Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='EVA2406']Jeśli sprawna, to oczywiście tak :)[/QUOTE]

Sprawna, z tego co wiem od teściowej te takie komory na proszek wymagają czyszczenia, ale działa wszystko dobrze. Pralka jest w łomiankach, i mam nadzieję ze zmieści się nam do samochodu, pytanie tylko gdzie mamy ja dostarczyc i czy może to być w weekend? :)

Posted

[quote name='alekso']Sprawna, z tego co wiem od teściowej te takie komory na proszek wymagają czyszczenia, ale działa wszystko dobrze. Pralka jest w łomiankach, i mam nadzieję ze zmieści się nam do samochodu, pytanie tylko gdzie mamy ja dostarczyc i czy może to być w weekend? :)[/QUOTE]

Można w każdym terminie po wcześniejszym ustaleniu z Jolą - 664-821-160

Zapraszam na bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242271-BI%C5%BBUTERIA-dla-Poli-do-27-04-godz-22-00?p=20728117#post20728117[/url]

Posted

Czy jest ewentualnie ktos,kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcja na śródmieściu ? Niestety się nie znam a prawdopodobnie będzie trzeba sprawdzić domek dla mojego tymczasowicza. Przez telefon pan wydaje się wporzadku jutro zadecyduje,czy jest chętny w 100% gdy pozna psa osobiście

Posted

[quote name='Aleksandra95']Czy jest ewentualnie ktos,kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcja na śródmieściu ? Niestety się nie znam a prawdopodobnie będzie trzeba sprawdzić domek dla mojego tymczasowicza. Przez telefon pan wydaje się wporzadku jutro zadecyduje,czy jest chętny w 100% gdy pozna psa osobiście[/QUOTE]

Ola, czy chodzi o Rysia? Poproszę koleżankę która jest specjalistka od sprawdzania domków - podaj dane co i jak :lol:

Posted

[quote name='paros']Ola, czy chodzi o Rysia? Poproszę koleżankę która jest specjalistka od sprawdzania domków - podaj dane co i jak :lol:[/QUOTE]
Byłabym wdzięczna, ale czekam aż Pan dzisiaj przyjedzie i pozna Rysia osobiście. :p muszę usłyszeć, że na pewno jest zdecydowany na niego.

Posted

[quote name='Igam'][B]28.04 (niedziela) jest Dzień Ziemi na Polach Mokotowskich
[/B]Czy my - Znajdki się tam wybieramy?[/QUOTE]

[quote name='malagos']Juz o to dwa razy pytałam i nikt mi nie odpowiedział.....[/QUOTE]

Teraz Znajdki są fundacją i powinny być oficjalnie zgłoszone jeżeli chciałyby wziąć udział. Tyle się działo w znajdkowej codzienności, że został przegapiony termin zgłoszenia ... :shake:

Przykro :-(

Posted

Łoj :( co roku byliśmy. Zresztą na Polach poznałam przecież Znajdkową ekipę.
A może udało by się "dokleić" do kogoś? Bo już chciałam pytać które pieski mogą jechać...

Posted

[quote name='EVA2406']Można w każdym terminie po wcześniejszym ustaleniu z Jolą - 664-821-160

Zapraszam na bazarek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/242271-BIŻUTERIA-dla-Poli-do-27-04-godz-22-00?p=20728117#post20728117[/URL][/QUOTE]

Mam problem z dowiezieniem pralki do przytuliska, bo sama z mężem nie daję rady zapakować jej do samochodu - czy ktoś z Was mieszka może w pobliżu łomianek i mógłby pomóc wrzucić pralkę do samochodu? Ewentualnie czy ktoś z Was dysponuje może większym samochodem niż ford focus kombi i byłby chętny pomóc?

Posted

[quote name='Igam']Łoj :( co roku byliśmy. Zresztą na Polach poznałam przecież Znajdkową ekipę.
A może udało by się "dokleić" do kogoś? Bo już chciałam pytać które pieski mogą jechać...[/QUOTE]
regulamin tego zabrania ,niestety: "3. W Festynie mogą uczestniczyć wyłącznie WYSTAWCY zaproszeni przez Organizatora, którzy posiadają pisemne potwierdzenie zaproszenia.
4. Każde zaproszenie dotyczy tylko jednego podmiotu, żaden z WYSTAWCÓW nie może dołączyć do swojego
stoiska innej organizacji, instytucji bądź firmy komercyjnej."

Posted

[quote name='Igam']Łoj :( co roku byliśmy. Zresztą na Polach poznałam przecież Znajdkową ekipę.
A może udało by się "dokleić" do kogoś? Bo już chciałam pytać które pieski mogą jechać...[/QUOTE]

[quote name='mimiś']regulamin tego zabrania ,niestety: "3. W Festynie mogą uczestniczyć wyłącznie WYSTAWCY zaproszeni przez Organizatora, którzy posiadają pisemne potwierdzenie zaproszenia.
4. Każde zaproszenie dotyczy tylko jednego podmiotu, żaden z WYSTAWCÓW nie może dołączyć do swojego
stoiska innej organizacji, instytucji bądź firmy komercyjnej."[/QUOTE]

Bardzo żałuję, że nie będzie znajdek na Dniach Ziemi - nie spotkamy się :-(
Cała ekipa była razem :lol: Bardzo miło wspominam te spotkania.

[B]W piątek srebrna kotka Pusia :multi: pojechała do nowego domu.
W piątek do nowego domu pojechała Petra :multi:, a w sobotę Wiki :multi: pojechała do nowego domu.[/B]

Posted

[quote name='mimiś']Oglądałam Jolę i psiaki z przytuliska w Pytaniu na sniadanie :) miejmy nadzieję ,ze beda jakieś efekty-adopcje na przykład..:multi:[/QUOTE]
mozesz wrzucic link:lol:nie mam telewizora:shake: