bric-a-brac Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='UlaFeta']8 wrzesnia DOZYNKI:lol:[COLOR=#ff0000][FONT=arial black][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Gdzie te dożynki? To niedziela, jest sporo czasu, im wcześniej wiadomo, tym więcej osób może sobie coś zaplanować ;) To pewnie gdzieś, gdzie już było wcześniej, można tam pokazywać psy? Kto się pisze na 8 września? Ja bym chciała, wreszcie wiadomo wcześniej :) Quote
UlaFeta Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 [quote name='bric-a-brac']Gdzie te dożynki? To niedziela, jest sporo czasu, im wcześniej wiadomo, tym więcej osób może sobie coś zaplanować ;) To pewnie gdzieś, gdzie już było wcześniej, można tam pokazywać psy? Kto się pisze na 8 września? Ja bym chciała, wreszcie wiadomo wcześniej :)[/QUOTE] Angela,tak mam mowil wojt jak bylysmy na festynie.Albo Reguly,albo Michalowice.Pewnie mimis bedzie trzymala reke na pulsie. A,ze 8 wrzesnia to pewne:lol: Quote
Kejciu Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Poleciało 70zł z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244006-rozliczony-do-usunięcia-książki-ciuszki-dla-Chmurki-i-Znajdek?p=20923929#post20923929[/URL] Quote
bajk21. Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Kejciu bardzo dziękujemy, ja i psiaki, oraz kociaki. Nareszcie dorwałam się do kompa ale jestem już padnięta. Pozdrawiam wszystkich. Quote
bric-a-brac Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Vega i Dropi - nadal do adopcji? Czy coś się może wyłoniło w międzyczasie? Potrzebuję aktualne info ;) Quote
Aleksa. Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='bric-a-brac']Vega i Dropi - nadal do adopcji? Czy coś się może wyłoniło w międzyczasie? Potrzebuję aktualne info ;)[/QUOTE] Nadal są do adopcji :) Quote
bric-a-brac Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 No to się załapali: [url]http://urodaizdrowie.pl/nie-kupuj-adoptuj[/url] Quote
EVA2406 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243581-Go%C5%84czy-polski-suczka-czarna-podpalana-gmina-Strach%C3%B3wka-powiat-wo%C5%82omi%C5%84ski?p=20873412#post20873412[/url] Quote
teresaa118 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Zaofiarowalam sie kupic w krakvet.pl pakiet karmy do 100 zl i prosilam o wybranie firmy i rodzaju, ale nikt mi nie odpisal na emaila do tej pory. Moze cos ciocie widza, jaka karme potrzebuje przytulisko p.Joli? Quote
EVA2406 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='teresaa118']Zaofiarowalam sie kupic w krakvet.pl pakiet karmy do 100 zl i prosilam o wybranie firmy i rodzaju, ale nikt mi nie odpisal na emaila do tej pory. Moze cos ciocie widza, jaka karme potrzebuje przytulisko p.Joli?[/QUOTE] Dziękujemy pięknie :) Psy w schronisku jedzą Bozitę Oryginal. Ponieważ worek takiej karmy jest droższy niż 100 zł możemy podać kontakt do wolontariusza, który zajmuje się zakupem karmy ( mamy tam zniżki) i te 100 zł może zostać przelane na konto sklepu. Quote
Aleksa. Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='teresaa118']Zaofiarowalam sie kupic w krakvet.pl pakiet karmy do 100 zl i prosilam o wybranie firmy i rodzaju, ale nikt mi nie odpisal na emaila do tej pory. Moze cos ciocie widza, jaka karme potrzebuje przytulisko p.Joli?[/QUOTE] Jest nowy mail przytuliskowy :) może wysyłałaś na stary ? ;) Quote
paros Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='Aleksandra95']Jest nowy mail przytuliskowy :) może wysyłałaś na stary ? ;)[/QUOTE] to nie ma znaczenia bo maile wysyłane na stary są automatycznie przekierowane na nowy :lol: Quote
Aleksa. Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='paros']to nie ma znaczenia bo maile wysyłane na stary są automatycznie przekierowane na nowy :lol:[/QUOTE] A to nie wiedziałam :D Quote
UlaFeta Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='teresaa118']Zaofiarowalam sie kupic w krakvet.pl pakiet karmy do 100 zl i prosilam o wybranie firmy i rodzaju, ale nikt mi nie odpisal na emaila do tej pory. Moze cos ciocie widza, jaka karme potrzebuje przytulisko p.Joli?[/QUOTE] za kazdy rodzaj karmy DZIEKUJEMY:Rose::Rose::Rose:potrzeby sa duze,niestety:-(bo oprocz psow w przytulisku sa tez w domach tymczasowych. Quote
EVA2406 Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 [quote name='UlaFeta']za kazdy rodzaj karmy DZIEKUJEMY:Rose::Rose::Rose:potrzeby sa duze,niestety:-(bo oprocz psow w przytulisku sa tez w domach tymczasowych.[/QUOTE] Moja odpowiedź była, po zapytaniu Pani Prezes. Quote
teresaa118 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jesli chodzi o karmy, ciocie, to ja zielona. Moje psy dostaja Rinti, Cesar i troche gotuje na bazie indykow i kurczakow, nie mowiac o pieczonej watrobce . Sucha dostaja zadko, bo nie jedza za bardzo. Do tego dostaja cala mase smaczkow.Dlatego prosilam o link. Mialam juz kontakt ze schroniskiem, bo przekazalam karme wygrana na bazarku. Nie bylo tego duzo, cioteczki pisaly, ze ok.2,5 k. No to sie troche zawstydzilam i chcialam zasponsorowac troche wiecej. I dalej nie wiem, co mam zamowic. Quote
mimiś Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) teresaa118: chyba Ci Ciotka umknęła odpowiedź: [quote name='EVA2406']Dziękujemy pięknie :) Psy w schronisku jedzą Bozitę Oryginal. Ponieważ worek takiej karmy jest droższy niż 100 zł możemy podać kontakt do wolontariusza, który zajmuje się zakupem karmy ( mamy tam zniżki) i te 100 zł może zostać przelane na konto sklepu.[/QUOTE] myslę,ze to dobra opcja bo skoro Fundacja ma znizki to ta stówka napewno wystarczy na pożądny worek karmy ;) a karma się baardzo przyda, bo w spiżarni znajdkowej wieje pustką . Serdecznie dziękujemy ,ze pomyslałas Cioteczko o tych biedakach:Rose: Edited July 7, 2013 by mimiś Quote
teresaa118 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='EVA2406']Dziękujemy pięknie :) Psy w schronisku jedzą Bozitę Oryginal. Ponieważ worek takiej karmy jest droższy niż 100 zł możemy podać kontakt do wolontariusza, który zajmuje się zakupem karmy ( mamy tam zniżki) i te 100 zł może zostać przelane na konto sklepu.[/QUOTE] Wszystko dokladnie przeczytalam i prosze o kontakt do wolontariusza, ktory zajmuje sie zakupem karmy, powiedzialam 100 zl bo wyczytalam, ze ponizej 100 trzeba samemu dostawe zaplacic. Szkoda grosza, bo mozna go inaczej zainwestowac Quote
paros Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='teresaa118']Wszystko dokladnie przeczytalam i prosze o kontakt do wolontariusza, ktory zajmuje sie zakupem karmy, powiedzialam 100 zl bo wyczytalam, ze ponizej 100 trzeba samemu dostawe zaplacic. Szkoda grosza, bo mozna go inaczej zainwestowac[/QUOTE] kontakt wysłałam na PW, dziękujemy :lol: Quote
teresaa118 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Mam nadzieje, ze zwierzaczki juz chrupia karme kupiona takimi pokretnymi sciezkami. Ale wszystko mozna w tych czasach, tylko trzeba miec pieniazki, ktorych czesto brakuje na potrzeby poniewieranych zwierzat. Dziekuje za mila wspolprace z opiekunami znajdkow Quote
paros Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [quote name='bric-a-brac']Jak wpłynie na konto, to skromne 10zł z bazarku prosiłabym o potwierdzenie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243793[/URL][/QUOTE] Potwierdzone - znajdkowiaki pięknie dziękują :calus: [quote name='kejciu']Poleciało 70zł z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244006-rozliczony-do-usunięcia-książki-ciuszki-dla-Chmurki-i-Znajdek?p=20923929#post20923929[/URL][/QUOTE] Potwierdzone - znajdkowiaki pięknie dziękują :calus: [quote name='bric-a-brac']No to się załapali: [URL]http://urodaizdrowie.pl/nie-kupuj-adoptuj[/URL][/QUOTE] kochane znajdkowe psiaki :loveu: pokazują się [quote name='teresaa118']Mam nadzieje, ze zwierzaczki juz chrupia karme kupiona takimi pokretnymi sciezkami. Ale wszystko mozna w tych czasach, tylko trzeba miec pieniazki, ktorych czesto brakuje na potrzeby poniewieranych zwierzat. Dziekuje za mila wspolprace z opiekunami znajdkow[/QUOTE] Znajdki bardzo dziękują za jedzonko :Rose: Quote
UlaFeta Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 strona [url]www.znajdki[/url] w pieknej nowej odslonie:multi: Quote
Recommended Posts