_ogonek_ Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Przybywam z powrotem. Nie pozbędziecie się mnie :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Marinkaa']Witamy :) Miło nam będzie jeśli będziesz zaglądała na wątek :)[/QUOTE] Jasne będę Was odwiedzała i czytać co dalej. :) Quote
Ladymonia0610 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [COLOR=Red][B]Cioteczki zapraszam na bazarek dla Saby i Rexa-Rodziny z lasu. Prosimy o pomoc[/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/197112-Bazarek-Miko%C5%82ajkowy-Dla-Saby-i-Rexa.-Bazarek-do-11.12.2010-godz.22.?p=15811769#post15811769[/url] Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='_ogonek_']Przybywam z powrotem. Nie pozbędziecie się mnie :evil_lol:[/QUOTE] Witamy witamy :hand: Dostałam PW od Beata&Czapa, że prześle pieniążki jednorazowo :multi::multi::multi: Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='_ogonek_']Przybywam z powrotem. Nie pozbędziecie się mnie :evil_lol:[/QUOTE] I bardzo dobrze :lol: My tu lubimy liczne towarzystwo :evil_lol: Quote
Marinka Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='AgusiaP']Witamy witamy :hand: Dostałam PW od Beata&Czapa, że prześle pieniążki jednorazowo :multi::multi::multi:[/QUOTE] Super, strasznie się cieszę, że tak sprawnie nam to idzie :) Choć dogo strasznie mi muli :( Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 A ciekawe co Argulek sądzi o tych ciągłych wizytach u siebie ?Może podyktuje Funi swoje uwagi :lol: Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Marinkaa']Super, strasznie się cieszę, że tak sprawnie nam to idzie :) Choć dogo strasznie mi muli :([/QUOTE] Noooo strasznie :angryy: Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Kurczę,strasznie mi przykro,ale na razie nie mogę pomóc-jestem obłożona deklaracjami,a ponadto jedna z naszych suń w dt też ma za mało pieniędzy! Będę przynajmniej podnosić... Quote
Justa&Zwierzaki Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dostałam zaproszenie na watek , niestety nie moge pomóc finansowo bo nie tylko ze jestem praktycznie bez środków do życia , to jeszcze mam na utrzymaniu wiele zwierząt w tym przewlekle chore na karmach leczniczych a to jest potwornie drogie .... Jedynie mogę podnosić watek i kibicować ... Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='jostel5']Kurczę,strasznie mi przykro,ale na razie nie mogę pomóc-jestem obłożona deklaracjami,a ponadto jedna z naszych suń w dt też ma za mało pieniędzy! Będę przynajmniej podnosić...[/QUOTE] Dziękujemy za wizytę i zapraszamy do psiaczków naszych kochanych:lol: Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Dostałam zaproszenie na watek , niestety nie moge pomóc finansowo bo nie tylko ze jestem praktycznie bez środków do życia , to jeszcze mam na utrzymaniu wiele zwierząt w tym przewlekle chore na karmach leczniczych a to jest potwornie drogie .... Jedynie mogę podnosić watek i kibicować ...[/QUOTE] A podnoszenie i kibicowanie też ważne:lol: Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='jostel5']Kurczę,strasznie mi przykro,ale na razie nie mogę pomóc-jestem obłożona deklaracjami,a ponadto jedna z naszych suń w dt też ma za mało pieniędzy! Będę przynajmniej podnosić...[/QUOTE] [quote name='Justa&Zwierzaki']Dostałam zaproszenie na watek , niestety nie moge pomóc finansowo bo nie tylko ze jestem praktycznie bez środków do życia , to jeszcze mam na utrzymaniu wiele zwierząt w tym przewlekle chore na karmach leczniczych a to jest potwornie drogie .... Jedynie mogę podnosić watek i kibicować ...[/QUOTE] Oczywiście rozumiemy i zapraszamy ;) Quote
anhata Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jestem na zaproszenie. Niestety nie dam rady w żaden sposób pomóc. W tym tygodniu dostałam telefon, ze muszę zabrać dwa psy, które dałam dwa lata temu jako szczeniaki. Masakra. Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='anhata']Jestem na zaproszenie. Niestety nie dam rady w żaden sposób pomóc. W tym tygodniu dostałam telefon, ze muszę zabrać dwa psy, które dałam dwa lata temu jako szczeniaki. Masakra.[/QUOTE] Takich telefonów nie powinno się nigdy dostawać :shake:Trzymam kciuki,żeby dobrze się to wszystko zakończyło Quote
Iljova Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Argusiu kochany spokojnej nocy Ci życzę i Marcelkowi też. Posyłam Wam obu buziaki i mizianka na dobranoc. Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='anhata']Jestem na zaproszenie. Niestety nie dam rady w żaden sposób pomóc. W tym tygodniu dostałam telefon, ze muszę zabrać dwa psy, które dałam dwa lata temu jako szczeniaki. Masakra.[/QUOTE] Jejku to straszne :-(:-(:-(Ludzie są okropni. Oczywiście rozumiemy. Trzymam kciuki za psiaki. Mam nadzieję, że uda się im szybko znaleść kochające domki. Quote
mari23 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='AgusiaP']Jejku to straszne :-(:-(:-(Ludzie są okropni. Oczywiście rozumiemy. Trzymam kciuki za psiaki. Mam nadzieję, że uda się im szybko znaleść kochające domki.[/QUOTE] o, tak! niektórzy ludzie są więcej, niż okropni!!!!! ja od dwóch dni mam w domu dziewiątą psinkę - powrót z adopcji... ale nie oddana... zabrana !!!! i miało babsko szczęście, że jej w domu nie było, bo koleżanka by ja chyba obiła ! a Arguś i Marcel maja uzbierane na koncie stowarzyszenia 495 złotych (do dnia wczorajszego włącznie) Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 No niestety ale są ludzie, którzy nie powinni mieć żadnych zwierząt.Tylko jak to od razu wyczaić...:shake: A nasi panowie uzbierali całkiem fajną kwotę:multi: Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='mari23']o, tak! niektórzy ludzie są więcej, niż okropni!!!!! ja od dwóch dni mam w domu dziewiątą psinkę - powrót z adopcji... ale nie oddana... zabrana !!!! i miało babsko szczęście, że jej w domu nie było, bo koleżanka by ja chyba obiła ! a Arguś i Marcel maja uzbierane na koncie stowarzyszenia 495 złotych (do dnia wczorajszego włącznie)[/QUOTE] Oj ciężkie to życie. I jeszcze ta wstrętna zima przed nami. Jak sobie pomyśle o tych wszystkich bidach bez domu serce pęka :-(:-(:-( Quote
lunarmermaid Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dziękuje za zaproszenie...Czytałam wcześniej o Argusiu i innych szydłowieckich biedakach.Na razie jestem bez grosza,ale w grudniu na pewno coś wspomogę. Quote
AgusiaP Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='lunarmermaid']Dziękuje za zaproszenie...Czytałam wcześniej o Argusiu i innych szydłowieckich biedakach.Na razie jestem bez grosza,ale w grudniu na pewno coś wspomogę.[/QUOTE] Super :multi::multi::multi: pięknie dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Quote
stonka1125 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jestem na zaproszenie, finansowo nijak nie dam rady ale chociaż chłopakom wszystkiego dobrego i dobranoc powiem! Quote
ranias Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='stonka1125']Jestem na zaproszenie, finansowo nijak nie dam rady ale chociaż chłopakom wszystkiego dobrego i dobranoc powiem![/QUOTE] Spokojnej nocki i kolorowych snów życzymy:multi: Quote
Recommended Posts