he, dla Was wszystko rzuciłam i przyjechałam do Stolicy :) Dzielne, wspaniałe kobiety z Was! Quote
UlaFeta Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 2 godziny temu, malagos napisał: He, he, dla Was wszystko rzuciłam i przyjechałam do Stolicy :) Dzielne, wspaniałe kobiety z Was! Dziekujemy:)robimy co mozemy:)chociaz Szefowa robi nawet niemozliwe:) Quote
bajk21. Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Zachary, Neptun obecnie wygląda jak parówka, ale nie będę go odchudzała bo z nim nie można nic robić, żeby znowu coś się nie wydarzyło, jeśli chodzi o jego zachowanie, to trudno powiedzieć, bo do mnie podchodzi zawsze i chce żeby go miziać, jeśli zaś chodzi o innych, to zależy od dnia, jednego dnia podejdzie żeby go pogłaskać, a drugim razem ucieka i boi się tej samej osoby. Quote
bajk21. Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 O 2.05.2016o21:09, UlaFeta napisał: Dziekujemy:)robimy co mozemy:)chociaz Szefowa robi nawet niemozliwe:) A ja dziękuję Wam wszystkim, że pamiętacie o naszym wątku i piszecie na nim, bo gdyby nie Wy, to pewnie już by nie istniał, ja naprawdę zaglądam tu rzadko tylko z powodu braku czasu, ciągle jest masa roboty przy zwierzakach, których ilość jakoś nie chce zmaleć, ciągle przybywają nowe i jeszcze trzy pampersy zajmują sporo czasu, a ja zamiast być coraz młodsza niestety się starzeję. Może kiedy zrobimy takie spotkanie w znajdkach, żeby wszyscy przyjechali, między innymi trochę popracować, to jak, kiedy robimy takie spotkanie, a roboty jest dużo. Zapraszam, a potem po pracy jakiś grill. Quote
EVA2406 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Fizyczny ze mnie żaden ( jak wiecie), ale ciasto na spotkanie chętnie upiekę :) Quote
malagos Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Znajoma mojej siostry ma do oddania ze dwa worki starej bielizny pościelowej i obrusów, czy to siam przyda? Mieszka na Mokotowie i nie ma autka, to trzeba by od niej odebrać. Jakby co, proszę o telefon do mnie, skontaktuję: 692781745. Sprawa dość pilna,bo jej rzeczy zawalają mieszkanko Quote
malagos Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Widac, że szmatki nie potrzebne... Poszły na śmietnik. Quote
UlaFeta Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 O 11.05.2016 o 11:24, malagos napisał: Znajoma mojej siostry ma do oddania ze dwa worki starej bielizny pościelowej i obrusów, czy to siam przyda? Mieszka na Mokotowie i nie ma autka, to trzeba by od niej odebrać. Jakby co, proszę o telefon do mnie, skontaktuję: 692781745. Sprawa dość pilna,bo jej rzeczy zawalają mieszkanko Na przyszlosc prosze dzwonic do Joli.Jola tu czesto nie zaglada:(a telefon Fundacji nie jest tajemnica:) Quote
malagos Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 Myślałam, ze moze ktoś z wolontariuszy znajdzie chwilkę, by odpowiedzieć i podjechac na Mokotów :) Jola przecież zajeta po kokardki :) Quote
UlaFeta Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 1 godzinę temu, malagos napisał: Myślałam, ze moze ktoś z wolontariuszy znajdzie chwilkę, by odpowiedzieć i podjechac na Mokotów :) Jola przecież zajeta po kokardki :) Malagos kiedys my jako wolontariusze zawiezlismy do Joli 5 worow,bo ktos nam podarowal.Z 5 worow nadawalo sie moze z pol,Reszta przyjechala na smietnik do Warszawy.( Ludzie mysla,ze jak przytulisko to moga sobie mieszkanie posprzatac:( I jeszcze trzeba podziekowac.WRRRRRRRRRRR.Szkoda slow. Ja juz sie nie podejme takich akcji.Przykro mi. Quote
Kejciu Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 z FB: W Fundacji Znajdki są dwie kocice z małymi. Jedna mama zastępcza karmi cztery koty w przytulisku i te muszą być dokarmiane bo słabo przybierają na wadze.Druga mama w domu tymczasowym ma dwa kociaki. Wszystkie wkrótce będą przyzwyczajane do samodzielnego jedzenia. Potrzebne kocim rodzinom są: Mother & Babycat chrupeczki, mleko Kitty Milk i zaraz pewnie jakieś miękkie pasztety.Jeśli może ktoś podarować będziemy wdzięczni za pomoc.Zdjęcia przedstawiają łobuziaki z dt: Totoro ( biały z czrnymi plamkami)i Miziuki 1 Quote
Recommended Posts