Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Red][B]Cioteczki zapraszam na bazarek dla Saby i Rexa-Rodziny z lasu. Prosimy o pomoc[/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197112-Bazarek-Miko%C5%82ajkowy-Dla-Saby-i-Rexa.-Bazarek-do-11.12.2010-godz.22.?p=15811769#post15811769[/url]

Posted

[quote name='_ogonek_']Przybywam z powrotem.
Nie pozbędziecie się mnie :evil_lol:[/QUOTE]

Witamy witamy :hand:

Dostałam PW od Beata&Czapa, że prześle pieniążki jednorazowo :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='AgusiaP']Witamy witamy :hand:

Dostałam PW od Beata&Czapa, że prześle pieniążki jednorazowo :multi::multi::multi:[/QUOTE]

Super, strasznie się cieszę, że tak sprawnie nam to idzie :)
Choć dogo strasznie mi muli :(

Posted

Kurczę,strasznie mi przykro,ale na razie nie mogę pomóc-jestem obłożona deklaracjami,a ponadto jedna z naszych suń w dt też ma za mało pieniędzy! Będę przynajmniej podnosić...

Posted

Dostałam zaproszenie na watek , niestety nie moge pomóc finansowo bo nie tylko ze jestem praktycznie bez środków do życia , to jeszcze mam na utrzymaniu wiele zwierząt w tym przewlekle chore na karmach leczniczych a to jest potwornie drogie ....
Jedynie mogę podnosić watek i kibicować ...

Posted

[quote name='jostel5']Kurczę,strasznie mi przykro,ale na razie nie mogę pomóc-jestem obłożona deklaracjami,a ponadto jedna z naszych suń w dt też ma za mało pieniędzy! Będę przynajmniej podnosić...[/QUOTE]

Dziękujemy za wizytę i zapraszamy do psiaczków naszych kochanych:lol:

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Dostałam zaproszenie na watek , niestety nie moge pomóc finansowo bo nie tylko ze jestem praktycznie bez środków do życia , to jeszcze mam na utrzymaniu wiele zwierząt w tym przewlekle chore na karmach leczniczych a to jest potwornie drogie ....
Jedynie mogę podnosić watek i kibicować ...[/QUOTE]

A podnoszenie i kibicowanie też ważne:lol:

Posted

[quote name='jostel5']Kurczę,strasznie mi przykro,ale na razie nie mogę pomóc-jestem obłożona deklaracjami,a ponadto jedna z naszych suń w dt też ma za mało pieniędzy! Będę przynajmniej podnosić...[/QUOTE]

[quote name='Justa&Zwierzaki']Dostałam zaproszenie na watek , niestety nie moge pomóc finansowo bo nie tylko ze jestem praktycznie bez środków do życia , to jeszcze mam na utrzymaniu wiele zwierząt w tym przewlekle chore na karmach leczniczych a to jest potwornie drogie ....
Jedynie mogę podnosić watek i kibicować ...[/QUOTE]

Oczywiście rozumiemy i zapraszamy ;)

Posted

Jestem na zaproszenie. Niestety nie dam rady w żaden sposób pomóc. W tym tygodniu dostałam telefon, ze muszę zabrać dwa psy, które dałam dwa lata temu jako szczeniaki. Masakra.

Posted

[quote name='anhata']Jestem na zaproszenie. Niestety nie dam rady w żaden sposób pomóc. W tym tygodniu dostałam telefon, ze muszę zabrać dwa psy, które dałam dwa lata temu jako szczeniaki. Masakra.[/QUOTE]

Takich telefonów nie powinno się nigdy dostawać :shake:Trzymam kciuki,żeby dobrze się to wszystko zakończyło

Posted

[quote name='anhata']Jestem na zaproszenie. Niestety nie dam rady w żaden sposób pomóc. W tym tygodniu dostałam telefon, ze muszę zabrać dwa psy, które dałam dwa lata temu jako szczeniaki. Masakra.[/QUOTE]

Jejku to straszne :-(:-(:-(Ludzie są okropni. Oczywiście rozumiemy. Trzymam kciuki za psiaki. Mam nadzieję, że uda się im szybko znaleść kochające domki.

Posted

[quote name='AgusiaP']Jejku to straszne :-(:-(:-(Ludzie są okropni. Oczywiście rozumiemy. Trzymam kciuki za psiaki. Mam nadzieję, że uda się im szybko znaleść kochające domki.[/QUOTE]

o, tak! niektórzy ludzie są więcej, niż okropni!!!!!
ja od dwóch dni mam w domu dziewiątą psinkę - powrót z adopcji...
ale nie oddana... zabrana !!!!
i miało babsko szczęście, że jej w domu nie było, bo koleżanka by ja chyba obiła !

a Arguś i Marcel maja uzbierane na koncie stowarzyszenia 495 złotych (do dnia wczorajszego włącznie)

Posted

No niestety ale są ludzie, którzy nie powinni mieć żadnych zwierząt.Tylko jak to od razu wyczaić...:shake: A nasi panowie uzbierali całkiem fajną kwotę:multi:

Posted

[quote name='mari23']o, tak! niektórzy ludzie są więcej, niż okropni!!!!!
ja od dwóch dni mam w domu dziewiątą psinkę - powrót z adopcji...
ale nie oddana... zabrana !!!!
i miało babsko szczęście, że jej w domu nie było, bo koleżanka by ja chyba obiła !

a Arguś i Marcel maja uzbierane na koncie stowarzyszenia 495 złotych (do dnia wczorajszego włącznie)[/QUOTE]

Oj ciężkie to życie. I jeszcze ta wstrętna zima przed nami. Jak sobie pomyśle o tych wszystkich bidach bez domu serce pęka :-(:-(:-(

Posted

[quote name='lunarmermaid']Dziękuje za zaproszenie...Czytałam wcześniej o Argusiu i innych szydłowieckich biedakach.Na razie jestem bez grosza,ale w grudniu na pewno coś wspomogę.[/QUOTE]

Super :multi::multi::multi: pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='stonka1125']Jestem na zaproszenie, finansowo nijak nie dam rady ale chociaż chłopakom wszystkiego dobrego i dobranoc powiem![/QUOTE]

Spokojnej nocki i kolorowych snów życzymy:multi: