Jump to content
Dogomania

OPOLSKIE WYSTAWY, Opole 24-25.04.2010

Recommended Posts

Posted

[B]
Zapraszamy na 3 Wystawy, które odbędą się w weekend 24-25.04.2010 roku w Opolu:[/B]

[COLOR=Red][B]WYSTAWA MIĘDZYNARODOWA
WYSTAWA KLUBOWA JAMNIKÓW
WYSTAWA KLUBOWA IX GRUPY FCI[/B][/COLOR]

Szczegóły na stronie internetowej:

[url]www.zkwp-opole.pl/wystawy-zkwp-opole.html[/url]

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo bym chciała jechać do Opola, ale niestety na międzynarodowej wystawie grzywacze chińskie ponownie sędziuje Adam Ostrowski, który 2 lata temu też sędziował na miedzynarodówce grzywki. Więc bezsens.

• 2 weeks later...
Posted

Ręce opadają :((

jedziesz do Czech - Ridarcikowa, jedziesz na Słowację - Ridarcikowa - chcesz jechać do Opola - Ridarcikova

ile razy w kółko można mieć opis od ciągle tego samego sędziego :((

szkoda kasy i my Opolu - mówimy NIE

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Błyskotka']Do kiedy są przyjmowane zgłoszenia ?[/QUOTE]
A wiesz, że tej informacji nie ma na stronie opolskiej? Ja jej nie znalazłam... Dopiero tutaj, na DGm, dowiedziałam się, że mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Błyskotka']Do kiedy są przyjmowane zgłoszenia ?[/QUOTE]
A wiesz, że tej informacji nie ma na stronie opolskiej? Ja jej nie znalazłam... Dopiero tutaj, na DGm, dowiedziałam się, że mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']A wiesz, że tej informacji [B]nie ma na stronie opolskiej? Ja jej nie znalazłam[/B]... Dopiero tutaj, na DGm, dowiedziałam się, że mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się:)

Pzdr.[/QUOTE]
jest [url=http://www.zkwp-opole.pl/opole_2010_info.html]tutaj[/url]; w [I]uwagach[/I] jest wytluszczona data zamkniecia katalogu, potem na tej samej stronie nizej w [I]zgloszeniach[/I] jest napisane, ze tylko zgloszenia nadeslane do 31.03 zostana umieszczone w katalogu. no i jeszcze na podstronie o oplatach tez jest info o dacie ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']A wiesz, że tej informacji nie ma na stronie opolskiej? Ja jej nie znalazłam... Dopiero tutaj, na DGm, dowiedziałam się, że mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie się:)

Pzdr.[/QUOTE]
Ja tak samo.

• 4 weeks later...
Posted

[B][SIZE=2][COLOR=#666666][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000]Teren Wystaw Psów Rasowych[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#666666]
[B][SIZE=2][FONT=Times New Roman][COLOR=#666666]Opole 24-25.04.2010[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman]Kampus Politechniki Opolskiej[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000][B]ul. Prószkowska 76, 45-758 Opole[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[/COLOR][/SIZE]