Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UlaFeta']8 wrzesnia DOZYNKI:lol:[COLOR=#ff0000][FONT=arial black][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Gdzie te dożynki? To niedziela, jest sporo czasu, im wcześniej wiadomo, tym więcej osób może sobie coś zaplanować ;)
To pewnie gdzieś, gdzie już było wcześniej, można tam pokazywać psy?
Kto się pisze na 8 września? Ja bym chciała, wreszcie wiadomo wcześniej :)

Posted

[quote name='bric-a-brac']Gdzie te dożynki? To niedziela, jest sporo czasu, im wcześniej wiadomo, tym więcej osób może sobie coś zaplanować ;)
To pewnie gdzieś, gdzie już było wcześniej, można tam pokazywać psy?
Kto się pisze na 8 września? Ja bym chciała, wreszcie wiadomo wcześniej :)[/QUOTE]
Angela,tak mam mowil wojt jak bylysmy na festynie.Albo Reguly,albo Michalowice.Pewnie mimis bedzie trzymala reke na pulsie.
A,ze 8 wrzesnia to pewne:lol:

Posted

Poleciało 70zł z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244006-rozliczony-do-usunięcia-książki-ciuszki-dla-Chmurki-i-Znajdek?p=20923929#post20923929[/URL]

Posted

[quote name='bric-a-brac']Vega i Dropi - nadal do adopcji? Czy coś się może wyłoniło w międzyczasie? Potrzebuję aktualne info ;)[/QUOTE]

Nadal są do adopcji :)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243581-Go%C5%84czy-polski-suczka-czarna-podpalana-gmina-Strach%C3%B3wka-powiat-wo%C5%82omi%C5%84ski?p=20873412#post20873412[/url]

Posted

Zaofiarowalam sie kupic w krakvet.pl pakiet karmy do 100 zl i prosilam o wybranie firmy i rodzaju, ale nikt mi nie odpisal na emaila do tej pory. Moze cos ciocie widza, jaka karme potrzebuje przytulisko p.Joli?

Posted

[quote name='teresaa118']Zaofiarowalam sie kupic w krakvet.pl pakiet karmy do 100 zl i prosilam o wybranie firmy i rodzaju, ale nikt mi nie odpisal na emaila do tej pory. Moze cos ciocie widza, jaka karme potrzebuje przytulisko p.Joli?[/QUOTE]

Dziękujemy pięknie :)
Psy w schronisku jedzą Bozitę Oryginal. Ponieważ worek takiej karmy jest droższy niż 100 zł możemy podać kontakt do wolontariusza, który zajmuje się zakupem karmy ( mamy tam zniżki) i te 100 zł może zostać przelane na konto sklepu.

Posted

[quote name='teresaa118']Zaofiarowalam sie kupic w krakvet.pl pakiet karmy do 100 zl i prosilam o wybranie firmy i rodzaju, ale nikt mi nie odpisal na emaila do tej pory. Moze cos ciocie widza, jaka karme potrzebuje przytulisko p.Joli?[/QUOTE]

Jest nowy mail przytuliskowy :) może wysyłałaś na stary ? ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jest nowy mail przytuliskowy :) może wysyłałaś na stary ? ;)[/QUOTE]

to nie ma znaczenia bo maile wysyłane na stary są automatycznie przekierowane na nowy :lol:

Posted

za kazdy rodzaj karmy DZIEKUJEMY:Rose::Rose::Rose:potrzeby sa duze,niestety:-(bo oprocz psow w przytulisku sa tez w domach tymczasowych.

Posted

[quote name='UlaFeta']za kazdy rodzaj karmy DZIEKUJEMY:Rose::Rose::Rose:potrzeby sa duze,niestety:-(bo oprocz psow w przytulisku sa tez w domach tymczasowych.[/QUOTE]

Moja odpowiedź była, po zapytaniu Pani Prezes.

