Aimez_moi Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Wazne jest to, ze Prezes jest jedyny w swoim rodzaju i wyjatkowy....... Quote
mari23 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='ranias']A może Kamila chciała napisać senior, że to Prezes taki mądry , doświadczony i poważny....i tak się Jej coś pomyliło....[/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Wazne jest to, ze Prezes jest jedyny w swoim rodzaju i wyjatkowy.......[/QUOTE] właśnietak !!! rzecznik ma rację !!! ale ja się wciąż dopytuję o tego funi dziadka w okolicy.....:cool3::evil_lol: Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mhy........skoro szczery to jest zal to moze sie zalapiesz na takie rozki waniliowe o ktorych pisalam na watku Argo........[/QUOTE] chcialabym chciala Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='ranias']A może Kamila chciała napisać senior, że to Prezes taki mądry , doświadczony i poważny....i tak się Jej coś pomyliło....[/QUOTE] w zasadzie to nie Quote
Kamila Proc Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='mari23']właśnietak !!! rzecznik ma rację !!! ale ja się wciąż dopytuję o tego funi dziadka w okolicy.....:cool3::evil_lol:[/QUOTE] dziadek tez moze byc jurny i to doswiadczenie Quote
ranias Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Kamila Proc']zatkalo Was? przepraszam[/QUOTE] mnie to już niewiele może zadziwić....:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Mnie takze....... :):) Oj KAmila....:) KAmila....:) Quote
Marinka Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [FONT=Comic Sans MS]Kochani [/FONT][FONT=Comic Sans MS]Mam niewątpliwy zaszczyt zaprosić Was na XVII już edycję Bazarku dla 5 Ogonków, na który tradycyjnie fanty ofiarowała nasza kochana ranias :loveu:oraz Aimez_moi [/FONT]:loveu: Znajdziecie tu coś dla Pań, Dzieci, Łasuchów i Psiaków :smile: Tym razem bazarek trwa tylko tydzień ZAPRASZAMY :smile: Quote
Kamila Proc Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 no i znowu! czegos mi wlasnie brakowalo Quote
Aimez_moi Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Marinka......:) wielkie dzieki....:) Mam nadzieje, ze ten krotki czas to dobra decyzja...... Quote
mari23 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Kamila Proc']no i znowu! czegos mi wlasnie brakowalo[/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Marinka......:) wielkie dzieki....:) Mam nadzieje, ze ten krotki czas to dobra decyzja......[/QUOTE] zgadzam się z Wami nie w stu, a w dwustu procentach!!!! Quote
ranias Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='ranias']a pan Prezes co na to?[/QUOTE] pan Prezes pewnie zajęty...jak zawsze zresztą....:roll: Quote
Aimez_moi Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 NO Kochana......:) jakbys TY tyle miala do zrobienia codziennie co Prezes....... pobudka.....sniadanie.....pilnowanie podworka....zagladanie do kuchni....obiad.....bieganie wokol ogrodzenia....pilnowania miseczki........itd...... rozumiesz juz?.......:):):) Quote
ranias Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Aimez_moi']NO Kochana......:) jakbys TY tyle miala do zrobienia codziennie co Prezes....... pobudka.....sniadanie.....pilnowanie podworka....zagladanie do kuchni....obiad.....bieganie wokol ogrodzenia....pilnowania miseczki........itd...... rozumiesz juz?.......:):):)[/QUOTE] No i właśnie dlatego pan Prezes musi mieć rzecznika i całe prezydium wspomagające, bo przecież sam tylu obowiązków nie udźwignie.....:roll: właściwie to chyba mogłybyśmy jakoś pomóc....ja może zaglądnę do kuchni, bo bieganie wokół ogrodzenia to dla mnie zbyt wyczerpujące.....:razz: Quote
ranias Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 To już o dwa obowiązki mniej.....:lol:..Prezes będzie miał więcej czasu na zajęcia własne....:lol: Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Mhy....... ciekawe jak wyglada Jego zajecia wlasne.....:):) Quote
mari23 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mhy....... ciekawe jak wyglada Jego zajecia wlasne.....:):)[/QUOTE] hmmmm psiaki zazwyczaj jako zajęcia własne :dog:liżą własne..... :razz::roll::help1: ale Prezes chyba po kastracji..... :siara: Quote
Aimez_moi Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Mari.......:):) to, ze niby nic tam nie ma to wcale nie znaczy, ze nie mozna sie tym zajac.....:):) Quote
mari23 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mari.......:):) to, ze niby nic tam nie ma to wcale nie znaczy, ze nie mozna sie tym zajac.....:):)[/QUOTE] genialne!!!!!! co to znaczy, gdy właściwa osoba jest na tak odpowiedzialnym stanowisku - od razu widać, że Prezes Marcel ma Rzecznika nad rzecznikami!!!!! Quote
ranias Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 ja nie rozumiem o czy Wy piszecie....:crazyeye: Prezes pewnie zajmuje się sprawami przynajmniej wagi podwórkowej....:roll: Quote
Recommended Posts