elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Pocztówki można robić:) Modre niebo, brąz boksów. Zobaczę na własne oczy w październiku-jeśli Pan Marek mnie wpuści:) Quote
zalerek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Widzę, że podobają się Wam zmiany w [B]naszym[/B] schronie ... to może jeszcze jedno zdjęcie pokazujące zmiany ?:) [IMG]http://lh6.ggpht.com/_OdFp-QRUB90/TI5kX1QcvXI/AAAAAAAAAMg/3XZqD2ZuEM8/s800/PRASA.jpg[/IMG] Quote
jostel5 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Schron nam pięknieje "w oczach",psiakom będzie się lepiej żyło :) Pełna miska+wygodne kojce i ciepłe budki+spacerki+głaśnięcie człowieka i ...faktycznie nie będą chciały iść do domków!;) Quote
muzzy Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='zalerek']Widzę, że podobają się Wam zmiany w naszym schronie ... to może jeszcze jedno zdjęcie pokazujące zmiany ?:) [/QUOTE] Wygląda fajnie. [B]zalerek[/B], może znajdziesz czas 20 września koło 12 na wizytę w schronisku? Porobilibyśmy psiakom trochę zdjęć, widzę że sporo tam fotografujesz. W końcu co dwie matryce to nie jedna :) (dobra, już nie będę więcej wymyślał mądrości ludowych :D ) Byle tylko nie padało... Quote
zalerek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='muzzy']Wygląda fajnie. [B]zalerek[/B], może znajdziesz czas 20 września koło 12 na wizytę w schronisku? Porobilibyśmy psiakom trochę zdjęć, widzę że sporo tam fotografujesz. W końcu co dwie matryce to nie jedna :) (dobra, już nie będę więcej wymyślał mądrości ludowych :D ) Byle tylko nie padało...[/QUOTE] Pracuje do 16 :( a zdjęcia mam od Kierownika on sporo ich cyka :))) Quote
jostel5 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A Kierownik pewnie będzie w schronie...:) Quote
zalerek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='jostel5']A Kierownik pewnie będzie w schronie...:)[/QUOTE] Powinien być ale na dzień dzisiejszy jest bardzo chory i nie wiem czy wyzdrowieje do 20 (a i tak jezdzi po jedzonko dla zwierzaków i do schroniska) ... Trzeba mu życzyć dużo dużo zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia ... Quote
jostel5 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 O,tak! Panie Marku,niech Pan zdrowieje szybko,bo bez Pana jakoś tak słabo się wszystko klei! :) [SIZE="1"]Mam nadzieję,że to nic poza przeziębieniem...?[/SIZE] Quote
zalerek Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='jostel5']O,tak! Panie Marku,niech Pan zdrowieje szybko,bo bez Pana jakoś tak słabo się wszystko klei! :) [SIZE="1"]Mam nadzieję,że to nic poza przeziębieniem...?[/SIZE][/QUOTE] Mam też taką nadzieję ale to chyba poważne przeziębienie :( Quote
kinga_kinga7 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='zalerek']Powinien być ale na dzień dzisiejszy jest bardzo chory i nie wiem czy wyzdrowieje do 20 (a i tak jezdzi po jedzonko dla zwierzaków i do schroniska) ... Trzeba mu życzyć dużo dużo zdrowia i szybkiego powrotu do zdrowia ...[/QUOTE] P.Marku to życzę szybkiego powrotu do zdrowia:) Quote
wasabi81 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ja rowniez zycze duzo duzo zdrowia!! Quote
Onaa Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jest poszukiwana osoba do wizyty przedadopcyjnej dla suni, w Łosicach, to stosunkowo niedaleko Białej Podlaskiej. Ktoś może jest stamtąd czy okolic albo kogoś zna, kto mógłby pomóc ? Quote
jostel5 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Mieszkam blisko Łosic.Mogłabym spróbować,choć tremę mam jak cholera! :) Quote
megii1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='jostel5']Mieszkam blisko Łosic.Mogłabym spróbować,choć tremę mam jak cholera! :)[/QUOTE] To ja prosiłam o wizytę przedaadopcyjną i dziękuję bardzo Dogo za pomoc:) Tak w skrócie to wzięlismy na bezpłatny tymczas sukę kaukaza ze schroniska w Ostrowii Mazowieckiej. Suka po prostu cudo, ma chora łapkę i czeka ją sterylizacja w tym tygodniu jeżeli z łapka to nic poważnego. Przedwczoraj człowiek, który buduje dom moim sąsiadom zakochał sie w moim kaukazie a jak zobaczył kaukazkę (nazywa się Mafia) to powiedział ze bardzo ją chce. Ma dwa owczarki, spaniela i miał przez chwie Bernardyna, który się przybłakała do niego ale znalazł się jego właściciel i są tylko trzy psiaki. Niby facet miły ale przyszedł do mnie wczoraj z głupkowatymi kolegami żeby iść z Mafią na spacer i Ci koledzy zaczeli ze mną dyskutować o sterylizacji - że okaleczenie, ze ona młoda, ładna i w ogóle, a jeden z nich to miał nawet hodowlę owczarków niemieckich z samcem sąsiada. Przy mojej miłosci do Onków i sporej niechęci do pseudohodowców to już za dużo powiedział. Nie chce oceniać człowieka, do którego miałaby jechać Mafia (bo wywody prowadził jego kolega) ale zaczęłam się martwić o sunie i stad moja prośba. Przepraszam że tak się tu rozpisałam ale pw coś mi ostatnio czasami nie działa. Jostel - w podpisie jest telefon do mnie - napisz smsa albo puść sygnał - oddzwonię; zwrócę koszty dojazdu, przekaże fanty na bazarek dla psiaków z Białej Podlaskiej tylko pomóż:):):) Proszę:) Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 [quote name='zalerek'][B]Co tu taka cisza ???[/B][/QUOTE] Bo wszyscy są na wątku LUSI! zapraszam i Ciebie:) Quote
jostel5 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [B]Ogłoszenie![/B] [B]Jutro,tj.w poniedziałek,20 września,odbędzie się w naszym schronisku sesja fotograficzna,w której wezmą udział najpiękniejsze modelki i najprzystojniejsi modele-kudłatki i gładkowłose,duże i małe,w sile wieku,młodziutkie ,ale i te w wieku zaawansowanym ,białe,czarne,rude,łaciate ,trójkolorowe...:)[/B] [B]Autorem zdjęć będzie Muzzy,asystenci-wolontariusze schroniska.[/B] [B]Wszystkich psiolubnych prosimy o trzymanie kciuków,by po pierwsze-pogoda dopisała ,po drugie-modele /modelki zachowali (-ły) pogodny wyraz pyszczka i "zdjęciowy" nastrój.[/B] [B] Psiaki z bialskiego schronu:lol:[/B] Quote
nika28 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Trzymam kciuki za sesję, oby wszystko poszło zgodnie z planem :) Quote
elmira Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='jostel5'][B]Ogłoszenie![/B] [B]Jutro,tj.w poniedziałek,20 września,odbędzie się w naszym schronisku sesja fotograficzna,w której wezmą udział najpiękniejsze modelki i najprzystojniejsi modele-kudłatki i gładkowłose,duże i małe,w sile wieku,młodziutkie ,ale i te w wieku zaawansowanym ,białe,czarne,rude,łaciate ,trójkolorowe...:)[/B] [B]Autorem zdjęć będzie Muzzy,asystenci-wolontariusze schroniska.[/B] [B]Wszystkich psiolubnych prosimy o trzymanie kciuków,by po pierwsze-pogoda dopisała ,po drugie-modele /modelki zachowali (-ły) pogodny wyraz pyszczka i "zdjęciowy" nastrój.[/B] [B] Psiaki z bialskiego schronu:lol:[/B][/QUOTE] Pokażcie się najpiękniej jak potraficie Bialskie psiaki:) Quote
muzzy Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Wyśpijcie się, psiaki, dobrze w nocy, bo jutro czeka Was kilka godzin 'modelowania' ;) Ja się już doczekać nie mogę :) Trochę mnie tylko dziś Dorpek o łupanie w krzyżu przyprawił, bo musiałem prawie 25 kilo zapierającego się psa do wanny wsadzić, ale mam nadzieję, że do jutra będzie dobrze :) A nawet jak nie będzie lepiej, to i tak dam radę, najwyżej będę się poruszać żółwim tempem :) Quote
jostel5 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Hmmm....ja, "słaba kobieta" wrzucam do wanny 40-kilogramowe suczyny!;) Muzzy,wszystkie bóle świata są niczym wobec tego,co będzie jutro!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
muzzy Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='jostel5']Hmmm....ja, "słaba kobieta" wrzucam do wanny 40-kilogramowe suczyny!;)[/QUOTE] Ale ja ogólnie mam coś nie halo z korzonkami chyba ostatnio. Wcześniej bez problemu Dropuchę kąpałem. Zresztą co tu się oszukiwać - starość nie radość - za niecałe trzy tygodnie stuknie mi trzydziestka :D Quote
Onaa Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Trzymamy kciuki za psiaki z Białej Podlaski, jutro Wasz wielki dzień :lol:. Muzzy, hm, potrafisz człowieka pocieszyć :). Quote
Recommended Posts