talut Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 a jednak mam pasek! :multi::multi::multi: czyli będę :diabloti: Quote
paulinka13 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Bravo!! ja też świstek z paskiem więc sie spotkamy:):) ciocia w Sopocie robi swoje, bo tak pewnie by mnie nie bylo... to co?? Monulec nadal chetny na ukradniecie?? Quote
klepcia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='sylrwia']Węgry oceniać ma Libuse Ubrova (CZ) zna ktoś z Was? Coś wiecie na temat tej osoby?[/quote] Setery takze ocenia ten sam sedzia wiec byłabym wdzieczna za jakies informacje Quote
sylrwia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='klepcia']Setery takze ocenia ten sam sedzia wiec byłabym wdzieczna za jakies informacje[/quote] Właśnie tak jakoś dziwnie, że setery i węgry maja być razem, a inne wyżły osobno:cool1: Quote
paulinka13 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 to dobrze:) Monulec zostanie przekupiony, jak nadal bedzie niechętny:):):) ufff...czyli mam psa:):) a Talut, będziesz w Olsztynie??? Quote
talut Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 nie ;) na razie Lublin, Augustów, Warszawa, Sopot i zobaczymy co jeszcze ;) Quote
paulinka13 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 szkoda...ale i tak super ze spotkamy sie w Sopocie:) ja bede w Olsztynie, Sopocie, ZAKOPANYM, Toruniu i pomysle gdzie jeszcze:):) Quote
Gazuś Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='talut']nie ;) na razie Lublin, Augustów, Warszawa, Sopot i zobaczymy co jeszcze ;)[/quote] Talut, a w Sopocie w jakiej klasie masz potworka? :lol: Ja mam beagielkę w młodzieży to się może spotkamy :lol: Quote
talut Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 w młodzieży :lol: jak się nazywa 'Twoja' sunia? :) Quote
Gosik71 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Mamy wolne miejsce w samochodzie dla 1 osoby z niedużym psem na wystawę do Sopotu ze Śląska (najlepiej okolic Katowic) - koszty dzielimy po połowie. Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Czy ktoś zna fajne miejsce gdzie można się zatrzymać na noc lub pare nocy w Sopocie + dwa psy, acha czy można z psami wchodzic na plaże i wogóle jak nastawiony jest Sopot na psy :) I czy mozna wprowadzić psa ale którego się nie wystawia? Quote
jo-jo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Na wystawe można wejść bez problemu w zeszłym rkou wchodziliśmy, z tymi plaząmi to chyba jest gdzieś miejsce gdzie psiaki mogą pobiegać, bo ktoś w zeszłym roku tak zrobił Quote
dog_master Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Co do noclegow, to wstyd sie przyznac, ale nie znam :oops: Na plaze nie wolno, na samo molo wstep jest platny i nawet mojego malucha nie wpuscili :mad: ale na plaze... ;]. Na wystawe teoretycznie nie mozesz wejsc z niezgloszonym psem, ale od kilku lat wchodze z moim, tylko ksiazeczke z aktualnym swiadectwem musisz miec (sprawdzaja) Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='dog_master']Co do noclegow, to wstyd sie przyznac, ale nie znam :oops: Na plaze nie wolno, na samo molo wstep jest platny i nawet mojego malucha nie wpuscili :mad: ale na plaze... ;]. Na wystawe teoretycznie nie mozesz wejsc z niezgloszonym psem, ale od kilku lat wchodze z moim, tylko ksiazeczke z aktualnym swiadectwem musisz miec (sprawdzaja)[/quote] No to gicio bo wtedy moge zabrać boxa i drugiego :) a chcemy zrobić sobie chyba 3 dniowy pobyt :) Quote
Asta Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Wiecie co... Niezły pomysł, przyda się odpoczynek nad morzem Quote
sylwiaskalska Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 No to jak ktoś znajdzie cosik fajnego daje cynk innym :) Quote
MonikaSz Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Czy ktoś zna fajne miejsce gdzie można się zatrzymać na noc lub pare nocy w Sopocie + dwa psy, acha czy można z psami wchodzic na plaże i wogóle jak nastawiony jest Sopot na psy :) [/quote] Osobiście poleciłabym jakieś miejsce poza centrum, bo centrum nie jest przyjazne dla psiarzy ... Np.: [URL="http://www.naturatour.pl/ow.php/ow=3/r=7/#1"]http://www.naturatour.pl/ow.php/ow=3/r=7/#1[/URL] (blisko las, ale też trzeba psiaki mieć pod kontrolą) albo [URL="http://www.eholiday.pl/noclegi-2605.html"]http://www.eholiday.pl/noclegi-2605.html[/URL]. Oba miejsca znajdują się w zacienionych miejscach, do kolejki, którą dojedziecie na wystawę idzie się ok. 10 minut. Samochodem też blisko. Wg obowiązujących przepisów psy w Sopocie mają obowiązek być prowadzone tylko na smyczy i w kagańcu, przy czym przeważnie nie było problemu jak pies idzie tylko na smyczy. Bezwględnie trzeba sprzątać po psiakach (prezydencki punkt honoru ;) ), no i niestety ale do końca września jest zakaz wchodzenia na plażę z psami. Nigdzie nie ma miejsca odgrodzonego dla "psiarzy", chociaż i tak większość spaceruje po plaży z pupilami ... Niestety można mieć pecha i zapłacić porządną karę. Ja w każdym razie w okresie wakacyjnym w Sopocie nie wchodzę na plażę, ale co zrobisz - to tylko od Ciebie zależy. Quote
sylwiaskalska Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Monika dzieki widze że w Sopocie takie samo prawo jak u nas więc jestem do tego przyzwyczajona :) u nas smycz + kaganiec i sprzątanie ( to akurat popieram - sprzatanie ) Na plaże podaruje sobie nie chce płacić mandatu :) Quote
kingula Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Hahahaha MonikaSz ja wlasnie w Naturze Tour pracuje, tez mysle czy by do naszego osrodka w tym roku nie podjechac :lol: Quote
Viz Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 ja bede, ale mojego pieknisia nie wystawiam. jeden pieknis bedzie jst oddany znajomej na mp (tylko nie pamietam ktorej, moj staly problem :lol:), a z drugim prawdopdobnie pojdziemy sobie w zerowce w obedience ;) Quote
Asta Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Jezeli sie nie mylę, Twoje psiątko idzie wtedy do Wiktori ;) Quote
Ventora Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 My też wybieramy się do Sopotu i połączymy to z wakacjami:multi: Sheltia spotkamy się razem w klasie szczeniąt, bo niestety moja mała nie załapie się na młodzież, w dniu wystawy będzie miała równo 9 miesięcy, zabraknie jej 1 dnia:roll: Gosik a ty będziesz z oba psiakami czy tylko z małą? Quote
Recommended Posts