Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']a ja bardzo dziękuję ciociom z tego wątku UliFeta i Kejciu za odzew w sprawie wizyty PA :loveu::loveu:[/QUOTE]

Nie ma najmniejszego problemu z mojej strony :) jeśli godzina będzie po 18 to jak najbardziej podjadę z Ulą kiedy Jej i zainteresowanym będzie pasowało:)

Posted

Nie mogę znaleźć wątku Borysa, a chyba taki gdzieś na dogo był. Proszę o przeklejenie, jeśli ktoś namierzy wątek.

Borys wczoraj źle się poczuł, pani Jola zauważyła, że nie zjadł i zauważyła, że jedna kupa wyglądała nieciekawie. Został zawieziony do lecznicy, gdzie okazało się, że ma problemy z krążeniem i płyn w brzuchu. Wyniki krwi ma nieciekawe, sporo norm przekroczonych, w tym próby wątrobowe. Borys jest teraz w lecznicy.

Posted (edited)

[B]Ewa[/B], wybacz! Pamiętam, pamiętam! Ino w chwili pisania "na szybko" ---wyleciało.. :(
Poza tym, Ty i tak się organizacją musisz zająć -bo kto jak nie Ty :)

[B]Mimiś[/B], zagadałaś już ze zmiennikiem?

Wybaczcie, jeśli jeszcze kogoś pomijam -w większości przypadków się nie znamy, dodatkowo jestem "z natury" rozkojarzona, więc.. uzupełniajacie, proszę...

[B]Nowa lista "Gówn..nego Party":[/B]

1.UlaFeta,
2.bric-a-brac,
3.Ola (Aleksandra P.)
4.Kejciu,
5.Mimiś,
6.Paros,
7.Paula82,
8.Igam
9.[B]EWA R.[/B] -koordynatorka? :)
10.Anna4
11.Karola
12.Milena
13.Paulaa
14.ja
+ goście

Co Wy na to?

Chętni proszeni o potwierdzenie i określenie się względem przygotowań jadalno-pitnych ;) Czasu niby dużo, ale wcale nie dużo..
......................................................................................

O rany.. Borys?! Temu to spokój niepisany... :( Jak się udało go przewiźć do lekarza? Domyślam się, że łatwo nie było.. :(

Edited by zoja.
Posted

[quote name='kejciu']Poprostu zrobimy imprezę niespodziankę - w podziękowaniu za ogromne serducho jakie pani Jola ma dla wszystkich podopiecznych :):):)[/QUOTE]

[B]w przytulisku same kłopoty[/B] :shake: wczoraj p.Jola pilnie jechała do kliniki z Borysem i nie dojechała (pękła linka od sprzęgła) :-( [B]i psiowóz unieruchomiony[/B] :shake: a[B]uto córki też ma awarię - są bez jakiegokolwiek środka transportu!!!
[/B]Borys w końcu trafił do kliniki, miał robione badania krwi, ma kłopoty z krążeniem i został w klinice :-(

Posted

[quote name='UlaFeta']Eva,przepraszam:oops:a moglabys pojechac?[/QUOTE]

A na kiedy planujecie ten wyjazd?
Ze mną nigdy nie wiadomo......ale bardzo bym chciała :)
Jeślinie będę mogła pojechać, to chociaż coś Wam upiekę ;)

Posted

na 25 sierpnia. Samo pieczenie nas nie urządza, więc nie planuj nic na ten dzień :)

Nie mogę się dodzwonić do JB. Jakby ktoś z Was miał z nią kontakt to wspomnijcie jej proszę o naszych niecnych zamiarach ;)

Posted

[quote name='EVA2406']A na kiedy planujecie ten wyjazd?
Ze mną nigdy nie wiadomo......ale bardzo bym chciała :)
Jeślinie będę mogła pojechać, to chociaż coś Wam upiekę ;)[/QUOTE]

Wolimy Ciebie,a ciasto przy okazji.Nic nie planuj na ten dzien i nie....cho...j.:loveu:

Posted

także ten zapraszam

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229450-Pom%C3%B3%C5%BC-Bobowi-a-on-pom%C5%BCe-znajdkom!-na-naprawe-psiowozu-21-07-godz-20-!?p=19370230#post19370230[/url]

[IMG]http://dzieciologia.pl/uploads/pics/BOb_B.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='UlaFeta']Wolimy Ciebie,a ciasto przy okazji.Nic nie planuj na ten dzien i nie....cho...j.:loveu:[/QUOTE]

hmm... owszem, przy okazji 25 sierpnia -Ty + ciasto. Najlepiej szarlotka. ;)
[Ula, Ty chyba nie jadłaś ciasta Ewy, skoro je tak łatwo oddajesz ;) ]

Posted

[quote name='zoja.']hmm... owszem, przy okazji 25 sierpnia -Ty + ciasto. Najlepiej szarlotka. ;)
[Ula, Ty chyba nie jadłaś ciasta Ewy, skoro je tak łatwo oddajesz ;) ][/QUOTE]

Oj, jadła, jadła :evil_lol:

Szarlotka jest dzisiaj świeżo upieczona :)

Posted

Udalo mi się wejść w internet, więc zapraszam wszystkich, którzy mają ochotę przyjechać. Eva jak zapewne wiesz jesteś moim pierwszym gościem Honorowym.
A teraz rzeczy nieprzyjemne, dostałam zaoczny wyrok, karę grzywny do zapłacenia za nielegalne prowadzenie schroniska i mam zamiar się odwolać, potrzeba pomocy prawnika.

Posted

Bric Borys chyba nie mial zakladanego watku.On u Joli jest juz dawno to moze zoja cos wie.On przyjechal w zime 2009r(chyba) Borys w lecznicy,ma klopoty z sercem i krazeniem.:-(:-(Taki fajny sie zrobil,nie chowal sie przed ludzmi,zawolamy przychodzil(troche nieufnie, moze nie tak jak Dziadek,bo ten to zachowuje sie jak szczeniak )ale zawsze to juz cos,dawalam mu zarcie z reki.Moja milosc:loveu:a teraz chory,bardzo:-(
Co do prawnika to Ktos podawal na watku,ale nie moge znalezc.To jest chlopak od Labkow,moze ktos wie.

Posted

Może warto spróbować tu: [url]http://www.adwokacizwierzat.pl/[/url] lub tu?? [url]http://www.facebook.com/pages/Prawnicy-na-Rzecz-Zwierz%C4%85t/225516120849086[/url]

Posted

Komisja w skladzie jednoosoowym:lol:(czyli ja) zadecydowala,ze pieniazki,ktore przekaze WiosnaA,beda przekazane na Borysa.
A na zlot w sierpniu za calkowita darmoche upiecze ciasteczka.Nie dla nas :shake:dla piesiow:loveu:
Bardzo dziekujemy.:modla:

Posted

[quote name='UlaFeta']Komisja w skladzie jednoosoowym:lol:(czyli ja) zadecydowala,ze pieniazki,ktore przekaze WiosnaA,beda przekazane na Borysa.
A na zlot w sierpniu za calkowita darmoche upiecze ciasteczka.Nie dla nas :shake:dla piesiow:loveu:
Bardzo dziekujemy.:modla:[/QUOTE]

WiosnaA :loveu: bardzo dziękujemy - to będzie podwójna imprezka :lol: