Kapsel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='kinga_kinga7']jasne zrobie:)[/QUOTE] Super!!! :multi::multi::multi: Quote
jostel5 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [B]Kinga[/B],dziękuję za zmianę tytułu...Budy się budują,sterylki-zaczynają na dużą skalę,żarełko-jako takie i do oporu jest ,więc teraz nasze psiaki naprawdę potrzebują [B]tylko[/B] domków :) Quote
kinga_kinga7 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='jostel5'][B]Kinga[/B],dziękuję za zmianę tytułu...Budy się budują,sterylki-zaczynają na dużą skalę,żarełko-jako takie i do oporu jest ,więc teraz nasze psiaki naprawdę potrzebują [B]tylko[/B] domków :)[/QUOTE] wspaniale! Jak pojade to zobaczę:) I nie wykluczone,że wrócimy już z psiakiem:) (ale niestety nie ja) Quote
jostel5 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Uuuu,jaka jestem ciekawa,co słychać u Freda...Aż mnie roznosi!;) Chciałabym zgłosić do "szorściaków" kilka naszych bardzo interesujących ślicznot,które szukają domków na cito.Gdzie na dogo znajdę ich wątek?Może ktoś mógłby pomóc?:) Quote
jostel5 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Cicho,pusto,nikogo nie ma i nie było...:sad: Dlaczego WSZYSCY nas opuścili?:placz::placz::placz: Quote
elmira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Nie opuścili:) Ja oddaję się baaaaaaaaaaaaardzo pasjonującym rzeczom;) i nie mam już weny na pisanie. Quote
Soema Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pisałam, jak dostaniemy wieści z nowego domu to zaraz tu przekleję :) Quote
elmira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Soema']Pisałam, jak dostaniemy wieści z nowego domu to zaraz tu przekleję :)[/QUOTE] :) Nękamy Cie Soema;) Ale cóż począć, kiedy wszystkie boksery nasze są:) Quote
kinga_kinga7 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Soema']Pisałam, jak dostaniemy wieści z nowego domu to zaraz tu przekleję :)[/QUOTE] ok:) czekamy! Quote
Soema Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='elmira']:) Nękamy Cie Soema;) Ale cóż począć, kiedy wszystkie boksery nasze są:)[/QUOTE] Wiem... ale ja siadam psychicznie i fizycznie pomału z tym wszystkim wybaczcie. Mam telefonowstret. a i ludzie coraz bardziej beznadziejni są :shake: Zapraszam do akcji ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29[/URL] co prawda schronów to nie obejmuje, ale DT już tak ;) i nieważne, że administracja wrzuca reklamy w nasze posty, co nie jest do końca legalne.. Bo może pracuje w innej firmie?:angryy: Quote
elmira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Soema']Wiem... ale ja siadam psychicznie i fizycznie pomału z tym wszystkim wybaczcie. Mam telefonowstret. a i ludzie coraz bardziej beznadziejni są :shake: Zapraszam do akcji ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29[/URL] co prawda schronów to nie obejmuje, ale DT już tak ;) i nieważne, że administracja wrzuca reklamy w nasze posty, co nie jest do końca legalne.. Bo może pracuje w innej firmie?:angryy:[/QUOTE] To życzę poprawy samopoczucia:) Dogo chodzi jak chce, ale reklamy, że tylko paść na kolana z podziwu;) Fajna ta akcja sterylkowa. Quote
Onaa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='jostel5']Uuuu,jaka jestem ciekawa,co słychać u Freda...Aż mnie roznosi!;) Chciałabym zgłosić do "szorściaków" kilka naszych bardzo interesujących ślicznot,które szukają domków na cito.Gdzie na dogo znajdę ich wątek?Może ktoś mógłby pomóc?:)[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/173902-Szorstkow%C5%82ose-w-potrzebie!Prosz%C4%99-o-uaktualnienie-ps%C3%B3w-i-wklejanie-wg-szablonu[/url]! [IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/kudacze.jpg[/IMG] Quote
jostel5 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [B]Dogo07[/B]-bardzo dziękuję :) ! Teraz jeszcze muszę opanować kopiowanie zdjęć... [B]Soema[/B]-głowa do góry! Nie poddawaj się złym nastrojom,w końcu -będzie dobrze :) Quote
lunarmermaid Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A ja dalej zbieram rzeczy dla schroniska - mam już dwa duże worki.Jeszcze przycisnę siostrę i szwagierki,pewnie uzbiera się więcej rzeczy. I mam nadzieję na odwiedziny w schronisku. Quote
kinga_kinga7 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='lunarmermaid']A ja dalej zbieram rzeczy dla schroniska - mam już dwa duże worki.Jeszcze przycisnę siostrę i szwagierki,pewnie uzbiera się więcej rzeczy. I mam nadzieję na odwiedziny w schronisku.[/QUOTE] fajnie:) ja też zbieram.. Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='lunarmermaid']A ja dalej zbieram rzeczy dla schroniska - mam już dwa duże worki.Jeszcze przycisnę siostrę i szwagierki,pewnie uzbiera się więcej rzeczy. I mam nadzieję na odwiedziny w schronisku.[/QUOTE] Widzę, że nowa sympatyczka Wam Kochani przybyła :lol: Quote
lunarmermaid Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 A i owszem,chociaż z Koninem tez mam "coś" wspólnego - Kudlatego ze schroniska na tymczasie... A może kiedyś jakiemuś boksiowi też pomogę - jak już przeprowadzę się bliżej Białej... Quote
elmira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 :multi::multi::multi: Kapselku, my jesteśmy wdzięczni za każde odwiedziny, za każdą formę pomocy. Potrzebujemy dużo pomocy, nie ukrywam. Quote
Kapsel Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='lunarmermaid']A i owszem,chociaż z Koninem tez mam "coś" wspólnego - Kudlatego ze schroniska na tymczasie... A może kiedyś jakiemuś boksiowi też pomogę - jak już przeprowadzę się bliżej Białej...[/QUOTE] To przeprowadzaj się jak najszybciej bo w Białej w schronie został sam boksio biedaczek, który potrzebuje pomocy :-( Quote
elmira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Kapsel']To przeprowadzaj się jak najszybciej bo w Białej w schronie został sam boksio biedaczek, który potrzebuje pomocy :-([/QUOTE] No właśnie, zostało ok. 320 psów:shake: Quote
jostel5 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [B]Kinga[/B],jesteś??? A może założyłabyś wątek na przykład Mopikowi albo Błękitnookiej ,albo Rudej, albo jakiejś innej psinie? Ja myślę o Zmaltretowanej,mam już nawet o niej tekst (w głowie na razie ;)),ale do niedzieli tego nie ruszę ,bo wciąż nie wychodzi mi nic absolutnie z tymi zdjęciami,a bez zdjęć to kicha! Myślę,że do niedzieli jakoś to ogarnę i wtedy -ZOBACZYCIE!!! Adopcje ruszą z kopyta-dwa psiaki dziennie!:);) Quote
jostel5 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No,Kapsel ma rację! Barni bardzo potrzebuje domu! [B]Lunarmermaid[/B],a może znasz kogoś boksiolubnego,kto nie jest jeszcze nadmiernie zapsiony? Quote
kinga_kinga7 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 jestem:) jasne,że mogłabym założyć wątek któremuś psiakowi Quote
Recommended Posts