Posted

Jesli chodzi o karmy, ciocie, to ja zielona. Moje psy dostaja Rinti, Cesar i troche gotuje na bazie indykow i kurczakow, nie mowiac o pieczonej watrobce . Sucha dostaja zadko, bo nie jedza za bardzo. Do tego dostaja cala mase smaczkow.Dlatego prosilam o link. Mialam juz kontakt ze schroniskiem, bo przekazalam karme wygrana na bazarku. Nie bylo tego duzo, cioteczki pisaly, ze ok.2,5 k. No to sie troche zawstydzilam i chcialam zasponsorowac troche wiecej. I dalej nie wiem, co mam zamowic.

Posted (edited)

teresaa118: chyba Ci Ciotka umknęła odpowiedź: [quote name='EVA2406']Dziękujemy pięknie :)
Psy w schronisku jedzą Bozitę Oryginal. Ponieważ worek takiej karmy jest droższy niż 100 zł możemy podać kontakt do wolontariusza, który zajmuje się zakupem karmy ( mamy tam zniżki) i te 100 zł może zostać przelane na konto sklepu.[/QUOTE]
myslę,ze to dobra opcja bo skoro Fundacja ma znizki to ta stówka napewno wystarczy na pożądny worek karmy ;) a karma się baardzo przyda, bo w spiżarni znajdkowej wieje pustką . Serdecznie dziękujemy ,ze pomyslałas Cioteczko o tych biedakach:Rose:

Edited by mimiś
Posted

[quote name='EVA2406']Dziękujemy pięknie :)
Psy w schronisku jedzą Bozitę Oryginal. Ponieważ worek takiej karmy jest droższy niż 100 zł możemy podać kontakt do wolontariusza, który zajmuje się zakupem karmy ( mamy tam zniżki) i te 100 zł może zostać przelane na konto sklepu.[/QUOTE]
Wszystko dokladnie przeczytalam i prosze o kontakt do wolontariusza, ktory zajmuje sie zakupem karmy, powiedzialam 100 zl bo wyczytalam, ze ponizej 100 trzeba samemu dostawe zaplacic. Szkoda grosza, bo mozna go inaczej zainwestowac

Posted

[quote name='teresaa118']Wszystko dokladnie przeczytalam i prosze o kontakt do wolontariusza, ktory zajmuje sie zakupem karmy, powiedzialam 100 zl bo wyczytalam, ze ponizej 100 trzeba samemu dostawe zaplacic. Szkoda grosza, bo mozna go inaczej zainwestowac[/QUOTE]

kontakt wysłałam na PW, dziękujemy :lol:

Posted

Mam nadzieje, ze zwierzaczki juz chrupia karme kupiona takimi pokretnymi sciezkami. Ale wszystko mozna w tych czasach, tylko trzeba miec pieniazki, ktorych czesto brakuje na potrzeby poniewieranych zwierzat. Dziekuje za mila wspolprace z opiekunami znajdkow

Posted

[quote name='bric-a-brac']Jak wpłynie na konto, to skromne 10zł z bazarku prosiłabym o potwierdzenie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243793[/URL][/QUOTE]

Potwierdzone - znajdkowiaki pięknie dziękują :calus:

[quote name='kejciu']Poleciało 70zł z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244006-rozliczony-do-usunięcia-książki-ciuszki-dla-Chmurki-i-Znajdek?p=20923929#post20923929[/URL][/QUOTE]

Potwierdzone - znajdkowiaki pięknie dziękują :calus:

[quote name='bric-a-brac']No to się załapali: [URL]http://urodaizdrowie.pl/nie-kupuj-adoptuj[/URL][/QUOTE]

kochane znajdkowe psiaki :loveu: pokazują się

[quote name='teresaa118']Mam nadzieje, ze zwierzaczki juz chrupia karme kupiona takimi pokretnymi sciezkami. Ale wszystko mozna w tych czasach, tylko trzeba miec pieniazki, ktorych czesto brakuje na potrzeby poniewieranych zwierzat. Dziekuje za mila wspolprace z opiekunami znajdkow[/QUOTE]

Znajdki bardzo dziękują za jedzonko :Rose: