zoja. Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 acha, poszukam, może mi się uda :) Quote
wawer Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Mój bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248063-ROZLICZAM***TARGOWISKO-NA-DZIE%C5%83-KUNDELKA***POM%C3%93%C5%BB-ZNAJDKOM***-do-30-X[/url] utargował 102 zł, a jeszcze będą nadpłaty i coś od siebie zaokrąglę, jak zwykle ;). Quote
Kejciu Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='wawer']Mój bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248063-ROZLICZAM***TARGOWISKO-NA-DZIEŃ-KUNDELKA***POMÓŻ-ZNAJDKOM***-do-30-X[/URL] utargował 102 zł, a jeszcze będą nadpłaty i coś od siebie zaokrąglę, jak zwykle ;).[/QUOTE] W imieniu Znajdek - dziękujemy! Ja też planuję zrobić bazarek dla Znajdkowych podopiecznych - dzisiaj paczką dostałam fanty od Annaa4 - nie wiem jak czasowo ogarnę bo nie mam go teraz zbyt wiele :( pozatym cały czas choruję.....i różnie z tym bywa Póki co mam szybki bazarek dla Kwiaciarenki - z podpisu mojego - kobitki która ma 12 psiaków i ponad 40 kociaków...prawie żadnej pomocy - mimo to dała mi troszkę biżuterii na bazarek dla Znajdek....są jeszcze tacy ludzie oj są - rzadko ale... Mama dała mi info sms że jakaś malutka paczka przyszła - więc pewnie wizytówki - jak będę wieczorkiem w domku to potwierdzę :) Quote
zoja. Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 [B]Uzupełniam; Osoby, które są chętne do rozniesienia wizytówek proszę o informację na PW ile sztuk do Was dotarło [/B](czy się nie pomyliłam)[B] i gdzie zostały/zostaną położone [/B](chodzi o to, żeby nie powielać miejsc)Moje PW w tym temacie jest na dogo, na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub tel.504-080-091 (mam darmowy -mogę oddzwonić -jakby co :smile: ). Po wizytówki zgłosiły się dotychczas: [LIST=1] [*]Paros (100 szt.), [odebrane], [*]Paula (100 szt.), [wysłane 29.10] [*]Kejciu (200 szt.), [wysłane 29.10] [*]Erin (50 szt.), [wysłane 31.10] [*]zoja. (100szt.), [odebrane] [*]JB się nie zgłosiła, ale też dostanie ;-) (150 szt.), [wysłane 29.10] [*]UlaFeta (50szt.za pośrednictwem JB), [wysłane 29.10] [*]Mimiś (100 szt.), [wysłane 31.10] [*]Kamila Proc (100 szt.). [wysłane 31.10] [/LIST] Quote
Doda_ Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 zapisuję sobie wątek. poszukam jakieś rzeczy na bazarek . . Quote
malagos Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Jolu paros, nie ma odpowiedzi z tej fundacji?....... Quote
paros Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='UlaFeta']Parosku na plakacie jest zdjecie COFI. Cofi juz w nowym domku :multi: Mam do oddania na bazarek malutkie dzbanuszki.Cala moja kolekcje.Wysylka jak by co sie zajme.Ktos zainteresowany?[/QUOTE] wiem :multi: ale dowiedziałam się po po wydrukowaniu plakacików więc są z Cofi. [quote name='Bonsai']Jeśli nie będzie wolontariuszy do kwestowania, zawsze można rozłożyć skarbony stacjonarne w kilku zaprzyjaźnionych miejscach, marketach i powiesić plakaty informujące o tym gdzie są skarbony etc. No nie wiem - musicie zmierzyć siły na zamiary, ale moim zdaniem taka kwesta ma szansę odbudować trochę finanse Znajdek. Oczywiście. Pamiętaj tylko, że wydanie decyzji trwa 30 dni, a w międzyczasie mogą wezwać do uzupełnienia braków i czas wydania decyzji może się jeszcze wydłużyć. Dlatego najbezpieczniej składać wniosek ok. dwa miesiące, półtora przed planowaną zbiórką. Można też złożyć wniosek np. na rok albo dłużej (wtedy należy i tak rozliczyć się co rok, ale nie trzeba ponownie składać wniosku), choć wtedy najwygodniej jest organizować zbiórkę poprzez dobrowolne wpłaty na konto. Puszki i skarbony muszą być rozliczane skrupulatnie, otwierane w obecności trzech osób, każda skarbona i puszka musi mieć osobny numer oraz odpowiednie oznakowanie; osoby kwestujące muszą mieć legitymację - to trochę roboty, ale warto. Najlepiej się spotkać bądź zdzwonić i porozmawiać, żeby zdecydować jaka forma byłaby dla Was potrzebna, wygodna i możliwa na chwilę obecną.[/QUOTE] Pani Jola chyba składała wniosek na początku września. [quote name='zoja.']a jak znaleźć wzór legitymacji? Jest gdzieś w necie?[/QUOTE] [quote name='bric-a-brac']Jakoś na początku roku wysyłałam p.Joli na maila gotowy wniosek o zgodę na zbiórkę, łącznie ze wzorami legitymacji i z informacjami co nalezy zrobić, żeby tę sprawę ruszyć.[/QUOTE] Na podstawie wzoru legitymacji przesłanej przez Bric opracowałam legitymację dla znajdek, zaraz wszystko wyślę na maila znajdek. [quote name='malagos']Jolu paros, nie ma odpowiedzi z tej fundacji?.......[/QUOTE] Małgosiu, odpisali kilka dni temu, że już są na południu ale będą pamiętać o nas przy najbliższej okazji. :roll: Znajdkowe wieści z ostatnich dni Do nowego domu poszedł Maciuś. :multi: Jego braciszek Gacuś znowu ma zaropiałe oczki :shake: - wrócił koci katar. We wtorek p.Jola do pólnocy była w lecznicy, przyjechała z kocurkiem Łatkiem na badania i kroplówkę (odwodniony, wymiotuje i ma rozwolnienie) oraz z chorą Pestką, okazało się, że ma babeszję. Pestka dostała kroplówki, leki i została w lecznicy. W nocy p. Jola przesłała nam zrobione w lecznicy fotki Pestki. Są to ostatnie zdjęcia Pestki :-(:-( - strasznie przykro mi pisać ale w środę Pestka odeszła za TM. Wczoraj do nowego domu pojechała kotka Nutka. :multi: Są wyniki badań krwi kocurka Łatka, ma bardzo wysoki poziom hormonu T4. W przyszłym tygodniu musi jechać na USG do dr Marcińskiego. Łatek musi być operowany, bo leczenie farmakologiczne nie skutkuje. Quote
malagos Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Kolejne żniwo tej cholernej babeszjozy........ Już o wiele mniej przypadków u nas w lecznicy, już kleszcze idą spać, ale jeszcze dopieką do żywego... Quote
zoja. Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 o rany.. jeszcze nie poszły w cholerę.. Te kleszcze rodzą się coraz bardziej pancerne :( Taka fajna suńka... :( Quote
Kejciu Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Kleszczury się udoparniają już na te wszystkie frontline, fiprexy..... strach pomyśleć co będzie za kilka lat.... Quote
bric-a-brac Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Kolejny bazarek dla Znajdek z rzeczami od DarkWater :multi: Zapraszamy: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248344[/url] Quote
Ania24 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Witajcie Czy mogłabym prosić o informacje na temat suni Fanty? Chodzi o tą maleńką : [IMG]http://imageshack.us/a/img11/9016/ybkh.jpg[/IMG] Co jej dolega?. Quote
zoja. Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 [B]Fanta[/B] trochę lepiej. Podejrzenie koronowirozy, ale jeszcze nie na 100%. Jeśli to prawda, to chyba [B]Niutek[/B] i [B]Tośka[/B] chorują na to samo. Wszyscy na diecie (RC Gastro indestinal junior), Niutek przyjmuje kroplówki. [B]Uzupełniam: [/B][B]Osoby, które są chętne do rozniesienia wizytówek proszę o informację na PW ile sztuk do Was dotarło [/B](czy się nie pomyliłam)[B][B] i gdzie zostały/zostaną położone [/B][/B](chodzi o to, żeby nie powielać miejsc) Moje PW w tym temacie jest na dogo, na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub tel.504-080-091 (mam darmowy -mogę oddzwonić -jakby co :smile: ).