Jump to content
Dogomania

Sopot CACIB 12-13.08.2006 r.

Recommended Posts

Posted

Wiem, ze to moze troche wcześnie na taki temat, ale nic nie szkodzi :)
:cool1:
Czy ktoś z Was będzie? Jako widz czy wystawiać psy? ;)

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja będę :) jako wystawiający beagle Fantke ;)
w młodzieży lub otwartej, to zalezy jak na pojdzie wcześniej
i moze do tego tydzien nad morzem w wakacje :D

Posted

Chcialabym pojechac, bo to fajna wystawa, ale uzalezniam decyzje od sedziego. Do zadnego "kalosza" sie nie wybiore. I zaluje, ze nie ma jeszcze obsad na wiekszosc wystaw w 2006, bo moglabym juz sobie wyjazdy zaplanowac.

Posted

ja jade, bo w koncu mieszkam w Gdańsku, zaraz przy Sopocie. Sama wystawa jest na hipodromie, przy ogromnej stadninie koni (Około 250 koni :P). Ten hipodrom to oczywiscie nadal uzywany jest do wyscigow konnych ;)
Fajne miejsce, a ze tam mieszkam to nic mi nie pozostaje, jak sie wybrac... No, ale jesli obsada bedzie wybitnie kiepska to sobie podaruje, nie ma sensu...

4 shih-tzu? Wow :D ALe fajnie :D A tak ps. Widze, ze meiszkasz w Gdańsku. Jakiej dzielnicy? (jesli mozna wiedziec :))

Posted

My na 99% będziemy wystawiać owczarka belgijskiego w klasie pośredniej. Grzech nie wystawiać jak ma się międzynarodówkę pod nosem ;)
Jeśli przy okazji wystawy będą zawody agility (co roku były, więc pewnie i tym razem będą), to belgomaniakowe towarzystwo na pewno stawi się w Sopocie większą ekipą :p

Posted

Elitesse ogolnie wystawa w Sopocie robila na mnie fajne wrazenie bo na powietrzu i no nie było tak tłoczno jak chociazby w Poznaniu ;)
Hipodrom jest dobry na wystawy :)
Jeśli beda zawody agility to pojawie sie z moim dwoma psiakami :D
Jednym rodowodym jamnickziem na wystawe, drugim jamnikiem krotkowlosym rownie zmoim, na agility :D
Licze skromnie, ze beda ;)

Posted

W rankingu wystaw międzynarodowych SOPOT ma 1 miejsce więc myslę że i my pojedziemy z Blue na wystawę ale na 100% z Aresem na Puchar Agility!!

Więc do zobaczenia w Sopocie!!!!!!!!

Posted

[quote name='MonikaSz']Jeśli przy okazji wystawy będą zawody agility (co roku były, więc pewnie i tym razem będą), to belgomaniakowe towarzystwo na pewno stawi się w Sopocie większą ekipą :p[/quote]

Dobrze godo to pani :D :D :D

Ja po cichu liczę, że uda mi się kilka dni nad morzem posiedzieć. Nie byłam nad Bałtykiem od 3 lat. I już zdążyłam się stęsknić :)

A to w jakiej klasie wystawimy małą zalezy od tego, jak nam pójdzie na wcześniejszych wystawach. Mam nadzieję, że już będziemy mogli startowac w pośredniej :)

Posted

Co do zawodów agility to powtarzam: NIE JEST TO NIC PEWNEGO! Zawody beda organizowane przez nasz klub, a osttanio rozmawiałam z moja trenerką - mówiła, ze jeszcze nic pewnego.

Posted

Hej, ja w tym roku też będe w Sopocie, szkoda by było nie pójśc skoro jestem z Gdańska.

W 2004 i 2005 roku byłam i jestem zadowolona z te wystawy...

Prawdopodobnie będe wystawiać swojego psiaka (moze) oraz collie znajomego :)

A moze ktoś chętny do wystawienia mu psiaka? :D:D Chętnie pomoge

Pozdrawiam,
Sheltia

Posted

Szaltia zawsze chętna do pomocy :lol: A Sopot serio - może i pierwsza wystawa na której byłam z psem, ale i dużo bez psiaka odwiedzałam - ale Sopot wygrywa :) Duzy teren, psy się nie stresują... :)) Duże ringi. Super.

Posted

[quote name='Viz']Co do zawodów agility to powtarzam: NIE JEST TO NIC PEWNEGO! Zawody beda organizowane przez nasz klub, a osttanio rozmawiałam z moja trenerką - mówiła, ze jeszcze nic pewnego.[/quote]

No jesli nie będzie :placz: to i tak my będziemy zobaczyć tą wystawkę :lol: ale ja wiem że przecież będzie :evil_lol:

Posted

[b] Musiałek [/b] uwierz, ze wszyscy staramy sie w tej sprawei cos zadzialac 8) Niestety z "siłami wyzszami", które sprawuja nad nami piecze nieco troudno sie dogadac... No nic, pozostaje trzymac kciuki ;)