Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę, że podobają się Wam zmiany w [B]naszym[/B] schronie ... to może jeszcze jedno zdjęcie pokazujące zmiany ?:)

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_OdFp-QRUB90/TI5kX1QcvXI/AAAAAAAAAMg/3XZqD2ZuEM8/s800/PRASA.jpg[/IMG]

Posted

Schron nam pięknieje "w oczach",psiakom będzie się lepiej żyło :) Pełna miska+wygodne kojce i ciepłe budki+spacerki+głaśnięcie człowieka i ...faktycznie nie będą chciały iść do domków!;)

Posted

[quote name='zalerek']Widzę, że podobają się Wam zmiany w naszym schronie ... to może jeszcze jedno zdjęcie pokazujące zmiany ?:) [/QUOTE]
Wygląda fajnie. [B]zalerek[/B], może znajdziesz czas 20 września koło 12 na wizytę w schronisku? Porobilibyśmy psiakom trochę zdjęć, widzę że sporo tam fotografujesz. W końcu co dwie matryce to nie jedna :) (dobra, już nie będę więcej wymyślał mądrości ludowych :D ) Byle tylko nie padało...

Posted

[quote name='muzzy']Wygląda fajnie. [B]zalerek[/B], może znajdziesz czas 20 września koło 12 na wizytę w schronisku? Porobilibyśmy psiakom trochę zdjęć, widzę że sporo tam fotografujesz. W końcu co dwie matryce to nie jedna :) (dobra, już nie będę więcej wymyślał mądrości ludowych :D ) Byle tylko nie padało...[/QUOTE]

Pracuje do 16 :( a zdjęcia mam od Kierownika on sporo ich cyka :)))

Posted

[quote name='jostel5']A Kierownik pewnie będzie w schronie...:)[/QUOTE]

Powinien być ale na dzień dzisiejszy jest bardzo chory i nie wiem czy wyzdrowieje do 20 (a i tak jezdzi po jedzonko dla zwierzaków i do schroniska) ... Trzeba mu życzyć dużo dużo zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia ...

Posted

[quote name='jostel5']O,tak! Panie Marku,niech Pan zdrowieje szybko,bo bez Pana jakoś tak słabo się wszystko klei! :)

[SIZE="1"]Mam nadzieję,że to nic poza przeziębieniem...?[/SIZE][/QUOTE]

Mam też taką nadzieję ale to chyba poważne przeziębienie :(

Posted

[quote name='zalerek']Powinien być ale na dzień dzisiejszy jest bardzo chory i nie wiem czy wyzdrowieje do 20 (a i tak jezdzi po jedzonko dla zwierzaków i do schroniska) ... Trzeba mu życzyć dużo dużo zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia ...[/QUOTE]

P.Marku to życzę szybkiego powrotu do zdrowia:)

Posted

Jest poszukiwana osoba do wizyty przedadopcyjnej dla suni, w Łosicach, to stosunkowo niedaleko Białej Podlaskiej. Ktoś może jest stamtąd czy okolic albo kogoś zna, kto mógłby pomóc ?

Posted

[quote name='jostel5']Mieszkam blisko Łosic.Mogłabym spróbować,choć tremę mam jak cholera! :)[/QUOTE] To ja prosiłam o wizytę przedaadopcyjną i dziękuję bardzo Dogo za pomoc:) Tak w skrócie to wzięlismy na bezpłatny tymczas sukę kaukaza ze schroniska w Ostrowii Mazowieckiej. Suka po prostu cudo, ma chora łapkę i czeka ją sterylizacja w tym tygodniu jeżeli z łapka to nic poważnego. Przedwczoraj człowiek, który buduje dom moim sąsiadom zakochał sie w moim kaukazie a jak zobaczył kaukazkę (nazywa się Mafia) to powiedział ze bardzo ją chce. Ma dwa owczarki, spaniela i miał przez chwie Bernardyna, który się przybłakała do niego ale znalazł się jego właściciel i są tylko trzy psiaki. Niby facet miły ale przyszedł do mnie wczoraj z głupkowatymi kolegami żeby iść z Mafią na spacer i Ci koledzy zaczeli ze mną dyskutować o sterylizacji - że okaleczenie, ze ona młoda, ładna i w ogóle, a jeden z nich to miał nawet hodowlę owczarków niemieckich z samcem sąsiada. Przy mojej miłosci do Onków i sporej niechęci do pseudohodowców to już za dużo powiedział. Nie chce oceniać człowieka, do którego miałaby jechać Mafia (bo wywody prowadził jego kolega) ale zaczęłam się martwić o sunie i stad moja prośba. Przepraszam że tak się tu rozpisałam ale pw coś mi ostatnio czasami nie działa. Jostel - w podpisie jest telefon do mnie - napisz smsa albo puść sygnał - oddzwonię; zwrócę koszty dojazdu, przekaże fanty na bazarek dla psiaków z Białej Podlaskiej tylko pomóż:):):) Proszę:)

Posted

[B]Ogłoszenie![/B]

[B]Jutro,tj.w poniedziałek,20 września,odbędzie się w naszym schronisku sesja fotograficzna,w której wezmą udział najpiękniejsze modelki i najprzystojniejsi modele-kudłatki i gładkowłose,duże i małe,w sile wieku,młodziutkie ,ale i te w wieku zaawansowanym ,białe,czarne,rude,łaciate ,trójkolorowe...:)[/B]
[B]Autorem zdjęć będzie Muzzy,asystenci-wolontariusze schroniska.[/B]

[B]Wszystkich psiolubnych prosimy o trzymanie kciuków,by po pierwsze-pogoda dopisała ,po drugie-modele /modelki zachowali (-ły) pogodny wyraz pyszczka i "zdjęciowy" nastrój.[/B]

[B] Psiaki z bialskiego schronu:lol:[/B]

Posted

[quote name='jostel5'][B]Ogłoszenie![/B]

[B]Jutro,tj.w poniedziałek,20 września,odbędzie się w naszym schronisku sesja fotograficzna,w której wezmą udział najpiękniejsze modelki i najprzystojniejsi modele-kudłatki i gładkowłose,duże i małe,w sile wieku,młodziutkie ,ale i te w wieku zaawansowanym ,białe,czarne,rude,łaciate ,trójkolorowe...:)[/B]
[B]Autorem zdjęć będzie Muzzy,asystenci-wolontariusze schroniska.[/B]

[B]Wszystkich psiolubnych prosimy o trzymanie kciuków,by po pierwsze-pogoda dopisała ,po drugie-modele /modelki zachowali (-ły) pogodny wyraz pyszczka i "zdjęciowy" nastrój.[/B]

[B] Psiaki z bialskiego schronu:lol:[/B][/QUOTE]

Pokażcie się najpiękniej jak potraficie Bialskie psiaki:)

Posted

Wyśpijcie się, psiaki, dobrze w nocy, bo jutro czeka Was kilka godzin 'modelowania' ;) Ja się już doczekać nie mogę :) Trochę mnie tylko dziś Dorpek o łupanie w krzyżu przyprawił, bo musiałem prawie 25 kilo zapierającego się psa do wanny wsadzić, ale mam nadzieję, że do jutra będzie dobrze :) A nawet jak nie będzie lepiej, to i tak dam radę, najwyżej będę się poruszać żółwim tempem :)

Posted

Hmmm....ja, "słaba kobieta" wrzucam do wanny 40-kilogramowe suczyny!;) Muzzy,wszystkie bóle świata są niczym wobec tego,co będzie jutro!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jostel5']Hmmm....ja, "słaba kobieta" wrzucam do wanny 40-kilogramowe suczyny!;)[/QUOTE]
Ale ja ogólnie mam coś nie halo z korzonkami chyba ostatnio. Wcześniej bez problemu Dropuchę kąpałem. Zresztą co tu się oszukiwać - starość nie radość - za niecałe trzy tygodnie stuknie mi trzydziestka :D