[B] [/B]Po wizytówki zgłosiły się dotychczas: [LIST=1] [*]Paros (100 szt.), [odebrane 100szt.], [*]Paula (100 szt.), [wysłane 29.10] [odebrane 100szt.] [*]Kejciu (200 szt.), [wysłane 29.10] [*]Erin (50 szt.), [wysłane 31.10] [*]zoja. (100szt.), [odebrane] [*]JB się nie zgłosiła, ale też dostanie ;-) (150 szt.), [wysłane 29.10] [*]UlaFeta (50szt.za pośrednictwem JB), [wysłane 29.10] [*]Mimiś (100 szt.), [wysłane 31.10] [*]Kamila Proc (100 szt.). [wysłane 31.10] [/LIST] [B][/B] Quote
Aleksa. Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Niutek [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-virnVy7Ut9c/UnO-KMCdM6I/AAAAAAAACQg/AScVLZ34bVI/s640/IMG_9015.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-9oRiLzLCC7E/UnO-P_h018I/AAAAAAAACQw/01GyB5Vw3ac/s512/IMG_9017.jpg[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-ciDPWZ-EpRU/UnO-Mu-aVuI/AAAAAAAACQo/1JqsB8G2124/s512/IMG_9018.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-HFYOElLMOSw/UnO-SqPH2II/AAAAAAAACQ4/73ZuqE2TxII/s640/IMG_9021.jpg[/IMG] Quote
Kejciu Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Zoja. wizytówki dotarły do mnie wczoraj - koperta była w pół rozerwana ale doliczyłam się 200 szt :) Bazarek 50% dla Znajdek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248351-pr%C3%B3bki-karm-szampony-gryzaki-ZBIERAMY-NA-KARM%C4%98-do-11-11-2013[/URL] Quote
zoja. Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 200sztuk to się zgadza -tyle miało być :) [quote name='zoja.'] [B]Uzupełniam: [/B][B]Osoby, które są chętne do rozniesienia wizytówek proszę o informację na PW ile sztuk do Was dotarło [/B](czy się nie pomyliłam)[B][B] i gdzie zostały/zostaną położone [/B][/B](chodzi o to, żeby nie powielać miejsc) Moje PW w tym temacie jest na dogo, na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub tel.504-080-091 (mam darmowy -mogę oddzwonić -jakby co :smile: ).Po wizytówki zgłosiły się dotychczas: [LIST=1] [*]Paros (100 szt.), [odebrane 100szt.], [*]Paula (100 szt.), [wysłane 29.10] [odebrane 100szt.] [*]Kejciu (200 szt.), [wysłane 29.10] [odebrane 200szt.] [*]Erin (50 szt.), [wysłane 31.10] [*]zoja. (100szt.), [odebrane] [*]JB się nie zgłosiła, ale też dostanie ;-) (150 szt.), [wysłane 29.10] [*]UlaFeta (50szt.za pośrednictwem JB), [wysłane 29.10] [*]Mimiś (100 szt.), [wysłane 31.10] [*]Kamila Proc (100 szt.). [wysłane 31.10] [/LIST] [/QUOTE] Quote
Kejciu Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Ale ruch na próbkowym bazarku :) Zostało właściwie kilka sztuk dla kociaków - jeśli ktoś chciałby zakupić i przekazać dla Znajdkowych kociaków - to koszty wysyłki biorę na siebie :) Quote
wawer Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='kejciu']Ale ruch na próbkowym bazarku :) Zostało właściwie kilka sztuk dla kociaków - jeśli ktoś chciałby zakupić i przekazać dla Znajdkowych kociaków - to koszty wysyłki biorę na siebie :)[/QUOTE] Chyba już raczej nie zostało :). Quote
wawer Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Podrzucam wątek, skoro zabrałam od kejciu kocie karmy na inny cel ;). Quote
Kejciu Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='wawer']Podrzucam wątek, skoro zabrałam od kejciu kocie karmy na inny cel ;).[/QUOTE] Niewiele co wogóle zostało :D Quote
Kejciu Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Mogę jeszcze dokładać wizytówki do wysyłanych bazarkowych fantów ;) Quote
Recommended Posts