Viz Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Wiem, ze to moze troche wcześnie na taki temat, ale nic nie szkodzi :) :cool1: Czy ktoś z Was będzie? Jako widz czy wystawiać psy? ;) Quote
carotina Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 no ja bede oczywiście:lol: a wystawiać bede napewno dwa (a może już wtedy 3:razz: ) swoje;) i.....:eviltong: Quote
Polna Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja będę :) jako wystawiający beagle Fantke ;) w młodzieży lub otwartej, to zalezy jak na pojdzie wcześniej i moze do tego tydzien nad morzem w wakacje :D Quote
Viz Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [b] carotina [/b] a jakie psiaki masz? :cool1: [b] Polna [/b] a w Bydgoszczy bedziesz tez? :) Quote
carotina Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 mam 4 shih-tzu:lol: w sopocie bedzie jedna suczka w pośredniej lub otwartej, jedna w weteranach i może jedna w szczeniakach:eviltong: Quote
Zeliika Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Chcialabym pojechac, bo to fajna wystawa, ale uzalezniam decyzje od sedziego. Do zadnego "kalosza" sie nie wybiore. I zaluje, ze nie ma jeszcze obsad na wiekszosc wystaw w 2006, bo moglabym juz sobie wyjazdy zaplanowac. Quote
Viz Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 ja jade, bo w koncu mieszkam w Gdańsku, zaraz przy Sopocie. Sama wystawa jest na hipodromie, przy ogromnej stadninie koni (Około 250 koni :P). Ten hipodrom to oczywiscie nadal uzywany jest do wyscigow konnych ;) Fajne miejsce, a ze tam mieszkam to nic mi nie pozostaje, jak sie wybrac... No, ale jesli obsada bedzie wybitnie kiepska to sobie podaruje, nie ma sensu... 4 shih-tzu? Wow :D ALe fajnie :D A tak ps. Widze, ze meiszkasz w Gdańsku. Jakiej dzielnicy? (jesli mozna wiedziec :)) Quote
MonikaSz Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 My na 99% będziemy wystawiać owczarka belgijskiego w klasie pośredniej. Grzech nie wystawiać jak ma się międzynarodówkę pod nosem ;) Jeśli przy okazji wystawy będą zawody agility (co roku były, więc pewnie i tym razem będą), to belgomaniakowe towarzystwo na pewno stawi się w Sopocie większą ekipą :p Quote
Elitesse Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 ja nigdy jeszcze w Sopocie nie bylam i pewno w tym roku podtrzymam tradycje :) po Polsce nie chce i sie tak daleko jezdzic - wol sie gdzies za granice wybrac :eviltong: Quote
Viz Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Elitesse ogolnie wystawa w Sopocie robila na mnie fajne wrazenie bo na powietrzu i no nie było tak tłoczno jak chociazby w Poznaniu ;) Hipodrom jest dobry na wystawy :) Jeśli beda zawody agility to pojawie sie z moim dwoma psiakami :D Jednym rodowodym jamnickziem na wystawe, drugim jamnikiem krotkowlosym rownie zmoim, na agility :D Licze skromnie, ze beda ;) Quote
Gazuś Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ja jadę - z goldenem. Mam nadzieje, że znowu trafi nam się jakiś zagraniczny sędzia :) Quote
Musiałek Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 W rankingu wystaw międzynarodowych SOPOT ma 1 miejsce więc myslę że i my pojedziemy z Blue na wystawę ale na 100% z Aresem na Puchar Agility!! Więc do zobaczenia w Sopocie!!!!!!!! Quote
Godelaine Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='MonikaSz']Jeśli przy okazji wystawy będą zawody agility (co roku były, więc pewnie i tym razem będą), to belgomaniakowe towarzystwo na pewno stawi się w Sopocie większą ekipą :p[/quote] Dobrze godo to pani :D :D :D Ja po cichu liczę, że uda mi się kilka dni nad morzem posiedzieć. Nie byłam nad Bałtykiem od 3 lat. I już zdążyłam się stęsknić :) A to w jakiej klasie wystawimy małą zalezy od tego, jak nam pójdzie na wcześniejszych wystawach. Mam nadzieję, że już będziemy mogli startowac w pośredniej :) Quote
zakla Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 My moze sie na zawody wybierzemy agility, ale to zalezxy od tego, czy uda nam sie zebrac jakies nogi wczesniej...;) Quote
Honey Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Daisunia']ja bede na 98,5 % :) Pozdr.[/quote] O rrrany, a skąd to dokładne wyliczenie ? :evil_lol: Quote
Viz Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Co do zawodów agility to powtarzam: NIE JEST TO NIC PEWNEGO! Zawody beda organizowane przez nasz klub, a osttanio rozmawiałam z moja trenerką - mówiła, ze jeszcze nic pewnego. Quote
Daisunia Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Honey']O rrrany, a skąd to dokładne wyliczenie ? :evil_lol:[/quote] no bo ne jestem pewna na 100% :lol: Quote
sheltia12 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Hej, ja w tym roku też będe w Sopocie, szkoda by było nie pójśc skoro jestem z Gdańska. W 2004 i 2005 roku byłam i jestem zadowolona z te wystawy... Prawdopodobnie będe wystawiać swojego psiaka (moze) oraz collie znajomego :) A moze ktoś chętny do wystawienia mu psiaka? :D:D Chętnie pomoge Pozdrawiam, Sheltia Quote
Gazuś Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Szaltia zawsze chętna do pomocy :lol: A Sopot serio - może i pierwsza wystawa na której byłam z psem, ale i dużo bez psiaka odwiedzałam - ale Sopot wygrywa :) Duzy teren, psy się nie stresują... :)) Duże ringi. Super. Quote
fidekangela Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 J atez chętnie pomogę i na wystawie w gdyni i w sopocie :) Quote
Musiałek Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Viz']Co do zawodów agility to powtarzam: NIE JEST TO NIC PEWNEGO! Zawody beda organizowane przez nasz klub, a osttanio rozmawiałam z moja trenerką - mówiła, ze jeszcze nic pewnego.[/quote] No jesli nie będzie :placz: to i tak my będziemy zobaczyć tą wystawkę :lol: ale ja wiem że przecież będzie :evil_lol: Quote
Viz Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [b] Musiałek [/b] uwierz, ze wszyscy staramy sie w tej sprawei cos zadzialac 8) Niestety z "siłami wyzszami", które sprawuja nad nami piecze nieco troudno sie dogadac... No nic, pozostaje trzymac kciuki ;) Quote
Recommended Posts